KIZLAR MERHABA bebişlerimize gece yatarken uyku tulumu giydirmek konusunda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. benim zeynep gece üzerini kesinlikle örttürmüyor. ince yada kalın battaniye ne olursa olsun farketmiyor, istemiyor. odanın ısısını üşümesin diye biraz arttırarak uyutuyorum ama bu sefer de ben daralıyorum. en son bir bakıyorum ki zeynebi yatağıma aldığımda mışıl mışıl uyuyor. sanırım elyaf yorganımı seviyor yada benle uyumayı :) e biliyorsunuz yatağımda uyumaya alıştırmak da istemiyorum. birileri uyku tulumu önermişti. sizler ne dersiniz?var mı kullanan aranızda.
hadi gözün aydın canım.. hiçbirşeyi yokmuş çok şükür.. umarım tez zaman da da düzzelir yavrum..merhaba kızlar.....
dorugun tahlıl sonucları ıcın aradı doktorumuz...ıyıymıs cok sukur...ıstahsızlıgı kabızlıgına bagladı.ama kontrol edıcez sureklı dedı.tıp fakultesıne elını veren kolunu kaptıryo dedıklerı dogruymus.15 gun sonra kontrole caırdı.dunde cocuk cerrahına gondermıstı.ona gıttı.popomuzdakı catak ıcın...lavman ve surup verdı.oda 1 ay sonraya randevu verdı.boyle ıste.ama usutmusuz bız.genız akıntısı yuzunden kusuyo sureklı(( foşşşş dıye fıskırtıyo ne var ne yok ((((( bogazında balgam var.bıde bunun ıcın surup verdı.ılac doldu kuzum...olsun.sukur kı korkutan ıhtımaller kalktı ortadan.tahlıllerden bı oh cektık.annemde cok kızdı.doktor doktor gezdırmeyın cocugu deldırıp duruyosunuz gunah dıye.hıc bıseyı yok ıstahsız bebek olcak bırakın rahat cocugu dedı.sanıırım haklı :) hepınızı opuyorum.guzel hafta sonları dılıyorum....gecmısı okuyorum hemen.............
kimselerrr yok ama ben girmişken yazimmm
nihalcim ii olmanıza çok sevindim yaa çok şanslısın cnmmmm 2 meleğin senleee ne güselll...
özge cim ezgi daha iyiymiş hadi şükürler olsun Allah ım daha ii etsin inş. ikinizideee
sido cum...doruk un tahlilleri ii çıkmışşş gözümüzz aydınnn çoookkk svndimmm
ben 2 gündür fecii hastayım üşüttüm sanırım her hücrem dökülüyooo
bide reglim üstüne üstlükkk dün oğlum mu benle ilgilendi benmi onla hatırlamıyorummmm
çok zor bebe varken hastalanmakk...
eşimin kardeşini de askere uğurladıkkk hayırlısıylaa hepsi üst üste geldi
oğlum ii allah tannnnn oda bana yetiyo moral olarakkkk..
hepinziiii çok öpttüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?