2009 Eylül Anneleri

yeme saymayınnn üleennnnnn bende yok daha ama gamzeeeee bu gün yapacam inşallahh :))))
bencede canım kansızlık yoksa tamamen gereksiz bişey

Emsalcım bekleme bence vermeye basla ne olacakkı bı kasık pekmezden

ne bileyim canım yaaa ama bende dedigin gibi vereyim dedim bu ara başlayayım ona barii
bu arada bu ay kısmetse dr.umuz değiştireceğim çok güvendigim ve dünyanın parasını döktügüm adam kızımın idrar yolu enfeksiyonu oldugunu nerdeyse 1 ay sonra fark etti biliyormusun

sağol canım evet hastayız ailecek bu kış bölee geçecek sanırım yaa burdada vermiyodu dr ben zorladım başlamayım o zaman
bence kilosu iyi ne kargası yaaa alla allaaaaa boşver takma
akşama patlıcan musakka pilav var bende
bebiş uyandı ben kaçiiim öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan

emsal o zaman değiştir canım benım ne boşa para verıyoprsunkı? araştır bir sürü dr var. zaten arada bir ikinci göz gerekiyor. ben hamıleyken bişey gozden kaçmasın dıye 2 ayda bir baska dr a giderdımn

Kızlar dedim yaa dün gece verdim kan damlasın şimdi cumartesiye kadar vermesemde hemogram testi yaptırsam olur mu acaba yaa yeni doktorumuza mail attım bakalım ne diyecek.

kızlaaar demin bi düştümdee :))))))))))))))))))))))

ee enson benim ve emsalin persentilini hesaplıyodunuz noolduuu :)))
ya kim çıkarıyo bu salak gereksiz hesapları vede kim bunu iş edinip hesaplyo merak içindeyim yaa...
hayatımda böyle saçma salak bişiy daha duymadım..
ayrıca emsale katılıyorum kan testi çok basit bişiy yaptırmadan damla ıvır zovor vermemek lazım kafaya göre.. ha dr. gerek görmüştür o ayrıı....

yaparım canım bugun bademı denıyım yarında dut kurusu:) allahtan mısır çarşısı di,bimde:)

cnm ben oldum bittim bademi severim eşim 15 günde bir yeminle yarım kilo alıyo çok severim ama süt için faydası oldumu bilmem bende duydum süt yaptıgını ama bu kadar yediğime göre taşması lazımdı :)))))))
dut kurusu işe yarıyor biraz eşim tüm aktarları gezmişti ilk doğum yaptıgımda ney süt yapar diye hepsi dut kurusu demiş dne sende

bi yerine bişey oldumu canımmm :))))
sanırım hilkama dr. söylemiş canım ama görmedi çıktı hesaplama olmadı :))))

yarın sabah hallediyorum bu işi emsal:) benım esek sıpasına yetmıyor süt ek gıdayada burun büküyo esek:)

elaaa canım benim nasılsın eymen nasıl
dinlenebildinizmi azcık ateşi uykusuzluğu devam mı hala tatlım çok çok geçmiş olsunnn inşallah tez zamanda toparlar kuzucuk

naber kıslarrrrrrrr nasılsınız bizde çorbamızı içtikk geldikk oglumda suan mıçıyoo:))) buarada ehliyet için kociş arastırma yapmaya gittii karar verdik alıcam ama nasıl calısacam bilmiyorummm

evet canım benim çok şükür ne istersem yapmaya zamanım oluyo....

ya oha be çocuun neresi zayıf kaynanan kendi kadar bişi bekliyodu herhalde çocuğu???

canım kanı olan bebeğe vermiyolar eksik olan bebeğe veriyolar normaldedeee ama aaa herkes veriyoı dur bende alayımda vereyim diyerek verenlerde var kiiiiii hiç hoş diiillll....

çocuuna durduk yere kan damlası verenler büyük lavabosunu yapamasınlar işaaallaaaahhhhhhhh :roflol::roflol::roflol:

benimki gülmüyo yaaaa yani sadece gülüyo ses yok :))))))))))
arada geleyimde esracıımı güldüreyim bari hasretim dinsinn :)))))))

benim de sütüm bitti bitecek ((((((((
o kadar çoktu nasıl bitti anlamadım..sinir oldum..
e tabi emmeye emmeye kalmadı.
işin kotusu biberon almıyor (((((((((((( mama da veremiyorum.

canım belizde biberon almıyodu.... bende babasına verdirdim.. ondan aldı vallaha.. ama zorladı tabi bi 15 dk filan ... bikaç kez böyle oldu ve artık alıyo çok şükür... ama benden herzaman aldıını söyleyememde enazından birileri verebiliyo...

bi yerine bişey oldumu canımmm :))))
sanırım hilkama dr. söylemiş canım ama görmedi çıktı hesaplama olmadı :))))

tötüm acıdııııı ama hemen kalktımm -tatlicadiarzu-

aman bu dr.larda ne gereksiz şeylerle uğraşıyo yaaaaa... saçma sapana gerekiz yararsız hesaplar bööğğgghh kusçam yaa hergün yeni bi saçmalık çıkıyo... nerde o dr çekilin onu şişiliceeemmm :tomato::tomato::tomato:

eloşuuumm naber cicim yazsana ayooll :))

fatoşçuum hoşgeldin hayatım korkma çalışır yaparsın çok basit bişiy zaten yaaa git biran evvel hallet Allahın izniyle.... kalkıştınmı olur otur bekle nereye kadar... abartıldığı kadar zor bişiy değil yaa....

yaa normalde olsa hiç düşünmemde cocuklaa korkuyomm valla :)gamyoncuiremsu

kızlar benim doktorum anne sütü almadığı ve mamalarda demir bulunduğu için vermedim kan ilacı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…