2009 Eylül Anneleri

Gülnaz markası ne , bende istemiyordum düne kadar ... Ama bugün patronumla biraz konuştum bana mantıklı bazı şeyler söyledi ben de fikrimi değiştirdim.

Sağolun canlarrr. Varlığınız güç veriyor.

aynene yaaaaaaaaguclubacismile

Benimki uyandı. Yanında bilgisayara bakınca bir süre sonra çıldırıyor benle ilgilen diye... Hiç şöyle yalnız oyalanayım biraz yok. Evde sürekli benimle ya ondan olsa gerek ama böyle oluncada insanı çok yoruyor. Birazdan kaçarımyani.

dün hiç girememiştim gecmişe göz attım.
gülnaz bacım hayırlı olsun.
cok şaşırdım. haydi bakalım3. kim olcak :)

selam gecmışe baktm şaştım
cok bereketlı bı yer oldu burası önce dişler arka arkaya gelio şimdide hamişler sıradakı kım acep???? var mı gonullu delikafadulden
tebrık ederım efendım hasta anne ve bebışlere acıl şifalar

şimdi tlf geldi en yakın arkadaşım kardeşim doğuma gırmışşşş daha 2 haftası vardı ama zıllı dayanamamış çok heycanlandımm
ouyyy kendı dogumum geldı akıma ne ggundu beee cok eskıde kalmış gıbı gelıo

günaydın kızlar

hasta olanlara çok acil şifalar.......
özgem, ececim önce bebelerinize sonra size :) bir an once iyileşirsiniz inş.

biraz işim var ama takip etmeye çalışıcam sizi

Sağolun kızlar umarım Rabbimin emanetlerine en iyi şekilde bakabilirim.

günaydın canlarım nasılsnız.. ben uykusuzum zilli ne olduysa 6 da kalkıp zombileşmeye başladı... babasını yolcu edio cadı... e öteki bebişimde uyutuo beni aralarında kaldım valla :) sizler nasılsınız ne var ne yok...

Günaydın Nihal , sanırım bu bebeler bu gece hepsi anlaşmışlar :))) Çoğu kişi aynı durumda ki benim oğlumun gece uykusu çok iyiydi maşallah :))

h.g nihalcim
ya benmde kusuruma bakmayın işler arasında gidip geliom valla aklım burda kalıo çok kaynatmayın yetişemiomm

Meryem bir de düşün çocuk gıkını çıkartmıyor , yatağında kendi kendine oynuyor geri uyumuyor , ben uyanıyorum tıkırtısına beşiğinin sonra uyutuyorum işte sallayarak uyutmanın dezavantajı kendi geri uyuyamıyor ...Aç deseme her şeyini yiyormuş , anlamadım bakalım bu gece nasıl olacak ...

canım benımkıde dün iyi yemiş. yani bence iyiydi. özgenin dün söylediğine takıldım galıba sütüm ona yetmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…