sağol canım yaa walla bıktım bu hastalıklaardan bi yaz gelseydiiiGeçmiş olsun Yasemincim , üzülme bu kadar senden bulaşmasa da bir şekilde bulaşacaktı atlatır kuzuların üzülme .
günaydııııınopuyorumnanaktanHerkese gunaydınlar
sağol meryemcim aynen canım yaa ben bütün kış hasta oluyum ama onlar olmasın istiyom ama malesef zaten senin bebişle birlikte hastalanmıştı kaan da daha yeni geçiyodu şimdi bi daha yakalandı pfffece çok geçmiş olsun yasen neysede onların hastalıgı elbette daha zor. ınsallah kolay atlatır kuzular
günaydın bacımm uykusuzluk çok zor gerçekten yaa kayınvalden biras az uyutsun tel le kontrol et ben bakıcı geleli gündüz pek uyutmuyom akşam 10 dan sabah 8 e kadar uyuyo tabi bi kaç kere emmeye kalkıyo ama bu gece hastalıktan uyuyamadı yavruşumGünaydın herkeze , bugün bende yorgun ve uykusuz sayılırım ... oğlum gece gözlerini ampul gibi açıp bana baktıkça ben uyusun diye dua ettim salla salla işim bitti...
günaydın bacım yoh bizde kötüyüz grip öksürük ateş halsizlik ne ararsan var dr gelcek birasdanGünaydın kızlar. Herkes iyidir inş.
Bizde kızımla sonunda şifayı kaptık. Benim dünkü halsizliğim gribe dönüştü. Bütün gece uyumadık. Ezgi sürekledi ıhladı, öksürdü...
sağol canım inşallah kısa sürede geçer öbür grip 1 ay sürmüştü mafoldumben๒คl๒öςєğเ๓;11761033 .!.:günaydın kızlar.
ece canım cok gecmiş olsun. rabbim en kısa zamanda iyileştirsin kuzucuklarıda senide inşasllh.
uykusuz annelerimz içinde hemen gün bitsin gece olsun bebeişler mışıl mışıl uyusun inşallah
๒คl๒öςєğเ๓;11761080 .!.:benimde belim inanılmaz şekilde agrıyo.
yataktan kütük gibi kalkıyorum iki gündür. hayrolsun inşallah.
bi dogum yaptım foss cıktım ya
bu kadar dökülebilecegimi tahmin etmiyordum.
dikişlerin oldugu yerde dehşet kaşınıyor. siinde öyle mi hala?
yoksa bende mi var bi gariplik.
Ay canımbizde 1 hafta öncesine kadar öyleydik. Benimki grip bademcikler şişmiş falan çok zor oluyo valla çok geçmiş olsun. Ben hala tam atlatamadım.Birde senin başında iki tane. YArdımcın var ama evde değilmi?günaydın kızlar çok berbatım moralim sıfır hastalığımı kaan a ve sinan a da bulaştırdım ne güzel dimi sabaha kadar ateş ve öksürükle uğraştı zavallı çocuklarım ben koca kadın olduğum halde bu hastalığa dayanamadım ağrıdan ateşten 2 gün ağladım küçücük onlar nasıl dayanacaklar bıktım buranın mikroplarından alışamadık biz 2 ay sürüyo en ufak nezlesi bilee sinan hastaneye gitti şimdi kaan içinde dr u eve çağırdık daha 2 hafta önce 1er şişe antibiyotik bitirdiler şimdi nolcak bakalım of bi yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan
onun dışında kaan a hiçbişi yediremiyorum tatlı mamaları bile tükürüyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım burdaki dr vitamin demir falanda vermedi siz veriyomusunuz bende başlasammı acaba kaan dönemiyor ve ayakları üstüne sadece 3 saniye falan basabiliyor d vit eksikliğinden olabilirmi acaba hiç d vit verdirmediler bıngıldağı küçük kapanır diye ama bıngıldağı hala açık walla bi sinir oluyorum burdaki dr lara elime bi sopa alıp hepsini dövesim var o derece yani pöfff sizinde kafanızı şişirdim sabah sabah biraz geçmişe bakiim
Yasemincim bizimkide saat başı uyanıp ağlıyor. Dişinden sanırım iyice şişmiş yerleri. Bende çok uykusuzumama henüz işe başlamadım.Size daha bir kolay gelsin o yüzden.Günaydın herkeze , bugün bende yorgun ve uykusuz sayılırım ... oğlum gece gözlerini ampul gibi açıp bana baktıkça ben uyusun diye dua ettim salla salla işim bitti...
Aman canım dikkat et birde erkenden götür doktoruna. Bizimki telde şunu veringeçer dedi. ><Çocuk daha da kötüleşti.Günaydın kızlar. Herkes iyidir inş.
Bizde kızımla sonunda şifayı kaptık. Benim dünkü halsizliğim gribe dönüştü. Bütün gece uyumadık. Ezgi sürekledi ıhladı, öksürdü...
bi dogurduk ömrümüzden ömür gitti zormuş gercekten-tatlicadiarzu- .. gecen bi komşuyla konusuyoz diyorum ne zaman bitcek bu uykusuz günler diyo bi kere 3 yılı gözden çıkar ...
Gerçekten büyük bir sorumluluk insan yetiştirmek tüm hayatı boyunca bizden sorumlu kendi sorumlulugumuz bir yana çocuk ve eş de dahil.. o yüzden ikinci çocugu gözüm kesmiyo nedense ama sırf kardeşi olsun istiyom Allahım hayırlısını versin herşeyin
özge ve ece geçmiş olsun canlarım
günaydın hatun garılar nevar ne yok
Tşk ederim kızlar. Hüsniyecim, ececim sizede geçmişler olsun. Ayyy nedir bu topiğin hali hastalıktan kırıldık be yawww. Allah beterinden korusun.
Ececim ezginin doktorunu aradım. Peditus ver dedi. Onu aldık içiriyorum işte. Çok kötüleşirse götürücem öyle dedi. Bide ıhlamur içiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?