slmlarr
kızlar demir damlasını konuşuyorsunuz sanırım
konuyu azcık açayım bildigim vede sordugum kadarıyla ukalalık olmasında
eceninde dedigi gibi kilo başına 1 damla genelde ama dr. tavsiyesi üzerine şekli değişebilir
kan sayımı damlaya başlanmadan yapılmalı eger kanı iyiyse başlanmamalı ne kadar geç başlasnırsa o kadar iyi ki erken başlanırsa ilerki yaşlarda IQ geriliği yapıyormuş o nedenle yurt dışında verilmiyor
kan sayımı öyle bi kaç kez yapılmıyor damar yoluda aranmıyor sadece parmaktan bi damla kan alınıp bakılıyor demir seviyesi ve kanına son derece gerekli bişey bence bilginize
gülcan kaanın iştah şifresini çözdüm artık.Ayın 20 günü iştahsız 10 günü gayet iyi.Şu an iştahlı günlerimizin sonlarına yaklaşıyoruz sanırım.
Artık eskisi kadar dert etmiyorum 2 aydır 750 şer gr alıyor dr iyi dedi.Belli tosuncuk olmayacak çok zayıf da değil.Senin ek gıdayla aran nasıl?
rica ederim nanıımmmmmm :)))
ben kızıma böyle hitap ediyorum çok gülüyo minik kuşum nannımmmm diyince canımın bebekçesi :))))))))))
ahh canımm sana herzaman yer var aramızda emsalimdee daha oynayan yok kıııı :)))))))))))))
gülcan kaanın iştah şifresini çözdüm artık.Ayın 20 günü iştahsız 10 günü gayet iyi.Şu an iştahlı günlerimizin sonlarına yaklaşıyoruz sanırım.
Artık eskisi kadar dert etmiyorum 2 aydır 750 şer gr alıyor dr iyi dedi.Belli tosuncuk olmayacak çok zayıf da değil.Senin ek gıdayla aran nasıl?
üstümü başımı düzelttim ... geldimm
emsal hoşgeldinn canım benim....
gülcancım telaş etme doğumdan sonraki 1 yıl adet düzensizliği oluyomuş...
mesela benim bugün 31. günümm az tırsamda telaş etmiyomm...
kızlar favori şarkımı yazıyorum
takıldım ben birine sana değil kardeşine bir el atsan şu işimee fenaa olmaz:)
canım genelde ezbere başlanıyor ama en doğrusu kan sayımı yapılması çünkü demir seviyeside çok önemli ama sen bu kadar güveniyorsan bişey diyemem tatlım
kızlar favori şarkımı yazıyorum
takıldım ben birine sana değil kardeşine bir el atsan şu işimee fenaa olmaz:)
esra nasıl oldu bugün....
evet canım ferrum için kilo başı 1 damla öbürünü bilmiyomYani sormasan demir kullanmayacakmıydınız nasıl doktor bunlar yaa? Özelikle hastayken bebeklerin demire daha çok ihtiyaçları oluyormuş ama dediğin gibi hem antibiyotik hem demir ağır gelir. Bende kilo başına 1 damla diye biliyordum ama acaba bu sadece ferrum için mi geçerli çünkü Defne 7kg ferrum 7 damla dedi, ferro sanol içinde 11 damla dedi o da kilo başı 1,5 damla olarak mı veriliyor acaba?
canım zorlama eylülü canı isteyince yesin yumurta için erken diilmi yaayani sanırım yumurtann sarısını sevmedi..biraz pütürlü yapmıştımki alışsın die ondan olablr die..şimdi bisküviyle fılan bişiler hazırlıcm..bilmiyorumkismile
sağol canımmm ohhh gözünaydın ne güsel anne gibi yar olmazmış dinlenirsin azcıkannem geliyomuş aradı şimdii yaşasınn...................
gidip menüyü genişleteyim..............guclubacismile
ececim çok geçmiş olsun canım ....
mehtap abur cubur olmaz canım doğru düzgün beslenn yaa sütün olsunn...
gülcancımm hayırlısı olsunn...
