2009 Eylül Anneleri

Gülnaz hayırlı olsun canım bebişin.Kesin karar verdin mi doğurmaya bilmiyorum ama hayırlısı ne ise o olsun.
Tülay benimde gözüm yemiyo gün geçtikçe 2. falan . Birde demiyorlarmı arayı çok uzun tutma. Sankim millet kendisi bakacak.

Mevsimsel değişimle birlikte , hastalıklar atağa geçti ben grip aşısı olmuştum dua ediyorum yine de hasta olmayayım diye ,arkadaşım her hastalıkta huyları değişiyor demişti o yüzden korkuyorum ama ben hasta olmasamda yaklaşık 5 kişi ile temas halinde işim dualara kaldı yani .

Günaydınlar.
Geçmişi oku oku bitmedi.
Mehtap Korayı sormuşsun bir aksilik olmazsa cuma günü işitme cihazları gelecek. Eğitimlerinede başlayacağız.
Topikte yine fırtınalar kopmuş. Bu konuyu pas geçiyorum. Gereksiz tartışmalar.
Gülnaz hamileymiş. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.
Terapistim eymen ağa 6. ay aşılarınıda atlatmış. 6 ay rahatsınız artık.
Beni soracak olursanız; sabaha kötü başladım. Sabah ben bu çocuklara nasıl bakacağım endişeleriyle uyandım(
ışimle ilgili görev değişikliği olacak benim açımdan daha iyi olacak gibi. Para işleriyle uğraşmaktan kurtulacağım.

Ben hep iki çocuk istemişimdir , ilk doğum yaptığımda ikinciyi yapıcam diyordum şimdi gözüm yemiyor , 2. diyenlere düşünmüyoruz diyorum ama benim niyetim Allah kısmet ederse Efe okula başladığında yapmak , eğer önce kaza olursa onu da yaparım anlaşmamız ööle eşimle o asla istemiyor ikinciyi ama kaza olursa aldırmam dedim bende yine de hayırlısı .

Günaydın Gülnazcım, Tülaycım, Özlemcim.

Gülnaz nassın bacım? bebişler nasıl?
Tülaycım saol cnm.
Özlemcim valla telefonda dedi ama kötü olursa hemen götürücem. Takipteyiz

çok geçmiş olsun en kısa zamanda en hafif şekilde atlatırsınız inşallah

Yasemincim huyları değişiyor gerçekten. Haistayken bizim yaramaz hareketli Doruğumuz gitti yerine mızmız suspus Doruk gemişti. Ama iyileşir iyileşmez eski formuna döndü yane.
Bizim bugün doktor kontrolümüz var. Çok merak ediyorum kilosunu çünkü hastayken emmedi beni yani az emdi. Şimdi de dişten mi az emiyorki?Bugün ek besin listemizi de alacağız. Yarından itibaren başlıyoz..Ek besinlere geçince sütüm azalacak mı onu merak ediyorum. Sizlerin nasıl oldu???

kızlar bebiş falan demeseniz çünkü çok etkiliyo bu beni o yokmuş gibi düşünüyorum gözüm kesmiyo çünkü herhangi bir karar vermedim ama etkilenmek istemiyorum

Günaydın Ebrucum. Yeni, görevin hayırlı olsun şimdiden. Neden umutsuzluğa kapıldınki sen?

Korayın durumundan sonra çocuklarıma yetemeyeceğim fobisi bende tavan yaptı. Bir süredir takıntı haline gelmişti. Sabahta bu şekilde uyanınca bayağı kötü hissettim kendimi.Hiçkimsenin olmadığı gökyüzüne en yakın dağın tepesine çıkıp haykırmak ve ağlamak istiyorum.

Ek besinler geçince süt azalıyor.

Bebeğin karnı doyduğu için emmeyi azaltabilir , sende o sıra sağarsın canım o zmaan azalma olmaz , sanırım ..

Gülnazcım haklısın kusura bakma , etkileneceğini düşünmeden yazdım neyse konuyu kapatalım ...
Rüzgar ne yapıyor , sen yürüteç almıştın değil mi ?

güanydın güzel hatnlar.. hastalara çok geçmiş olsun hemencecik iyileşsinler inşaşşah.. benim kızda dün gerce uyumadı doğru düzgün hep ağlayarak uynadı. sütte içmedi sabahta içeremedim inşallah bakıcısı içirebilmiştir..
balböcem benimde arada dikiş yerlerim kaşınıyo çok sanırım normaldir..
ebrucum sen hiç üzme kendini sen iki bebeişinede birden yetersin.. insan anne olunca daha güçlü oluyo yada ben öyle hissediyom..

Canım benim bazen insan kendini bu şekilde hissediyor. Çıkış yolu bulamıyor gibi sanki. Senin yaşadıklarında kolay değil sonuçta. Hemde sende 2 tane var. Herşey üstüste geldi belkide. Kendini suçlama ve yargılama lütfen. Bazı şeyler insanın elinde olmuyor. İyi bir annesin. Boşuna üzüyorsun kendini. Korayımda iyi olacak sen merak etme. Allah beterinden korusun güzelim.

yok canım ne kusuru

yürütec aldım canım doktor söyledi almamı 4.5 aylıktı biniyo hala çok eğğleniyo

daha öncede yazmıştım dolmalık fıstık çok süt yapıyo ben yediğim günler sütüm fazla oluyo tavsiye ederim.

Canım insan zaman zaman böyle hissedebilir. Kaldıki sende iki tane. Allah sabrını verir her ikisinede yetersin .Herkes zaman zaman gelgitler yaşar. Ben de arada düşünüyorum ne kadar iyi bir anne olabileceğim çocuğuma yetebilecekmiyim falan diye?

Ebrucum , neler yaşadığını çok iyi bilmiyorum ahkam kesmekte istemem , sanırım oğluna işitme cihazı takılacak , emin ol bu hayatın sonu değil erken yaşta farkedilmesi bile büyük olay ,tam olarak bilmiyorum ama büyüdükçe belki bu sorun kalkacak ortadan ,( patronumun oğlununda vardı ve şimdi gayet sağlıklı işitiyor ) .. Bunun dışında sen demek ki yetiyorsun ki çocuklarına Allah sana ikinci bebeği verdi , inşallah ben de hakkıyla yaparım annelik görevini ikinciyi banada verir ...kendini eksik hissedip , böyle düşünme yaşanan her şeyin bir nedeni , ölüm dışında da herşeyin çaresi vardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…