2009 Eylül Anneleri

gel güldür ben yoruluyorum vallaha onunla konuşmaktan oynamaktan falan ama onlarda nasıl bir enerji var bimiom :)))
artık dr.lar kitapları bıraktı gerekli gereksiz araştırmalara başladı hayatımda ondan
gerekli bişey bulun oky. ama böyle saçma şeylere çok kızıyorum bende
bu arada nanımm tötün acımış bişey diyemeyeceğim ama başka yerin acısaydı gel öpemde geçsin derdim şimdi sen direk eşine müracaat :roflol::roflol::roflol:

fatoş hoşgeldinn korkma kıss ne korkuyonn bişeycik yok ki onda korkarsan alamazsın kendine güven git gir al gel o kaaa :)))

yaa normalde olsa hiç düşünmemde cocuklaa korkuyomm valla :)gamyoncuiremsu

ah canıım sen gel buraya biz seni çalıştırırız yaa sen düşünmeeeeee :)))

kızzlar nerdesiniz yaa nerelerde geziyonuz neden yazmıyonuz neden canımı sıkıyonuz neden neden nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn...???????

emsal bizimkide saklanıp cee ee ile ile cıkınca ve darın darınnn diyince basıyo kahkayı bayılıyorum. bende bazen düşünüyorum ulan ne enerjım var:) akşam sadece ben ılgılenıyorum kımseye vermıyorum. ee tabı bırde eşim. bu arada ertesı gun yıyeceklerını hazırlıyorum ustunu altını bdeğiştir vs vs vs uzuyoo gidiyo. eskıden olsa anne olmadan once bu kadar işi 1,5 gunde anca yapardım:)

ahahahaaa nee eşimemiii boşver yaa kırık kalsın geçer zamaanlaaaaa acelemiz ne ayooolllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :roflol:

gamzem ecem saolun yaaaaa kadin kilolu istiyor yaw neymis dogdugunda kiloluymus hastaneden cikdiginda zayiflamisdi zaten bebisim aman sagligi yerindeya hem burdaki drler buyuk diyo yaw kizlar ispanagin yanina ne yapiyimmm bana 1 akil verinnnnn
bugun erdenayda dogru duzgun emmiyo 2dk emiyo okadar 4 saatde birr offfffffffffff ust disleri baya zorli bebikimiiiii.

evet canım haklısın sezaryende çocuğu çıkardıkları yere bi motor ve atom çekirdeği takıp öle kapatıyolar herhalde bizi demiii :))))))))))))

ya bu arada ben dikkat ettim su'cuğum güzel kızcağzım bişiye sadece bikere gülüyo:))))
ama bugüne kadar sadece osuruk sesine bikaç kez güldü... bende bununla fazla güldürmüyorum ilerde osuruğu süper güzel bişi sanıp ulu orta osurup osurup güler diyeee :))))))))))) yadailerde düşünsene anneee osursana hadii gülesim geldii filan dermiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol:

dün bahara msn den yazdıgım temennımı buradanda yazayım. öyle bir dolsunki gögüsler damacana doldursun sagınca :)

canım ya tam şimdi onu yazacaktım sen yazmışsınn aynı bizimkide öylee ama korkuyo birden çıkınca hala alışamadı :))))
önce saklanıyorum sonra çıkıp aauuuu yada ceeee diyorum önce sıçrıyo sonra basıyo kahkahayı bende onu o haline gülüyorum şimdi aynı şey oldu her seferinde korkarmı yahuu korkuyo ama sonrada gülüyo :)))))))
vallaha anne olmak ne garip dimi hiç bşeye mecalin yoksa bile onlara var bende kan ter içinde kalıyorum onunla ilğilenirken eşim diyo ki seni çok seviyo ama benden başka kimse bu kadar ilğilenmiyorki bana alışık vede aşık :)))

gamzecim

keşke defne de başkasından alsa yaa....ben ne 15 dk.sı...15 saat ugrasmısımdır. zaten emzige babası alıştırmıştı. şimdi ona habire defneyi biberona alıştır diyorum :))))))))))))))

gamze bunu okuyunca aklıma gelen kım soyluyordu bılmıyorum ama "ossuruga gülenın ossuruk kadar aklı yoktur" geldi:) aman diyim alıştırma ossuruga gülmesin:)

:roflol::roflol::roflol::roflol:
senin su'cuğun ciddi kız hayatım ondan ama ossuruk sesine gülecekse bol bol kuru ye güldür kızımı unutur sonra şimdi bol bol gülsün ama mümkünse kokusuz yap o işi :))))

ayy kıyamam ona beeeennn işallah çıkar hemen dişleride kuzum rahatlar....
canım sen bakma kaynanana daha ne beee maşallah herşeyi yerinde bazı insanlar seviyo öle bilir bbilmez konuşmayı.. illa çocuk dediğin çamaşır tokmağı gibi olcak onlara göre bi tokatta dedesini nenesini yere sericek onlarda buna sevinicekler mesela öyle istiyolar :))))))))))))))))))

benn kacayımmm temizlenmesi gereken bi avuçç pook vaaaaaaarrr:)

ay ne kabasın fatoş yaaaa meyreme bakta göör bidaha öle bişi dediğini duymiyim..
ona pok denmez büyük lavabo denir..... :))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

fatoşş yavrum kibar ol pokk ne büyük lavabo diyeceksin ona :)

yani.. yani........ :roflol::roflol::roflol:

alitıunada once bı ırkılıyo gozler buyuyo sonra kahkaha baslıyo:)
bu kocaların hepsi böyle demekki. benımkıde diyor senı çok sevıyor bu:) eee dedım annesıyım benıde sevecekmı dıyo. halbukı bazen ben esımı daha çok sevdıgını düşünüyorum. eşim işten gelsin mutluşugunu görmeniz lazım

inşallahh yarar tubacım merak etme
meryemcim aminnn diyorum duana :)))
gamze büyük lavabo haaaaaa cahil karuuu seniii sendeen bunu beklemezdim :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…