2009 Eylül Anneleri

ay nıhalcım bn de eymende oyleydım.olıpsın okalıptuslu sekerını yıyodum gun boyunca.dene ıstrsen

valla tatlım kim ne erse deniycem... o kadar kötüyüm çünki... saol bebemmm dün kimse yoktu evet çok tenhaydı burası... sen niden yoktun klava:

günaydın kızlarrrrr iyi pazarlarrrr
gamze nikin hayırlı olsun canım süperrrr olmuş
nihalcim tuzlu çubuk krakeri aç karnınayken ye sabahları bana iyi geliyodu canım bide yemek pişirme bu aralar kokusu yüzünden herşeyden tiksinebilirsin inşallah geçer kısa zamanda

selam güzel annişler uzun süredir gelemedim yoğunluk vardı ..umarım bebişler iidir.
kızlar cahilliğimi mazur göründe bişi sorcam size ya ..

doktor bize 100 cc anne yada dewam sütünün içine peynir pekmez yumurta karıştır ver dedi tmm yaptım ama sulu sulu oldu almadı çocuk sonra tariflere baktım mama katılıomuş. şimdi bende heronun kahvaltı için ek gıdası var dewam sütünü hazırlayıp mamayı üstüne toz olarak mı eklicem eklicem üstünede peynir vs mi gelecek ?:::

merhaba kızlarrrrrrrrr............bugun günüm var.oraya gıdıcem.aksamda eşimin doğum gunu için onu yemeğe götürcem.haberı yok.gorumcemle anlastık o gelcek habersız.surprız olcak canıma.yemekten soorada arkadasları ayarladım.bıyerde bızı beklıcekler.berabercede kutlucaz.ama mınık oglumu ozlıcem sanırım.olsun eslerede zaman ayırmak gerek dımı ama.onlarda 2. koca bebekler zaten :),

dorugun ıyı sonucları ıcın tulaycım,husnıyecım,gulcancım hepınıze tesekkurler...dualarını esırgemeyen herkese coooooooooook tesekkurler.artık tepesınden ınıcem kuzucugumun.rahat bırakıcam onu:)) tulayımın dedıgı cok mantıklı aslında.yeme zamanına bız ne kadar yıyecegıne onlar karar verebılır.dogru.ınsallah uygulamayı basarabılırım.:)))))

ay nıhalcım ya ınsallah 3 ay dolunca gecer sıkıntıların.hıc merak etme.Allah herseyın kuvvetını verıyo.ılk gunden berı cok sevındım ben 2. bebegıne.Allah kucagına almayı kısmet etsın canım.Tanay ıcınde hıc uzulme.ona su an hayatının en guzel ıılıgını hazırlıyosun cunku.ınsana en cok guc veren kardestır dımı ama???
gulcancım nasıl bakalım yaramaz oglusun? devammı hala.gelsenıze bıgun bıze...

kızlar coooook ıs var hazırlanayım.evı tolıyım.malum gorumcem gelıcek.bıde tum bunları caktırmadan yapmam grek.bu arada 2 3 kez korunamadık bız.ınsallah bısey olmaz ne bılıyım.bı korku geldı ıcıme bırden.Allahım herseyın hayırlısını bılır verır...

ha bu arada bıraz goz attım gecmıse.
gulcancım neysekı yokmus bısey.artık rahatca bekleyebılırsın...

özgecım gecmıs olsun canım cılegıne...kıyamam yavruya ben.

gamzecım yenı nıck super olmus...

eser ızmır sen basla bencede mamaya gecelerı doymuyosa yavrucak.napalım.ılk basta normal olcusunden bıraz daha sulu ver demıstı bana doktorum.sen de deneyerek bulabılırsın canım.sonra gecersın gercek olcusune...opuyorum senı

tamam tamam cıkıyorum.doruk bastı yaygaratı.byyyyyyyyyyyyy

slm kızlar nasılsınız hepinize iyi pazarlar,

ben artık cok girmiyorum ara ara girincede cok sey kacmış oluyor.nihalcim bebeğin düştü diye biliyordum .şimdi kalp atışlarını duydum deyince çok sevindim.ne olduki canım o zaman yanlışmı bilgilendirmiş seni drun.şimdi nasılsınız.

eylülde gecen gün iilk kez ateşlendi.ama sabaha bir seyi kalmadı.ama niye ateşlendiğini anlayamadık devamı olmadığı için dra da götürmedğik.sanırım diş sıkıntılarından kaynaklı olabilir.salyasıda elini emmeside arttı galiba damakları kasınıyor.
bende mr cekjtirdim kötü bir sey yokmuş.ama migren baslangıcı olabilirmiş.eger ataklar 5-6 yı gecerse migren tanısı konabşlir dedi dr ama sükür daha 2-3 kez oldu.umarım baskada olmaz.bizden bu kadar.
ek gıdada da kızım hala sebze çorbalarını çok zorla yiyor ama meyve muhallebi gibi tatlı gıdalara bayılıyor .sebzeye alıştırıcam diye uğrasıyorum.bugün sabah hippin organik yulaflısını verdim .severek yedi.tavsiye ederim.

evet cnm devam sütü nün üstüne mama peynir yumurta pekmez... neden hero??? hakan 6.ay sonunda heroyu önerio... milupa ve bebelac kullan istersen.. bebelac çavdarlı mısırlıyı benimki çok sevio... gerçi biz artık bulamaç kahvaltıya geçtik... herşeyi yiyoz kahvaltıda.

geçmiş olsun dileyen herkeze çok teşekkür ederim..

selam cnm ben eylülde dogum yaptım 60gün kanama sürdü logusa kanaması sonra arka arkaya üstüste 10gün kanamam adetim oldu 5.5aysonra geçen ayın 23üde adet oldum şükür çok sıkıntı yapmıştı doktor emzirdigimden 1sene gelmeyebilir normal demişti ama oldum şükür sende olursun takma kafana

demet valla hala beklemedeyimm..............offff offff.. tık yok...
musyas ocak 23 teni hastalanmıştın en sonn yaa bende 22 sinde... sen hastalandınmı...

demet valla hala beklemedeyimm..............offff offff.. tık yok...
musyas ocak 23 teni hastalanmıştın en sonn yaa bende 22 sinde... sen hastalandınmı...

yok bende olmadim daha ama ben test yaptim eminim dikkatet walla yazdim okudunmu bilmiom spiralle cok hamile kalan varrrrrr sekerrrrrrrr.ya olabiliomus bole dengesizliklerrr walla beraber BEKLEMEDEYIZ fatzos oldumu hasta yoksa odami gebessssssssopuyorumnanaktan

nihal cevabını bekliyorum canım bebeşler nasıl kac haftalık oldu mercimeğin.

saol canım ya hero yu özellikle almadım zaten numune gönderdiler bisküvide aynı hero .
neden heroyu istemedi acaba ? bide kaç ölçü mama koycam üzerindeki gibi mi yani 100cc süütten kahvaltı yapıosam 3 ölçek felan mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…