benimde 35 gün oldu tık yok ama biraz spiralden içim rahat...seni merakla takip ediyomm...bilmiyorumkismile
hayırlara gitsin canım yaa çok etkilendik çoooookkk...:CüvCüv:eyvahedigeldismile
afiyet olsun bizde dünki menüyü tekrarlıycaz..cokacimcoook
çook teşekkürler canım ben hastaneye giderken yapmıştım öyle...kuzumada yapayım...:lepi:
günaydın kızlarrrrrr. Bugün cumartesi tabi tenha buralar :) ben yine her cumartesi olduğu gibi iş başındayım. Çok şükür 3 günün sonunda ezgi aralıksız 5 saat uyudu. Tabiki bende. İlaç gibi geldi vallahi. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Ezgide fena değil. işin balgam çıkarma kısmına geldik. İnş. bunuda atlatıcaz.
Gülnaz buarada seni gördüm bacım rüyamda. Gelirsen bi görüşek.
Saol nihalimmmmm. evet ezgim daha iyi düne göre çok şükür. Sen nasılsın? Tanayım ve minik kelebeğim nasıl? Kontrole gittinmi bu yakınlarda? Kaç haftalık oldu?
gunaydin ozge nihal
ozgecim daha iyi olmaniza cok sevindim insallah en kisa surede tamamen atlatacaksiniz
buralar hakkaten son zamanlara gore cok tenhaaa
bende bugun mudurume gidicem
onunda 9 aylik kizi var
simdi uyuttum aliyi
corbasini hazirliyayim uyandiginda yedirip cikarim
optum hepinizi
Saol Ebrucum atlatıcaz cnm. Buarada Hayırlı olsun ilk regl in :)
Maşallah Nihalim bebişlerine. Tanayıma aşılar yarasın, geçmişler olsun. Sende birazcık kendine dikkat etcen artık bacım. Dinlenmelisin aslında. Kocan yardım ediyomu?
merhaba kızlar.....
dorugun tahlıl sonucları ıcın aradı doktorumuz...ıyıymıs cok sukur...ıstahsızlıgı kabızlıgına bagladı.ama kontrol edıcez sureklı dedı.tıp fakultesıne elını veren kolunu kaptıryo dedıklerı dogruymus.15 gun sonra kontrole caırdı.dunde cocuk cerrahına gondermıstı.ona gıttı.popomuzdakı catak ıcın...lavman ve surup verdı.oda 1 ay sonraya randevu verdı.boyle ıste.ama usutmusuz bız.genız akıntısı yuzunden kusuyo sureklı(( foşşşş dıye fıskırtıyo ne var ne yok ((((( bogazında balgam var.bıde bunun ıcın surup verdı.ılac doldu kuzum...olsun.sukur kı korkutan ıhtımaller kalktı ortadan.tahlıllerden bı oh cektık.annemde cok kızdı.doktor doktor gezdırmeyın cocugu deldırıp duruyosunuz gunah dıye.hıc bıseyı yok ıstahsız bebek olcak bırakın rahat cocugu dedı.sanıırım haklı :) hepınızı opuyorum.guzel hafta sonları dılıyorum....gecmısı okuyorum hemen.............
KIZLAR MERHABA bebişlerimize gece yatarken uyku tulumu giydirmek konusunda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. benim zeynep gece üzerini kesinlikle örttürmüyor. ince yada kalın battaniye ne olursa olsun farketmiyor, istemiyor. odanın ısısını üşümesin diye biraz arttırarak uyutuyorum ama bu sefer de ben daralıyorum. en son bir bakıyorum ki zeynebi yatağıma aldığımda mışıl mışıl uyuyor. sanırım elyaf yorganımı seviyor yada benle uyumayı :) e biliyorsunuz yatağımda uyumaya alıştırmak da istemiyorum. birileri uyku tulumu önermişti. sizler ne dersiniz?var mı kullanan aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?