2009 Eylül Anneleri

balık yedik sölemessi ayıp ondan mı acaba yaa ... ayy cnm hamilelilkmi ben almim şimdi tabii haysyırlıı diyelim büyük konuşmimm

saoll cnmmmm
ay inş. zorluyo vallaaa

gamzemmm nick hayırlı ossunnn süper olmuşşş vallaaaabayanssulusmile

bnm oğlum bazen 3 bazen 3,5 saatte acıkıyor cnm

hımm benim bebeğimde öyle ama bazen 4 saati buluyor..küçücük bir kaseyle doyuyor..heryerimden tecrübesizlik dökülüyor dimi:)) ya ben o kadarcıkla doymayacağını düşünüyorum hep....annem benim üstüme düşerdi ye kızım diye şimdi bende kızıma aynı seyi yapıyorum...annelik böyle birsey sanırım...

cnm hep öleyiz ama ne kadar üstüne düşersen yemiyooo ve ölçerek yaparsan yemiyooo yani bnm oğlum öleee
ben de ölçmeden veriyom artık dr umuzda zaten yiyebildiği kadar ver dedi bende öğürene kadar veriyorummm yeme saatini ben yiyeceği miktari bebeğim belirliyo zaten doğrusu da bu bildiğim kadarıylaa

iyi geceler ne oluyo bu topiğe bilmem koca gün3-5 sy konuşulmuş

sinemcim dorugun tetkitleri iyi çıkmış çoooooooook sevındım arkdasım bundan sonra artık kendını üzme sende canım benım

tülaycım geçmiş olsun canım sanada bebişlerle çok zor valla hasta olmak yardımcı olcak kımsemizde yok allah sağlık versin bacım

ebru sanada geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu bilemedim darısı başıma inş.

gamzecik nickin hayırlı olsun cüle cüle kullan

hoşbulduk bacım iyi sıpa yatırdım bi saat önce uyanıyo iki emiyo yatıyo geri yat kalk yapıyo karnıda küp gibi dolu olsa ki
sen nasıl oldun iyisin dimi şimdi toparlandın canım

demet kızz dalma geçmişlere .........kuzun nasıll.......

demetcim seni neden takip ediyom güzelim ... benim adette gecikince gecikenleri takip ediyomm kaç gün gecikecek diye hastalanınca yazarsan sevinirim....

canim ya benim pc hep acik basinda olamiyorum
sekerim spiralle cok hamile kalan taniyorum bilesin kayipda kacan ve sonra dogurma zorunda kalanlari hayatimCADIARZU
uyku tulumunu ben dogdugundan beri kullaniyorum.

ehhh iyi dielim
ii olmak zorundayızzz bebeler için
aman gece uykusuna yatınca bnm oğlanda
10 kez debeleniyo tam dalana kadarrrrr

kızlar yeni nickimi beğenen herkeşleree pek bi teşekkür ederim :))))))

bende yatayım artık iyi geceler bakalımmm... :))

günaydın hatunlar.. herkese iyi pazarlar şimdilik hava günaşli burda.. yani bize gezme yolları gözüküyo:dance:

günaydın kızlar... boğazlarım kusmaktan çok kötü tahriş oldı nefesimi kapatıyo.. önceden bulantı çekip aynısını yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır ne yapmam gerekio geçmesi için... help please!

gunaydınlar,harıka pazarlarrr:)
ya dun gıremedım sankı 1 haftadır gırememısım gıbı gelıo.gercı sayfalar hıc ılerlememiş.herkes ıyıdır ıns.
tulaycım ve nıhalcım hastalaemış gecmıs ollsun dıyorum.
gamze nikin de super olmuş:)
ee ne vaa ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…