evet canım dr vermek istemedide ben zorlattım biraz tr deki dr lar veriyo dedim o da bari antibiyotik bitsinde öleee başla dedi hiç başlamasamki aman beya anne olmak ne zormuş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık napsakkislmlarr
kızlar demir damlasını konuşuyorsunuz sanırım
konuyu azcık açayım bildigim vede sordugum kadarıyla ukalalık olmasında
eceninde dedigi gibi kilo başına 1 damla genelde ama dr. tavsiyesi üzerine şekli değişebilir
kan sayımı damlaya başlanmadan yapılmalı eger kanı iyiyse başlanmamalı ne kadar geç başlasnırsa o kadar iyi ki erken başlanırsa ilerki yaşlarda IQ geriliği yapıyormuş o nedenle yurt dışında verilmiyor
kan sayımı öyle bi kaç kez yapılmıyor damar yoluda aranmıyor sadece parmaktan bi damla kan alınıp bakılıyor demir seviyesi ve kanına son derece gerekli bişey bence bilginize
yok canım bis kötüyüz inşallah geçer bi an öncee kız bişi yoktur testte çıkmadıysadeğişik bişey ne yedircan merak ettim bazen yagızda yemiyo öle keyfı istememiştir hanımefendının de
gııı devlet hast.gitcam çünkü askeri hast.taaaaaa 120 km uzakta
yaptım canım 3 defa bişey yok çıkmadı hayır kaza falanda olmadı ama korkuyom işte 6 ay nıye gelmedi diye
canım benım geçmiş olsun sızede nasıl oldunuz toparlandınızmı biraz
hoşbulduk balım bizim ev yine hasta dolu işte bildiğin gibi tam gaz gripececiiiimm hoşgeldin canımm nasılsınn :)
mehtapçım geçmiş olsun dikkat et yaa kendine yazık oralarda bişi olmasın sana..
ya gülcüüüm ben okey oynamayalı çok oldu yaa.... vallaha oynarız bir ara....
bide mouse um bozuldu..... üzeirnize afiyet.. e touchpad lede okey zor oynanır beee :)))
sağoıl bebeeeem evet antibiyotik tüm bakterileri öldürüyomuş buna bağırsaktaki faydalılarda dahil ee demirde verince cırcır oluyolarmış sanırımececim öncelikle çok çok geçmiş olsun kuzucuklarına
benimde meleğim antibiyotik kullanıyor antibiyotik kullanırken ferro sanol yada diger kan ilaçları kullanılmıyor evet ağır geliyormuş bebeklere
ben bu gidişimde bır sorayımda garantılı olsun emsalcim.
sagol canım verdigin bilgiler için
biz baktırdık kan sayımına
eksik çıktı demiri
ferro sanol 10 damla yeterli fazlasına gerek yok dedi dr.umuz
4.ay bitince başladık biz
canım eger 2 ay ust uste 750 şer aldıysa sen neden dert ediyosun kilo alımını
bence süper almış..ben oyle alsa gobek atarım herhalde. 400-500 gr.bile alsa yeterliymiş.
yaa askolsun tuba ben bayıldım yaa kıpır kıpır yaz şarkısı tam:) mercan diye bır kız soyluyor bunun zaten sarkılar hep entresan:)
demetçiiim bende yayla çorbası makarna vede kıymalı patates yemeği varrrr
hehehehee yerim onu bennnnnnn :))))
bende görünce öle seveyim baari anladığı dilden konuşayım çocuun bu deli karıda nerden çıktı geldi demesin :))))))))))
evet canım ferrum için kilo başı 1 damla öbürünü bilmiyom
canım zorlama eylülü canı isteyince yesin yumurta için erken diilmi yaa
sağol canımmm ohhh gözünaydın ne güsel anne gibi yar olmazmış dinlenirsin azcık
evet canım dr vermek istemedide ben zorlattım biraz tr deki dr lar veriyo dedim o da bari antibiyotik bitsinde öleee başla dedi hiç başlamasamki aman beya anne olmak ne zormuş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık napsakki
yok canım bis kötüyüz inşallah geçer bi an öncee kız bişi yoktur testte çıkmadıysa
hoşbulduk balım bizim ev yine hasta dolu işte bildiğin gibi tam gaz grip
ne okeyi bacım bu kadar işin gücün içinde bide okeymi çeviriyonus düşüp bayılırım bak ben yardımcımla bile yetişemiyom hiçbişiyeee
sağoıl bebeeeem evet antibiyotik tüm bakterileri öldürüyomuş buna bağırsaktaki faydalılarda dahil ee demirde verince cırcır oluyolarmış sanırım
canım sizede çoook geçmiş olsun
ee iyi alıyomuş canım bencede zorlamaya gerek yok bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?