ohhhhhhhhhhh ne guzel kiz su sana zaman veriyormu bunlari yapmana erdenay hep yaninda olmami istiyor zaten disleri yuzundende pek bisey yemiyor yaaa kaynanam karga diye seviyor neymis zayifmis kizlar yaaaaa 4aylik kontrolunda 71cm7560kg di yani boyu cok uzun ve dislerini erken cikardi daha iyi kilo alirdi ama neyyseee offffffff
bendede ispanak ve yanina ne yapiyim dusunmekteyimmm
ececim gecmis olsun hala gribin gecmedimi canim
dilek senin annenede gecmis olsun neyi varki
kan damlasina gelince ewet burda verilmiyor zekayi belirlibir sure sonra gerilik yapiomus hem kani olan birbebege tekrar ne diye kan damlasi veriolarki anlamadim.
Emsalcım bekleme bence vermeye basla ne olacakkı bı kasık pekmezden
ohhhhhhhhhhh ne guzel kiz su sana zaman veriyormu bunlari yapmana erdenay hep yaninda olmami istiyor zaten disleri yuzundende pek bisey yemiyor yaaa kaynanam karga diye seviyor neymis zayifmis kizlar yaaaaa 4aylik kontrolunda 71cm7560kg di yani boyu cok uzun ve dislerini erken cikardi daha iyi kilo alirdi ama neyyseee offffffff
kan damlasina gelince ewet burda verilmiyor zekayi belirlibir sure sonra gerilik yapiomus hem kani olan birbebege tekrar ne diye kan damlasi veriolarki anlamadim.
emsal o zaman değiştir canım benım ne boşa para verıyoprsunkı? araştır bir sürü dr var. zaten arada bir ikinci göz gerekiyor. ben hamıleyken bişey gozden kaçmasın dıye 2 ayda bir baska dr a giderdımn
yaa canım bak dut kurusu al beyaz dut kurusu kaynat iç faydası var içtinmi bilmiyorum ama tubiş sende
yaparım canım bugun bademı denıyım yarında dut kurusu:) allahtan mısır çarşısı di,bimde:)
kızlaaar demin bi düştümdee :))))))))))))))))))))))
ee enson benim ve emsalin persentilini hesaplıyodunuz noolduuu :)))
ya kim çıkarıyo bu salak gereksiz hesapları vede kim bunu iş edinip hesaplyo merak içindeyim yaa...
hayatımda böyle saçma salak bişiy daha duymadım..
ayrıca emsale katılıyorum kan testi çok basit bişiy yaptırmadan damla ıvır zovor vermemek lazım kafaya göre.. ha dr. gerek görmüştür o ayrıı....
:roflol::roflol::roflol:
biz böyle garip severiz kızımı karı kocaa ama nasıl kahkahalar atıyor görmen lazım meleğimi teyzesii birde ben saklanıyorum mama sandalyesnin arkasına saklambaç oynuyoz çıkıp nanıımmm diyince çığlık çığlıga gülüyo maşallahhh bitiriyo benii :)))))
benim de sütüm bitti bitecek((((((((
o kadar çoktu nasıl bitti anlamadım..sinir oldum..
e tabi emmeye emmeye kalmadı.
işin kotusu biberon almıyor(((((((((((( mama da veremiyorum.
bi yerine bişey oldumu canımmm :))))
sanırım hilkama dr. söylemiş canım ama görmedi çıktı hesaplama olmadı :))))
eloşuuumm naber cicim yazsana ayooll :))
fatoşçuum hoşgeldin hayatım korkma çalışır yaparsın çok basit bişiy zaten yaaa git biran evvel hallet Allahın izniyle.... kalkıştınmı olur otur bekle nereye kadar... abartıldığı kadar zor bişiy değil yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?