2009 Eylül Anneleri

evet canım biz kullanıyoruz.doruk butun gece battaniyesiyle savasıyodu.ıstemıyodu.tabı bende örtmekten uyuyamıyodum.uyku tulumu aldık.baya rahat ettık.tek sorun bazen ne zaman uyuyacagını kestıremıyoruz.ya erken gıygırıyoruz sıkılıyo.yada gıydıremeden uyuyo.yalnız tavsıyem altı torba seklınde olanlardan alman...

zeynepinannesi

canım bizde uyku tulumu aldık ama kullanmadık hiç :) kızıma ben zaten yün yorgan yaptırmıştım sağlıklı diye onu örtüyorum ama çok kalın değil yorganımız tavsiye ederim belki kızında elyafı terlettiği için istemiodur .

kızım üztünü açmıyodu ama yeni yeni açmaya başladı ve odasında yatıyo hep aklımda kalıyo eğer böle devam ederse beşiğinin üzerine yorganı gericem

kimselerrr yok ama ben girmişken yazimmm
nihalcim ii olmanıza çok sevindim yaa çok şanslısın cnmmmm 2 meleğin senleee ne güselll...
özge cim ezgi daha iyiymiş hadi şükürler olsun Allah ım daha ii etsin inş. ikinizideee
sido cum...doruk un tahlilleri ii çıkmışşş gözümüzz aydınnn çoookkk svndimmm

ben 2 gündür fecii hastayım üşüttüm sanırım her hücrem dökülüyooo
bide reglim üstüne üstlükkk dün oğlum mu benle ilgilendi benmi onla hatırlamıyorummmm
çok zor bebe varken hastalanmakk...
eşimin kardeşini de askere uğurladıkkk hayırlısıylaa hepsi üst üste geldi
oğlum ii allah tannnnn oda bana yetiyo moral olarakkkk..

hepinziiii çok öpttüümmm

hadi gözün aydın canım.. hiçbirşeyi yokmuş çok şükür.. umarım tez zaman da da düzzelir yavrum..

çok geçmiş olsun tülayım. hastalıklar yavaş yavaş çalıyo kapımızı tek tek.. tez zamanda düzelirsin inşallah.. kardeşinede hayırlı teskereler opuyorumnanaktan

merhabalar herkese hiç giremedim bugun .. ben bugun eşimde hazır evdeyken temizlik yapim dedim eşimde kucakta taşımaktan filan sıkıldı habire bunun uykusu var deyip ututmaya çalıştı D ben ne uykusu o uyumaz diyom ugraşmamak icin uyutmaya çalışma dedim ::)) şimdi oturdum yanee iş güç ohh be temizlik gibisi varmı...

Birisi demiştiki kayısıyı haşlayıp blenderden gecir kavonozo koy dolaba bende öyle yaptım iyi oldu..

Bu arada ben kahvaltı vermiyom henüz veren varmı başladınzmı ?

kızlar slm hepinize,
SıDO bebişinin ii olmasına sevindim.
NıHAL ikinci bebişe hamiş olmak nasıl güzeldir hele herşeyi yeiden yaşamak nasıl mutluluk veriyordur insana. hayırlısı olsun

benim size 100 puanlık sorum olucak benim bebiş gece acıktığı için uyuyamıyor ona bu gece mama yapmaya karar verdim ama şimdiye kadar sırf meme vermiştim. mama ağır gelir mi ki ve nasıl hazırlamam gerek evde pirinç unum var... hadi bakalım parmaklara kuvvet :))) bu arada pazartesi işe başlıycam süt 3 paket sağabildim bakalım pazartesi nasıl geceçek...

selam bacılar anam kimsecikler yok...............:1shok: yaa ne olur bu topiğe....... :sm_confused: tülaycım çok geçmiş olsun güzelim.....

demetcim seni neden takip ediyom güzelim ... benim adette gecikince gecikenleri takip ediyomm kaç gün gecikecek diye hastalanınca yazarsan sevinirim....

benim ballı kağmaklı oğlummmu bugün gezmeye götürdüm...
eşimde güye traş olmaya gitti halen yok....
gamzee nicin çok iyi olmuşş yaa
hayırlı olsunn...

tülayım geçmiş olsun canım benim bende çok hastayım bugün kızım anneme gitti fırsat bu fırsat dedim evi komple açtım süpürdüm sildim cila gibi oldu valla ama sanırım ceyranda kaldım ve kusmaktan boğazlarım mafişşş... ıhlamur içiorum ama banamısın demio onu bile çıkarıom ne olcek halim bilmiom gamzemmm nick wonderfulll anacımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…