güanydın güzel hatnlar.. hastalara çok geçmiş olsun hemencecik iyileşsinler inşaşşah.. benim kızda dün gerce uyumadı doğru düzgün hep ağlayarak uynadı. sütte içmedi sabahta içeremedim inşallah bakıcısı içirebilmiştir..
balböcem benimde arada dikiş yerlerim kaşınıyo çok sanırım normaldir..
ebrucum sen hiç üzme kendini sen iki bebeişinede birden yetersin.. insan anne olunca daha güçlü oluyo yada ben öyle hissediyom..
Canım benim bazen insan kendini bu şekilde hissediyor. Çıkış yolu bulamıyor gibi sanki. Senin yaşadıklarında kolay değil sonuçta. Hemde sende 2 tane var. Herşey üstüste geldi belkide. Kendini suçlama ve yargılama lütfen. Bazı şeyler insanın elinde olmuyor. İyi bir annesin. Boşuna üzüyorsun kendini. Korayımda iyi olacak sen merak etme. Allah beterinden korusun güzelim.
Gülnaz hayırlı olsun canım bebişin.Kesin karar verdin mi doğurmaya bilmiyorum ama hayırlısı ne ise o olsun.
Tülay benimde gözüm yemiyo gün geçtikçe 2. falan . Birde demiyorlarmı arayı çok uzun tutma. Sankim millet kendisi bakacak.
Canım insan zaman zaman böyle hissedebilir. Kaldıki sende iki tane. Allah sabrını verir her ikisinede yetersin .Herkes zaman zaman gelgitler yaşar. Ben de arada düşünüyorum ne kadar iyi bir anne olabileceğim çocuğuma yetebilecekmiyim falan diye?
Ebrucum , neler yaşadığını çok iyi bilmiyorum ahkam kesmekte istemem , sanırım oğluna işitme cihazı takılacak , emin ol bu hayatın sonu değil erken yaşta farkedilmesi bile büyük olay ,tam olarak bilmiyorum ama büyüdükçe belki bu sorun kalkacak ortadan ,( patronumun oğlununda vardı ve şimdi gayet sağlıklı işitiyor ) .. Bunun dışında sen demek ki yetiyorsun ki çocuklarına Allah sana ikinci bebeği verdi , inşallah ben de hakkıyla yaparım annelik görevini ikinciyi banada verir ...kendini eksik hissedip , böyle düşünme yaşanan her şeyin bir nedeni , ölüm dışında da herşeyin çaresi vardır .
Gülnaz markası ne , bende istemiyordum düne kadar ... Ama bugün patronumla biraz konuştum bana mantıklı bazı şeyler söyledi ben de fikrimi değiştirdim.
Meryem bir de düşün çocuk gıkını çıkartmıyor , yatağında kendi kendine oynuyor geri uyumuyor , ben uyanıyorum tıkırtısına beşiğinin sonra uyutuyorum işte sallayarak uyutmanın dezavantajı kendi geri uyuyamıyor ...Aç deseme her şeyini yiyormuş , anlamadım bakalım bu gece nasıl olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?