saoll cnmmmmtülayım geçmiş olsun canım benim bende çok hastayım bugün kızım anneme gitti fırsat bu fırsat dedim evi komple açtım süpürdüm sildim cila gibi oldu valla ama sanırım ceyranda kaldım ve kusmaktan boğazlarım mafişşş... ıhlamur içiorum ama banamısın demio onu bile çıkarıom ne olcek halim bilmiomgamzemmm nick wonderfulll anacımmm...
ay inş. zorluyo vallaaahadi gözün aydın canım.. hiçbirşeyi yokmuş çok şükür.. umarım tez zaman da da düzzelir yavrum..
çok geçmiş olsun tülayım. hastalıklar yavaş yavaş çalıyo kapımızı tek tek.. tez zamanda düzelirsin inşallah.. kardeşinede hayırlı teskereler opuyorumnanaktan
kızlar bebeğiniz kaç saatte bir acıkıyor acaba?
bnm oğlum bazen 3 bazen 3,5 saatte acıkıyor cnm
hımm benim bebeğimde öyle ama bazen 4 saati buluyor..küçücük bir kaseyle doyuyor..heryerimden tecrübesizlik dökülüyor dimi:)) ya ben o kadarcıkla doymayacağını düşünüyorum hep....annem benim üstüme düşerdi ye kızım diye şimdi bende kızıma aynı seyi yapıyorum...annelik böyle birsey sanırım...
demet kızz dalma geçmişlere .........kuzun nasıll.......
demetcim seni neden takip ediyom güzelim ... benim adette gecikince gecikenleri takip ediyomm kaç gün gecikecek diye hastalanınca yazarsan sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?