ay nıhalcım bn de eymende oyleydım.olıpsın okalıptuslu sekerını yıyodum gun boyunca.dene ıstrsen
selam güzel annişler uzun süredir gelemedim yoğunluk vardı ..umarım bebişler iidir.
kızlar cahilliğimi mazur göründe bişi sorcam size ya ..
doktor bize 100 cc anne yada dewam sütünün içine peynir pekmez yumurta karıştır ver dedi tmm yaptım ama sulu sulu oldu almadı çocuk sonra tariflere baktım mama katılıomuş. şimdi bende heronun kahvaltı için ek gıdası var dewam sütünü hazırlayıp mamayı üstüne toz olarak mı eklicem eklicem üstünede peynir vs mi gelecek ?:::
demet valla hala beklemedeyimm..............offff offff.. tık yok...
musyas ocak 23 teni hastalanmıştın en sonn yaa bende 22 sinde... sen hastalandınmı...
slm kızlar nasılsınız hepinize iyi pazarlar,
ben artık cok girmiyorum ara ara girincede cok sey kacmış oluyor.nihalcim bebeğin düştü diye biliyordum .şimdi kalp atışlarını duydum deyince çok sevindim.ne olduki canım o zaman yanlışmı bilgilendirmiş seni drun.şimdi nasılsınız.
eylülde gecen gün iilk kez ateşlendi.ama sabaha bir seyi kalmadı.ama niye ateşlendiğini anlayamadık devamı olmadığı için dra da götürmedğik.sanırım diş sıkıntılarından kaynaklı olabilir.salyasıda elini emmeside arttı galiba damakları kasınıyor.
bende mr cekjtirdim kötü bir sey yokmuş.ama migren baslangıcı olabilirmiş.eger ataklar 5-6 yı gecerse migren tanısı konabşlir dedi dr ama sükür daha 2-3 kez oldu.umarım baskada olmaz.bizden bu kadar.
ek gıdada da kızım hala sebze çorbalarını çok zorla yiyor ama meyve muhallebi gibi tatlı gıdalara bayılıyor .sebzeye alıştırıcam diye uğrasıyorum.bugün sabah hippin organik yulaflısını verdim .severek yedi.tavsiye ederim.
nihal cevabını bekliyorum canım bebeşler nasıl kac haftalık oldu mercimeğin.
sağol sekerim merak ettim bende:)canim nihal bize oyun yapmis aldiracakmis ogun ama sobra vazgecmisopuyorumnanaktan
7haftalikmis bebiki.
evet cnm devam sütü nün üstüne mama peynir yumurta pekmez... neden hero??? hakan 6.ay sonunda heroyu önerio... milupa ve bebelac kullan istersen.. bebelac çavdarlı mısırlıyı benimki çok sevio... gerçi biz artık bulamaç kahvaltıya geçtik... herşeyi yiyoz kahvaltıda.
geçmiş olsun dileyen herkeze çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?