ben gunde 1 sefer verıyorum 8 damla. ferro sanal kullanıyorum sız??
sabahları ılac veremıyoruz bız mehtap unutuluyor. bu yuzden akşam bı beslenme arasına sıkıstırmak lazım. kullnımında hemen yemekten sonrta diyor. ona takıldımda ben
mehtap hoşbulduk canım olurmu ne kusuru bu gece biraz daha iyiydi yine 5-6 defa kalktık bu ii halimiz yani yaw bu iş yok aslında ama benım aet gelmeyınce stres oldum korkuyorum eşim bugun sevk alcak yarın hast.gitcam kan testi için sen nasılsın eylül nasıl
dilekcim hoşbulduk biz iyiyiz çok şükür diyelim se nasılsın defne nasıl anneciğine geçmiş olsun canım okumuştum arayamadım kusura bakma acil şifalar diliyorum slmlarımı iletirsin
meryem hoşbulduk canım benim nasılsınız geçmişe bakamadım hiç
sağol mehtapcım ben daha iyiyimde çocuklara bulaştırdımmafoldumbenEceeeeeee cnm geçmişler olsun kuzucuklarınada sanada..hala atlatamadınmı sen..kötümüsün gene..
canım kaan ı emzirdim geldim ondan yazamadım oyy kıyamam yaktınmı bacağı geçmiş olsunkonuşunsana üleynnnnnnnnnnnnnnnnnn...bak zaten bacagıma çay döküldü aglarım haaaaaaaaa.....
dilekcim bende antibiyotik bitince ferrum a başlıycam artık dr un vereceği yoktu ben sordum ilaç bitince başla dediEcecim bende dün gece başladım demir damlasına zaten 6 aylık olmamıza yalnızca 3 gün kaldı.Yeni doktor vermelisin dedi aslında ben kan sayımı yaptırmadan vermeyi düşünmüyordum ama sürekli kan sayımı da yaptıramam ki nasıl izin alayım sık sık işyerinden. Tadı sanırım berbat yazık Defne ağzına alır almaz nasıl irkildi çok komikti suratı bu gece kameraya çekicem:)))
Hoşgeldin Gülcanım yağız nasıl bakayım
Gülaycım ahh tatlım keşke yakın olaydık ben Ankarada iken neden tanışmamışızki yaa bende çok severim gezmeyi alışverişi hele hele indirimleri:))Hiç kaçırma valla koş hemen al hatta benim içinde birkaç şey al İzmirde indirim olsa bile ben Tireden yetişene kadar hiçbir şey kalmaz:))
Ne güzel canım çok sevindim senin adına ne güzel uyumuş Rüzgar inşallah bir düzene otururda bundan sonra hep böyle devam edersiniz. Darısı bizim başımıza artık bende çok düşünüyorum bu yatır kaldır olayını ama tek benim düşünmemle olmaz ki aynı şekilde bunu gündüzleri kayınvalideminde yapması lazım ki çok zor ayağında sallar geçer ama senin annenle yöntemleriniz maşallah çok güzel uyduğu için annem devam ettirir ve rüzgar kuzumuzda misler gibi cennet kokulu uykularına hemen dalar...
Evet sağolsun eşim çok yardımcı bir tek karnında taşımadığı kaldı o da fizyolojik olarak mümkün olmadığı için yoksa olsa onu da yapardı:))) Az kalmıştır canım senin eşininde gelişine artık, askerlik sizin için büyük engeldi evet biraz zor oluyordur ama bu şekilde evinin kıymetini daha iyi anlar bazen özlem iyi gelir ilişkilere eminim ki döndüğünde herşey süper olacaktır.
canım kilo başına 1 damla veriliyo sanırım ama sütle birlikte verilmiyo emdikten 1 saat sonra ve emzirmeden 1 saat önce arada verilecek diye biliyomben gunde 1 sefer verıyorum 8 damla. ferro sanal kullanıyorum sız??
sabahları ılac veremıyoruz bız mehtap unutuluyor. bu yuzden akşam bı beslenme arasına sıkıstırmak lazım. kullnımında hemen yemekten sonrta diyor. ona takıldımda ben
kızlar biz anemi oldugumuz için sabah 10 akşam 10 damla veriyorum günde 20 damla toplam.bzmkide ferro sanol.
Niye bu konuda da farklı görüşler var ki yaaa şimdi sen mi az veriyorsun yoksa ben mi çok? Siz kan sayımı falan yaptırdınız mı meryemcim ne zaman başladınız birde vermeye?
mehtap hoşbulduk canım olurmu ne kusuru bu gece biraz daha iyiydi yine 5-6 defa kalktık bu ii halimiz yani yaw bu iş yok aslında ama benım aet gelmeyınce stres oldum korkuyorum eşim bugun sevk alcak yarın hast.gitcam kan testi için sen nasılsın eylül nasıl
dilekcim hoşbulduk biz iyiyiz çok şükür diyelim se nasılsın defne nasıl anneciğine geçmiş olsun canım okumuştum arayamadım kusura bakma acil şifalar diliyorum slmlarımı iletirsin
değişik ne yedirecen canım eylül ecnm Eylülde işte bigün iyi bigün kötü,bugun kahvaltısını yediremedim yemedi bi türlü nedensemafoldumben şimdi degişik bişiler yedricem bakalım yiycekmi...
bu arada sen hastaneye giderken eşin neden sevk alıyo ki? sen sevksiz gidebiliyosun.
dilekcim bende antibiyotik bitince ferrum a başlıycam artık dr un vereceği yoktu ben sordum ilaç bitince başla dedi
canım ne güsel eşin sana yardımcı oluyo darısı herkesin başına benimkide yardım ediyo ama ben söylersem onun dışında tık yok ee bende herşeyi söylüyceme kendim yapıyom
canım kilo başına 1 damla veriliyo sanırım ama sütle birlikte verilmiyo emdikten 1 saat sonra ve emzirmeden 1 saat önce arada verilecek diye biliyom
Sevindim canım iyi olmanıza.. Bizde iyiyiz çok şükür. Çok teşekkür ederim bakalım inşallah ameliyattan sonra iyi olacak Allah onu bize sevdiklerine bağışlar inşallah...
sağol mehtapcım ben daha iyiyimde çocuklara bulaştırdımmafoldumben
ilaç yazdı dr gitti kaan ın boğazı hırıl hırl balgam var öksürüyo falan sinanda öleee
eylül nasıl uyudumu
canım kaan ı emzirdim geldim ondan yazamadım oyy kıyamam yaktınmı bacağı geçmiş olsun
canım depoları doldurmaya başlamıştır eylül ümde inşallah
Bu arada kızlar bir türlü söyleyemedim unuttuğum için saniye(sad) çok selamı var hepinize.
saol dilekcim hayırlısı ile girer çıkar ameliyattan annecin gayet genç zaten çabuk toparlar kendini
değişik ne yedirecen canım eylül e
bişi yoktur canım yaa sen test yapmadınmı olsa silikte olsa çıkar 2. çizgi
benim regl de gecikti ama bende bişi yok biliyom hehe
Niye bu konuda da farklı görüşler var ki yaaa şimdi sen mi az veriyorsun yoksa ben mi çok? Siz kan sayımı falan yaptırdınız mı meryemcim ne zaman başladınız birde vermeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?