evet canım benim çok şükür ne istersem yapmaya zamanım oluyo....
ya oha be çocuun neresi zayıf kaynanan kendi kadar bişi bekliyodu herhalde çocuğu???
canım kanı olan bebeğe vermiyolar eksik olan bebeğe veriyolar normaldedeee ama aaa herkes veriyoı dur bende alayımda vereyim diyerek verenlerde var kiiiiii hiç hoş diiillll....
çocuuna durduk yere kan damlası verenler büyük lavabosunu yapamasınlar işaaallaaaahhhhhhhh :roflol::roflol::roflol:
benimki gülmüyo yaaaa yani sadece gülüyo ses yok :))))))))))
arada geleyimde esracıımı güldüreyim bari hasretim dinsinn :)))))))
canım belizde biberon almıyodu.... bende babasına verdirdim.. ondan aldı vallaha.. ama zorladı tabi bi 15 dk filan ... bikaç kez böyle oldu ve artık alıyo çok şükür... ama benden herzaman aldıını söyleyememde enazından birileri verebiliyo...
tötüm acıdıııııama hemen kalktımm -tatlicadiarzu-
aman bu dr.larda ne gereksiz şeylerle uğraşıyo yaaaaa... saçma sapana gerekiz yararsız hesaplar bööğğgghh kusçam yaa hergün yeni bi saçmalık çıkıyo... nerde o dr çekilin onu şişiliceeemmm :tomato::tomato::tomato:
yaa normalde olsa hiç düşünmemde cocuklaa korkuyomm valla :)gamyoncuiremsu
gel güldür ben yoruluyorum vallaha onunla konuşmaktan oynamaktan falan ama onlarda nasıl bir enerji var bimiom :)))
artık dr.lar kitapları bıraktı gerekli gereksiz araştırmalara başladı hayatımda ondan
gerekli bişey bulun oky. ama böyle saçma şeylere çok kızıyorum bende
bu arada nanımm tötün acımış bişey diyemeyeceğim ama başka yerin acısaydı gel öpemde geçsin derdim şimdi sen direk eşine müracaat :roflol::roflol::roflol:
tuba ben son çare badem yıyorum şimdi
yaa canım bak dut kurusu al beyaz dut kurusu kaynat iç faydası var içtinmi bilmiyorum ama tubiş sende
emsal bizimkide saklanıp cee ee ile ile cıkınca ve darın darınnn diyince basıyo kahkayı bayılıyorum. bende bazen düşünüyorum ulan ne enerjım var:) akşam sadece ben ılgılenıyorum kımseye vermıyorum. ee tabı bırde eşim. bu arada ertesı gun yıyeceklerını hazırlıyorum ustunu altını bdeğiştir vs vs vs uzuyoo gidiyo. eskıden olsa anne olmadan once bu kadar işi 1,5 gunde anca yapardım:)
emsal bizimkide saklanıp cee ee ile ile cıkınca ve darın darınnn diyince basıyo kahkayı bayılıyorum. bende bazen düşünüyorum ulan ne enerjım var:) akşam sadece ben ılgılenıyorum kımseye vermıyorum. ee tabı bırde eşim. bu arada ertesı gun yıyeceklerını hazırlıyorum ustunu altını bdeğiştir vs vs vs uzuyoo gidiyo. eskıden olsa anne olmadan once bu kadar işi 1,5 gunde anca yapardım:)
evet canım haklısın sezaryende çocuğu çıkardıkları yere bi motor ve atom çekirdeği takıp öle kapatıyolar herhalde bizi demiii :))))))))))))
ya bu arada ben dikkat ettim su'cuğum güzel kızcağzım bişiye sadece bikere gülüyo:))))
ama bugüne kadar sadece osuruk sesine bikaç kez güldü... bende bununla fazla güldürmüyorum ilerde osuruğu süper güzel bişi sanıp ulu orta osurup osurup güler diyeee :))))))))))) yadailerde düşünsene anneee osursana hadii gülesim geldii filan dermiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol:
gamzem ecem saolun yaaaaa kadin kilolu istiyor yaw neymis dogdugunda kiloluymus hastaneden cikdiginda zayiflamisdi zaten bebisim aman sagligi yerindeya hem burdaki drler buyuk diyo yaw kizlar ispanagin yanina ne yapiyimmm bana 1 akil verinnnnn
bugun erdenayda dogru duzgun emmiyo 2dk emiyo okadar 4 saatde birr offfffffffffff ust disleri baya zorli bebikimiiiii.
benn kacayımmm temizlenmesi gereken bi avuçç pook vaaaaaaarrr:)
fatoşş yavrum kibar ol pokk ne büyük lavabo diyeceksin ona :)
canım ya tam şimdi onu yazacaktım sen yazmışsınn aynı bizimkide öylee ama korkuyo birden çıkınca hala alışamadı :))))
önce saklanıyorum sonra çıkıp aauuuu yada ceeee diyorum önce sıçrıyo sonra basıyo kahkahayı bende onu o haline gülüyorum şimdi aynı şey oldu her seferinde korkarmı yahuu korkuyo ama sonrada gülüyo :)))))))
vallaha anne olmak ne garip dimi hiç bşeye mecalin yoksa bile onlara var bende kan ter içinde kalıyorum onunla ilğilenirken eşim diyo ki seni çok seviyo ama benden başka kimse bu kadar ilğilenmiyorki bana alışık vede aşık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?