2009 Eylül Anneleri

sagol canım verdigin bilgiler için
biz baktırdık kan sayımına
eksik çıktı demiri
ferro sanol 10 damla yeterli fazlasına gerek yok dedi dr.umuz
4.ay bitince başladık biz

canım eger 2 ay ust uste 750 şer aldıysa sen neden dert ediyosun kilo alımını
bence süper almış..ben oyle alsa gobek atarım herhalde. 400-500 gr.bile alsa yeterliymiş.

allahimaaaaa sukur yok kizlar hamile degillim sadece gecikme olabilirmis dogumdan sonra1yil icinde adet duzensizlihgi oluomussssss.dr mi aradim sordum.askama ne yimek yapiniz bakemmmmmmm.

rica ederim nanıımmmmmm :)))
ben kızıma böyle hitap ediyorum çok gülüyo minik kuşum nannımmmm diyince canımın bebekçesi :))))))))))

hehehehee yerim onu bennnnnnn :))))
bende görünce öle seveyim baari anladığı dilden konuşayım çocuun bu deli karıda nerden çıktı geldi demesin :))))))))))

ahh canımm sana herzaman yer var aramızda emsalimdee daha oynayan yok kıııı :)))))))))))))

ok. bak çağırın ona göre oynayınca şöyle bir tozunu attılarım ortamın :)))

tatlım hoşgeldinnn nasılsınn
sana bişey sorcam biizimde persentilimiz hesaplanıyormu eger hesaplanıyorsa şimdi ben 71 kg. gamze 80 bizim de bir persentilimizi çıkartırmısın kaç tana karuu ediyoz :roflol::roflol:

hoşbulduk canımm nasılsınn

kızlar favori şarkımı yazıyorum

takıldım ben birine sana değil kardeşine bir el atsan şu işimee fenaa olmaz:)

yaa var ya ben artık hiiççç müzik dinlemiyorumm ama güzelmiş kim söylüyo bunu tatlımm enteresan geldi :))))

esra nasıl oldu bugün....

çok şükür canım şimdi uyuyor çok şükür maşallahhh sanırım antibiyotik iyi gelecek
kuzucum rahatlayacak teyzesiii

evet canım ferrum için kilo başı 1 damla öbürünü bilmiyom
yani sanırım yumurtann sarısını sevmedi..biraz pütürlü yapmıştımki alışsın die ondan olablr die..şimdi bisküviyle fılan bişiler hazırlıcm..bilmiyorumkismile
canım zorlama eylülü canı isteyince yesin yumurta için erken diilmi yaa

sağol canımmm ohhh gözünaydın ne güsel anne gibi yar olmazmış dinlenirsin azcık

evet canım dr vermek istemedide ben zorlattım biraz tr deki dr lar veriyo dedim o da bari antibiyotik bitsinde öleee başla dedi hiç başlamasamki aman beya anne olmak ne zormuş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık napsakki
yok canım bis kötüyüz inşallah geçer bi an öncee kız bişi yoktur testte çıkmadıysa
hoşbulduk balım bizim ev yine hasta dolu işte bildiğin gibi tam gaz grip
ne okeyi bacım bu kadar işin gücün içinde bide okeymi çeviriyonus düşüp bayılırım bak ben yardımcımla bile yetişemiyom hiçbişiyeee
ececim öncelikle çok çok geçmiş olsun kuzucuklarına
benimde meleğim antibiyotik kullanıyor antibiyotik kullanırken ferro sanol yada diger kan ilaçları kullanılmıyor evet ağır geliyormuş bebeklere
sağoıl bebeeeem evet antibiyotik tüm bakterileri öldürüyomuş buna bağırsaktaki faydalılarda dahil ee demirde verince cırcır oluyolarmış sanırım
canım sizede çoook geçmiş olsun

ee iyi alıyomuş canım bencede zorlamaya gerek yok bebişleri

yaa askolsun tuba ben bayıldım yaa kıpır kıpır yaz şarkısı tam:) mercan diye bır kız soyluyor bunun zaten sarkılar hep entresan:)

ben bu gidişimde bır sorayımda garantılı olsun emsalcim.

