değişik bişey ne yedircan merak ettim bazen yagızda yemiyo öle keyfı istememiştir hanımefendının decnm Eylülde işte bigün iyi bigün kötü,bugun kahvaltısını yediremedim yemedi bi türlü nedensemafoldumben şimdi degişik bişiler yedricem bakalım yiycekmi...
bu arada sen hastaneye giderken eşin neden sevk alıyo ki? sen sevksiz gidebiliyosun.
değişik ne yedirecen canım eylül e
bişi yoktur canım yaa sen test yapmadınmı olsa silikte olsa çıkar 2. çizgi
benim regl de gecikti ama bende bişi yok biliyom hehe
bız kan sayımı yaptırmadık daha 2 gun kullandım yenı basladık. sanırım ecenın dedıgı gıbı kıloya 1 damla olarak verıyorlar
yani sanırım yumurtann sarısını sevmedi..biraz pütürlü yapmıştımki alışsın die ondan olablr die..şimdi bisküviyle fılan bişiler hazırlıcm..bilmiyorumkismile
slmlarr
kızlar demir damlasını konuşuyorsunuz sanırım
konuyu azcık açayım bildigim vede sordugum kadarıyla ukalalık olmasında
eceninde dedigi gibi kilo başına 1 damla genelde ama dr. tavsiyesi üzerine şekli değişebilir
kan sayımı damlaya başlanmadan yapılmalı eger kanı iyiyse başlanmamalı ne kadar geç başlasnırsa o kadar iyi ki erken başlanırsa ilerki yaşlarda IQ geriliği yapıyormuş o nedenle yurt dışında verilmiyor
kan sayımı öyle bi kaç kez yapılmıyor damar yoluda aranmıyor sadece parmaktan bi damla kan alınıp bakılıyor demir seviyesi ve kanına son derece gerekli bişey bence bilginize
selam kızlar
dilekcim annene acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce toparlanır.
mehtap seni de unutmadım sakar arkadaşıma da geçmiş olsun.
Gülcan bizim de gece uykularımız düzelmedi en az on kez kalkıyoruz yanımda yatırıyorum da uykum dağılmadan tekrar uyuyorum yoksa halim perişan olur umarım bi an önce düzelir sıpalar
amin canm benımBizde öyle ümit ediyoruz canım daha görecek çok güzel günleri var inşallah önünde. Allah dermansız dertler vermesin inşallah atlatacağız hep birlikte bunu da.
hoşgeldın canım sende nasılsın iştahı nasıl oldu kaan ınselam kızlar
dilekcim annene acil şifalar diliyorum inşallah bir an önce toparlanır.
mehtap seni de unutmadım sakar arkadaşıma da geçmiş olsun.
Gülcan bizim de gece uykularımız düzelmedi en az on kez kalkıyoruz yanımda yatırıyorum da uykum dağılmadan tekrar uyuyorum yoksa halim perişan olur umarım bi an önce düzelir sıpalar
annem geliryomuş aradı şimdii yaşasınn...................
gidip menüyü genişleteyim..............guclubacismile
ececim çok geçmiş olsun canım ....
mehtap abur cubur olmaz canım doğru düzgün beslenn yaa sütün olsunn...
gülcancımm hayırlısı olsunn...
ececiiiimm hoşgeldin canımm nasılsınn :)
mehtapçım geçmiş olsun dikkat et yaa kendine yazık oralarda bişi olmasın sana..
ya gülcüüüm ben okey oynamayalı çok oldu yaa.... vallaha oynarız bir ara....
bide mouse um bozuldu..... üzeirnize afiyet.. e touchpad lede okey zor oynanır beee :)))
teşekkürler arkadaşımmmmmmmolumunekankayizsmile
emsalcım bızede kan sayımı yapılmadı ama dr umada çok guvenıyorum mutlaka sebebı vardır yanı bır yerınden anlayıp baslatımıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?