gamze bunu okuyunca aklıma gelen kım soyluyordu bılmıyorum ama "ossuruga gülenın ossuruk kadar aklı yoktur" geldi:) aman diyim alıştırma ossuruga gülmesin:)
ayy kıyamam ona beeeennn işallah çıkar hemen dişleride kuzum rahatlar....
canım sen bakma kaynanana daha ne beee maşallah herşeyi yerinde bazı insanlar seviyo öle bilir bbilmez konuşmayı.. illa çocuk dediğin çamaşır tokmağı gibi olcak onlara göre bi tokatta dedesini nenesini yere sericek onlarda buna sevinicekler mesela öyle istiyolar :))))))))))))))))))
ay ne kabasın fatoş yaaaa meyreme bakta göör bidaha öle bişi dediğini duymiyim..
ona pok denmez büyük lavabo denir..... :))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:
yani.. yani........ :roflol::roflol::roflol:
alitıunada once bı ırkılıyo gozler buyuyo sonra kahkaha baslıyo:)
bu kocaların hepsi böyle demekki. benımkıde diyor senı çok sevıyor bu:) eee dedım annesıyım benıde sevecekmı dıyo. halbukı bazen ben esımı daha çok sevdıgını düşünüyorum. eşim işten gelsin mutluşugunu görmeniz lazım
selam millet... kimse aramamış sormamış beni(( oysa ben hergün işimi gücümü bırakıp size laf yetiştirmeye çalışıyordum.bugün bırakamadım ahanda siz beni bırakmışsınız. nasıl insanlarsınız sizzzzz yazıklar olsunnnnn .....
napıyonuz şekerler :)
okan bayülgenin zagayı yaparken skeçlerinde zuzaylılar vardı ya osurup osurup gülüyolardı sonundada bu mesaj çıkıyodu :))))))))))))))
aminn inşallah emsalcimm..
ben dogumdan once haberlerı ızlıyorum kadının bırı deıdkı kocamı kıskanıyoerum onun gelecegı saatte bebegımı uyutuyorum. eşim dediki sende yapıcanmı:) evet evet dedım kesın uyuturum:) oda güldü. şimdi ben 4 gözle beklıyorum gelsınde eşim gülsün diye. onunla vakıt gecırmesını çok sevıyorum
gamzecim
keşke defne de başkasından alsa yaa....ben ne 15 dk.sı...15 saat ugrasmısımdır. zaten emzige babası alıştırmıştı. şimdi ona habire defneyi biberona alıştır diyorum :))))))))))))))
inşallahh yarar tubacım merak etme
meryemcim aminnn diyorum duana :)))
gamze büyük lavabo haaaaaa cahil karuuu seniii sendeen bunu beklemezdim :))))))))))))))
selam millet... kimse aramamış sormamış beni(( oysa ben hergün işimi gücümü bırakıp size laf yetiştirmeye çalışıyordum.bugün bırakamadım ahanda siz beni bırakmışsınız. nasıl insanlarsınız sizzzzz yazıklar olsunnnnn .....
napıyonuz şekerler :)
ahh gamzem ahh bak yaşlanmışım unutuyorum boyle seylerı:)
ya niye korkuyorlar anlamıyorum ki demek hepsi aynı o sonra gülsede korktugu için üzülüyorum yoksa bunlarda şimdilik balık hafızasımı var :)))))) töbe Yarrabbimmm
benim eşimde işi gücü sensin hani kız çocukları babaya düşkün olurdu diyor ama dedigin gibi esra da babası gelince çok seviniyor gülmeye başlıyo ve yemin ederim gözlerinin içi parlıyo öylee uzun uzun izliyo babasını bakmayınca babası ağlıyo yada dudaklarını büzüyo naz yapıyo :)))))
dün akşam yere serdim bişeyler yattık hep birlikte oynuyoz bir bana dönüyo yüzüme elliyo bir babasına dönüyo yüzüne elliyo gülüyo nasıl mutluydu anlatmam
Allah ım hep güldürsün bebelerimizi vede gerektigi zamana kadar başlarında olmayı nasip etsin inşallalhhh
kızlar sizide karnıınız uyuşukmu..ameliyat yerim ve 3 4 parmak yukarısı uyuşuk hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?