2009 Eylül Anneleri

Günaydın kızlar. Herkes iyidir inş.

Bizde kızımla sonunda şifayı kaptık. Benim dünkü halsizliğim gribe dönüştü. Bütün gece uyumadık. Ezgi sürekledi ıhladı, öksürdü...

günaydın kızlar.
ece canım cok gecmiş olsun. rabbim en kısa zamanda iyileştirsin kuzucuklarıda senide inşasllh.
uykusuz annelerimz içinde hemen gün bitsin gece olsun bebeişler mışıl mışıl uyusun inşallah

benimde belim inanılmaz şekilde agrıyo.
yataktan kütük gibi kalkıyorum iki gündür. hayrolsun inşallah.
bi dogum yaptım foss cıktım ya
bu kadar dökülebilecegimi tahmin etmiyordum.
dikişlerin oldugu yerde dehşet kaşınıyor. siinde öyle mi hala?
yoksa bende mi var bi gariplik.

Geçmiş olsun Yasemincim , üzülme bu kadar senden bulaşmasa da bir şekilde bulaşacaktı atlatır kuzuların üzülme .
sağol canım yaa walla bıktım bu hastalıklaardan bi yaz gelseydiii
bıcırık nasıl iyimi

Herkese gunaydınlar
günaydııııınopuyorumnanaktan
ece çok geçmiş olsun ya sen neysede onların hastalıgı elbette daha zor. ınsallah kolay atlatır kuzular
sağol meryemcim aynen canım yaa ben bütün kış hasta oluyum ama onlar olmasın istiyom ama malesef zaten senin bebişle birlikte hastalanmıştı kaan da daha yeni geçiyodu şimdi bi daha yakalandı pfff
Günaydın herkeze , bugün bende yorgun ve uykusuz sayılırım ... oğlum gece gözlerini ampul gibi açıp bana baktıkça ben uyusun diye dua ettim salla salla işim bitti...
günaydın bacımm uykusuzluk çok zor gerçekten yaa kayınvalden biras az uyutsun tel le kontrol et ben bakıcı geleli gündüz pek uyutmuyom akşam 10 dan sabah 8 e kadar uyuyo tabi bi kaç kere emmeye kalkıyo ama bu gece hastalıktan uyuyamadı yavruşum

ögzem günaydın tatlım cok gecmiş olsun bebem yaa.
sen neysede ezgime kıyamam :)))
şaka bi yana inşallah sizde cabucak atlatırsınız. bilirim ne illet bi durum oldugunu.
ben dogum yaptıkdan sonra 2 kez cok agır grip oldum evde 15 gün maskeyle dolaştım

günaydın kızlar odu8n aldım kapının önlerini süpürdüm kızımı emdirdim sobayı yaktım bıcırık uyudu geldim bi bakıyım dedim kim var kim yok şükür adetim kesilmiş 3gün sürdü çok yogun sanırım düzensizleş,yo artık ya 5gün sürerdi 4.gün bittim

özge geçmiş olsun sizede bol bol bitki çayı içn kızlar. hem yakalanmamak için hemde iyileşmek için

Bizde kızımla sonunda şifayı kaptık. Benim dünkü halsizliğim gribe dönüştü. Bütün gece uyumadık. Ezgi sürekledi ıhladı, öksürdü...
günaydın bacım yoh bizde kötüyüz grip öksürük ateş halsizlik ne ararsan var dr gelcek birasdan
geçmiş olsun canım sen naptın götürdünmü ezgiyi dr a
sağol canım inşallah kısa sürede geçer öbür grip 1 ay sürmüştü mafoldumben

geçmiş olsun canım ağır falanmı kaldırdın beline bişi oldu dikiş yerindeki kaşınmalar iyileştiğini gösterir diye biliyom

bi dogurduk ömrümüzden ömür gitti zormuş gercekten-tatlicadiarzu- .. gecen bi komşuyla konusuyoz diyorum ne zaman bitcek bu uykusuz günler diyo bi kere 3 yılı gözden çıkar ...
Gerçekten büyük bir sorumluluk insan yetiştirmek tüm hayatı boyunca bizden sorumlu kendi sorumlulugumuz bir yana çocuk ve eş de dahil.. o yüzden ikinci çocugu gözüm kesmiyo nedense ama sırf kardeşi olsun istiyom Allahım hayırlısını versin herşeyin

günaydın herkeseeee
özgecim geçmiş olsun ve diğer rahatsız arkidişler
musyas hızlısın valla bende yıkıcam şimdi oğlumu bi bakem dedim
gece bizde uyumadık yaaa
emmeye kalkan oğlum emmeden uyudu hep dolayısyla yarım saatte bir
kalktı aç olduğundan nasıl bir döngü bu em demi adam gibi
yookkk eremedim fendine bu bebelerinnn

Günaydın kızlar

Ay canımbizde 1 hafta öncesine kadar öyleydik. Benimki grip bademcikler şişmiş falan çok zor oluyo valla çok geçmiş olsun. Ben hala tam atlatamadım.Birde senin başında iki tane. YArdımcın var ama evde değilmi?
Günaydın herkeze , bugün bende yorgun ve uykusuz sayılırım ... oğlum gece gözlerini ampul gibi açıp bana baktıkça ben uyusun diye dua ettim salla salla işim bitti...
Yasemincim bizimkide saat başı uyanıp ağlıyor. Dişinden sanırım iyice şişmiş yerleri. Bende çok uykusuzumama henüz işe başlamadım.Size daha bir kolay gelsin o yüzden.

Aman canım dikkat et birde erkenden götür doktoruna. Bizimki telde şunu veringeçer dedi. ><Çocuk daha da kötüleşti.

Tşk ederim kızlar. Hüsniyecim, ececim sizede geçmişler olsun. Ayyy nedir bu topiğin hali hastalıktan kırıldık be yawww. Allah beterinden korusun.
Ececim ezginin doktorunu aradım. Peditus ver dedi. Onu aldık içiriyorum işte. Çok kötüleşirse götürücem öyle dedi. Bide ıhlamur içiriyoruz.

bende başlarda daha hevesliydim sanki 2. bebeğe ama şimdi gözüm korkuyo günden güne

Günaydın Gülnazcım, Tülaycım, Özlemcim.

Gülnaz nassın bacım? bebişler nasıl?
Tülaycım saol cnm.
Özlemcim valla telefonda dedi ama kötü olursa hemen götürücem. Takipteyiz

Özgecim bizede aynışurubu vermişti. 3. gün Doruk ateşlendi götürdük hemen. Arada ateşine mutlaka bakın birden çıkıveriyor. İnşallah sizde işe yarar.

Geçmiş olsun Özgecim , Ezgiciğimi de yerim ben ...

Yasemincim zaten Efe gündüz doğru düzgün uyumuyor ki , beslenmesi de iyiymiş yemiş ne oldu anlamadım belki 2. dişide atakta yani patlamak üzere ondan olabilir , yavrum ağlamıyor gözümün içine bakıyor gecenin bir körü bocuk boncuk ee zaten sabahınm köründe kaldırıp götürüyoruz kıyamam ben ona , benim uykusuzluğum önemli değil yani , bir de bu hafta kahveyi biraz kaçırdım acaba ondan mı diye de düşündüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…