2009 Eylül Anneleri

ben gunde 1 sefer verıyorum 8 damla. ferro sanal kullanıyorum sız??
sabahları ılac veremıyoruz bız mehtap unutuluyor. bu yuzden akşam bı beslenme arasına sıkıstırmak lazım. kullnımında hemen yemekten sonrta diyor. ona takıldımda ben

kızlar biz anemi oldugumuz için sabah 10 akşam 10 damla veriyorum günde 20 damla toplam.bzmkide ferro sanol.

mehtapcım nasıl doycan kız makarna salatasıyla sulu bir yemekte yapp eşin gelmesin yaa sen daha yeni doğum yaptınn... aklinialirimsmile

Niye bu konuda da farklı görüşler var ki yaaa şimdi sen mi az veriyorsun yoksa ben mi çok? Siz kan sayımı falan yaptırdınız mı meryemcim ne zaman başladınız birde vermeye?

kız tek başıma canım hiç yemek istemiyoki.napimm..yeter zaten akşama dek abur cubur git gel bişiler yiyom...

mehtap hoşbulduk canım olurmu ne kusuru bu gece biraz daha iyiydi yine 5-6 defa kalktık bu ii halimiz yani yaw bu iş yok aslında ama benım aet gelmeyınce stres oldum korkuyorum eşim bugun sevk alcak yarın hast.gitcam kan testi için sen nasılsın eylül nasıl
dilekcim hoşbulduk biz iyiyiz çok şükür diyelim se nasılsın defne nasıl anneciğine geçmiş olsun canım okumuştum arayamadım kusura bakma acil şifalar diliyorum slmlarımı iletirsin
meryem hoşbulduk canım benim nasılsınız geçmişe bakamadım hiç

Sevindim canım iyi olmanıza.. Bizde iyiyiz çok şükür. Çok teşekkür ederim bakalım inşallah ameliyattan sonra iyi olacak Allah onu bize sevdiklerine bağışlar inşallah...

Eceeeeeee cnm geçmişler olsun kuzucuklarınada sanada..hala atlatamadınmı sen..kötümüsün gene..
sağol mehtapcım ben daha iyiyimde çocuklara bulaştırdımmafoldumben
ilaç yazdı dr gitti kaan ın boğazı hırıl hırl balgam var öksürüyo falan sinanda öleee
eylül nasıl uyudumu

konuşunsana üleynnnnnnnnnnnnnnnnnn...bak zaten bacagıma çay döküldü aglarım haaaaaaaaa.....
canım kaan ı emzirdim geldim ondan yazamadım oyy kıyamam yaktınmı bacağı geçmiş olsun

dilekcim bende antibiyotik bitince ferrum a başlıycam artık dr un vereceği yoktu ben sordum ilaç bitince başla dedi
canım ne güsel eşin sana yardımcı oluyo darısı herkesin başına benimkide yardım ediyo ama ben söylersem onun dışında tık yok ee bende herşeyi söylüyceme kendim yapıyom
canım kilo başına 1 damla veriliyo sanırım ama sütle birlikte verilmiyo emdikten 1 saat sonra ve emzirmeden 1 saat önce arada verilecek diye biliyom
kızlar biz anemi oldugumuz için sabah 10 akşam 10 damla veriyorum günde 20 damla toplam.bzmkide ferro sanol.

canım depoları doldurmaya başlamıştır eylül ümde inşallah

cnm Eylülde işte bigün iyi bigün kötü,bugun kahvaltısını yediremedim yemedi bi türlü nedensemafoldumben şimdi degişik bişiler yedricem bakalım yiycekmi...
bu arada sen hastaneye giderken eşin neden sevk alıyo ki? sen sevksiz gidebiliyosun.

değişik ne yedirecen canım eylül e

bişi yoktur canım yaa sen test yapmadınmı olsa silikte olsa çıkar 2. çizgi
benim regl de gecikti ama bende bişi yok biliyom hehe

Yani sormasan demir kullanmayacakmıydınız nasıl doktor bunlar yaa? Özelikle hastayken bebeklerin demire daha çok ihtiyaçları oluyormuş ama dediğin gibi hem antibiyotik hem demir ağır gelir. Bende kilo başına 1 damla diye biliyordum ama acaba bu sadece ferrum için mi geçerli çünkü Defne 7kg ferrum 7 damla dedi, ferro sanol içinde 11 damla dedi o da kilo başı 1,5 damla olarak mı veriliyor acaba?

Sevindim canım iyi olmanıza.. Bizde iyiyiz çok şükür. Çok teşekkür ederim bakalım inşallah ameliyattan sonra iyi olacak Allah onu bize sevdiklerine bağışlar inşallah...

saol dilekcim hayırlısı ile girer çıkar ameliyattan annecin gayet genç zaten çabuk toparlar kendini

inşallah cnm bakalım...perşembe kontrole götürcez baktırcaz degerlerine...umarım dolmuştur depoları...
bacagımda azcık yandı ama allahtan şekerli ve sogumuştu çayım.
sizde bian önce düzelirsiniz inşallah...:Saruboceq:
Bu arada kızlar bir türlü söyleyemedim unuttuğum için saniye(sad) çok selamı var hepinize.

aleyküm selam...getiren götüren saolsun:1rolleyes:

değişik ne yedirecen canım eylül e

bişi yoktur canım yaa sen test yapmadınmı olsa silikte olsa çıkar 2. çizgi
benim regl de gecikti ama bende bişi yok biliyom hehe

yani sanırım yumurtann sarısını sevmedi..biraz pütürlü yapmıştımki alışsın die ondan olablr die..şimdi bisküviyle fılan bişiler hazırlıcm..bilmiyorumkismile

Niye bu konuda da farklı görüşler var ki yaaa şimdi sen mi az veriyorsun yoksa ben mi çok? Siz kan sayımı falan yaptırdınız mı meryemcim ne zaman başladınız birde vermeye?

bız kan sayımı yaptırmadık daha 2 gun kullandım yenı basladık. sanırım ecenın dedıgı gıbı kıloya 1 damla olarak verıyorlar

selam kızlar
dilekcim annene acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce toparlanır.
mehtap seni de unutmadım sakar arkadaşıma da geçmiş olsun.
Gülcan bizim de gece uykularımız düzelmedi en az on kez kalkıyoruz yanımda yatırıyorum da uykum dağılmadan tekrar uyuyorum yoksa halim perişan olur umarım bi an önce düzelir sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…