Günaydın Gülnazcım, Tülaycım, Özlemcim.
Gülnaz nassın bacım? bebişler nasıl?
Tülaycım saol cnm.
Özlemcim valla telefonda dedi ama kötü olursa hemen götürücem. Takipteyiz
Günaydın Ebrucum. Yeni, görevin hayırlı olsun şimdiden. Neden umutsuzluğa kapıldınki sen?
Yasemincim huyları değişiyor gerçekten. Haistayken bizim yaramaz hareketli Doruğumuz gitti yerine mızmız suspus Doruk gemişti. Ama iyileşir iyileşmez eski formuna döndü yane.
Bizim bugün doktor kontrolümüz var. Çok merak ediyorum kilosunu çünkü hastayken emmedi beni yani az emdi. Şimdi de dişten mi az emiyorki?Bugün ek besin listemizi de alacağız. Yarından itibaren başlıyoz..Ek besinlere geçince sütüm azalacak mı onu merak ediyorum. Sizlerin nasıl oldu???
çok geçmiş olsun en kısa zamanda en hafif şekilde atlatırsınız inşallah
Korayın durumundan sonra çocuklarıma yetemeyeceğim fobisi bende tavan yaptı. Bir süredir takıntı haline gelmişti. Sabahta bu şekilde uyanınca bayağı kötü hissettim kendimi.Hiçkimsenin olmadığı gökyüzüne en yakın dağın tepesine çıkıp haykırmak ve ağlamak istiyorum.
Bebeğin karnı doyduğu için emmeyi azaltabilir , sende o sıra sağarsın canım o zmaan azalma olmaz , sanırım ..
Gülnazcım haklısın kusura bakma , etkileneceğini düşünmeden yazdım neyse konuyu kapatalım ...
Rüzgar ne yapıyor , sen yürüteç almıştın değil mi ?
Korayın durumundan sonra çocuklarıma yetemeyeceğim fobisi bende tavan yaptı. Bir süredir takıntı haline gelmişti. Sabahta bu şekilde uyanınca bayağı kötü hissettim kendimi.Hiçkimsenin olmadığı gökyüzüne en yakın dağın tepesine çıkıp haykırmak ve ağlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?