öle tabii canımm biliyorsun bende çok güveniyorum dr.uma hem sende biliyorsun her gidişimiz en az 350 tl izmirin en iyi bi kaç dr.undan biri ama onunda yanıldıgı unuttu çok oldu
mesala bizim kansızlığımız çıktı ama demir seviyesi 233 yani normalin çok çok üstünde
norma sınır 68 ila 163 ama bizim demir 233 kan sınırda yani 10 ama kan damlası kullanmıyorum çünkü tüm kan damlalarında demir preparatı var demiri daha çok yükselecek diye kullanmıyorum mart başında ek gıdaya geçince sabah akşam zaten 1 tatlı kaşığı pekmez vermek şart 1-2 damla limon sıkarak ya oda kan yapar o zaman onu bekliyorum

rica ederim canımm
işte bizim demir çok yüksek olunca dr. 5 damla demişti ama kullanmadık biz
sadece 2 gün verdim baktım zaten sevmiyorda bıraktım gittii :))))
ek gıdalara geçelimde üzüm pekmezi vereceğim sabah akşam buda dr. önerisi zaten

kızlar yaa yumurtanında sarısını yarısının yarısı ancak veriyorumdur oda 4 5 gündür fılan işte...
bacagımda çay döküldü ama yanmadı sogukmuş...
Ayşe ne sütü gııı..benim sütüm kesileli 2 ay oluyo nerdeyse...

demetçiiim bende yayla çorbası makarna vede kıymalı patates yemeği varrrr

ohhhhhhhhhhh ne guzel kiz su sana zaman veriyormu bunlari yapmana erdenay hep yaninda olmami istiyor zaten disleri yuzundende pek bisey yemiyor yaaa kaynanam karga diye seviyor neymis zayifmis kizlar yaaaaa 4aylik kontrolunda 71cm7560kg di yani boyu cok uzun ve dislerini erken cikardi daha iyi kilo alirdi ama neyyseee offffffff
bendede ispanak ve yanina ne yapiyim dusunmekteyimmm

ececim gecmis olsun hala gribin gecmedimi canim
dilek senin annenede gecmis olsun neyi varki
kan damlasina gelince ewet burda verilmiyor zekayi belirlibir sure sonra gerilik yapiomus hem kani olan birbebege tekrar ne diye kan damlasi veriolarki anlamadim.

hehehehee yerim onu bennnnnnn :))))
bende görünce öle seveyim baari anladığı dilden konuşayım çocuun bu deli karıda nerden çıktı geldi demesin :))))))))))

:roflol::roflol::roflol:
biz böyle garip severiz kızımı karı kocaa ama nasıl kahkahalar atıyor görmen lazım meleğimi teyzesii birde ben saklanıyorum mama sandalyesnin arkasına saklambaç oynuyoz çıkıp nanıımmm diyince çığlık çığlıga gülüyo maşallahhh bitiriyo benii :)))))

benim de sütüm bitti bitecek ((((((((
o kadar çoktu nasıl bitti anlamadım..sinir oldum..
e tabi emmeye emmeye kalmadı.
işin kotusu biberon almıyor (((((((((((( mama da veremiyorum.

vallaha ecem bizim dr. sadece türkiyede kan ve demir damlaları bu kadar çok kullanılıyor yurt dışında yok dedi bunların kullanıldıgı özelliklede erken ve gereksizçe kullanılan bebeklerde 3-4 lüğ yaşalarda geç anlama anlamama gibi şikaketler beliriyor dedi
sağlık bakanlığı mamalarda ki demiri bile kaldıracak bunun çalışmaları yapılıyor dedi
çok çok gerekli görülmedi takdirde 8 den önce başlanmamalı dedi
bu arada çok sağol tatlım yaa bakalım bizde idrar yolu enfeksiyonumuzu geçirecekmiyiz antibiyotikle bu gün sanki biraz daha iyi gibi ama inşallahh toparlar oda seninkilderde hasta olan tüm bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…