2009 Eylül Anneleri

iyiyim nihal sağol. yaa Allah yardımcın olsun.. 3. ayda ınsallah tum bulantı falan gecer. hamıle olmak bişey değilde zor gecirmek mesele

nıhlcım nası oldum cnm bnm.ay hemncecık gecsın su bulntılı gunlerın.baksana ben bı gun 7 defa kusmustum bogazım tahrıs olmus kan gelıodu bogazımdan yutkunamıodum.dra guttık.dr metpamıdı seruma karıstırıp damar yoluyla verdı.vucut susuz kaldıkca daha cok bulantı olurmus.bulantı oldukca susuzluk artarmıs bu bır kısır dongu olurmuş.benım de ole olmuş o zaman cok kusuodum cunku.neyse o benı acayıp rahatlatmıstı.3 hafta kadar bulantım olmadı o ılactan sonra.sonrasında da bulantılı donemı atlatmıs sayılırdım ıyı geldı sen de dr una bı sorsana canım ya bana 500 cclık seruma metpamıd ampul vermıslerdı.

meryemce nbr zuzum.alitunadan nbr ıyı mı tosunum

ogluşu benım ogluşuma benzeyen fılız gardaşım sen nassınç.bı yola cıktık zayıflıcaz dıye bakalım ıns devamı gelecek.senden nbr kağan nasıl

günaydınnn herkeseee
geçmişi okuyamadan daldım ama son bikaç mesajdan anladığım kadarıyla nihalin midesi kötügaliba
çok geçmiş olsun nihal

ben de iradeli olmadığımiçin evdeyapamayacağımı bildiğimden salona gidiyorum mecburen
çok sevindim vallasöylediklerine
ben gazı aldım devam ediyorum sırnaşık şey

MERYEM ciğim saol canım evet öyle kızımda çooooookkk rahattım ondan anlamadım bile hamilemiyim değilmiyim diye hatta midem çok fena çok kusuyorum diyenlerede hadi cnm o psikolojiktir derdim büyükmü konuşmuşum ne

ELA cnm metpamid bende çok fena uyku yapıo dramamine de öyle dr um onu söyledi serum verelim istersen diye ama kızıma bakacak kimse yok ondan dolayı istemedim... varsın çekiyim kızıma bakıyımda

kızım uyandı kızlar ben kaçar evdede daha yapılacak bi ton işşş ufffffffffffffff

:)) iyiyim işte dünden beri kiloları taktım kafama daha yeni dank etti :)) emzirdiğim için rejim yapmayada korkuyorum kağan tam bir afacan ve yaramaz oldu huysuzluğu üzerinde hiçbişiden memnun olmuyo dişten sanırım eymen nasıl

ayyy çatlıcam şu cangema arkadaşın kim olduğunu söylesin biri neolur niden hatırlamıom ben

eymen benı delırtıyo kızlar mız mız mızzz mzızzzzzzz
ay beynımı yıyo tum gun.ne kucakta memnun oluo ne ayakta ne besıkte ne sandalyesınde ne yatagında yok yok.hemen sıkılıo.dun bogazının altındakı kızarıklıgı dr a gostermeye gttık.dr bktı pısık dedı.bı kac sey soyledı aksamdan berı 3-4 kez yptım hemen köstü.neyse cocuk 2 aydır evın ıcınde dısaı cıktık nası tuhaf tuhaf bakıo ama gıkı cıkmadı.dr a garıp garıp bakıo evlsatcım degısık ınsan gordu ya.yabanı bı cocuk olmasından korkuorum kımseyı gormedıgınden.o yuzden apartmandakılerden aturmaya gelenler olunca hemen verıorum kucaklarına kı alıssın.su bahar gelse de bahcemıze cıksak bahcemız super kamelyada kahvaltı ederız o da salıncaklara bıner babasıyla oyy ne guzel.hem balkona halı dosetıp eymenın memlekettekı salıncagını da gtrtıp oraya koyayım dıorumçbı de masa.neyse ben hayallere daldım.temız hava carptı mı ne kı sadece arabadan ınerken ve bınerken temız havaya maruz kaldı eve geldık tum gun ve gece uyumak ıstedıgunduz fazla uyudugundan gece 30 kere kalktı ama olsun.bugun de mızmızzzz devam edıo.eger dıstense cıksın bır an once.unku bu ara besıgını de reddedıo.benım kucagımda uyumak ıstıo e o sekılde ben de baglanıorum bı ısımı yapamıorum ve terlıo kucagımda.ısımız ıs bakaım bu ne kadar boyle surecek..

şimdide benimki huysuz oldu altı temiz karnı tok uykusunu almış ne kucakta duruyo ne yatakta benimki şimdi böle seninki baştan beri işin zor allah yardımcın olsun biz herhafta mutlaka çıkıyoruz dışarı hemde 7-8 saat gezioz alışsın hava alsın diye ama orda hava soğuk tabi çıkaramazsın camdan falan baktırıyomusun benimki dışarı çıkınca bir müddet gözlerii bile açamıyo ışıktan kaydirigubbakcemile3

he garıbım camdan bakıo sadece o da cam kapalıyken:)
ya napım dun arabanın termometresı dısarıyı 7 derece gosterıodu.korkuorum usuturum dıye.neyse az kaldı mart bıtsın bahar gelır o zaman bol bol alırız havamızı:))

bugun su meshur lahana corbasından yapıcam dıyette ıcılençama be oyle katı kurallarla tum gun ondan ıcmeyı dusunmuorum.gunde bır ogun ıcsem fayda faydadır.hızlı kılo vermenın sporsuz olursa kas yıkımına sebep olacagının bılıncındeyım.o yuzden gunde tek ogunle deneyeyeım bakalım bı faydası var mı

bencede hasta olmasından iyidir yaza acısını çıkarırsınız evede alamazsın kışın evde büyüdüler iyi oldu aslında

evet onun faydası oluyomuş dene olmazsa bende yapayım lahana suyuda iyi
biz ek gıdaya geçtik bir beslenme tablosu buldum onu uygulayım diyorum nasıl sen tecrübelisin
1. Sabah Öğünü (06:00-08:00 arası)
- 1 yumurta sarısı
- Beyaz peynir (3x3 cm'lik dilim)
- 2-3 çorba kaşığı tahıllı mama veya ekmek içi
- 1 tatlı kaşığı pekmez
- 1çay kaşığı tereyağı
- Anne sütü veya formül süt

2. Ara Öğün (10:00-11:00 arası)
- Meyve püresi

3. Öğle Öğünü (12:30-13:00 arası)
- Karışık sebze maması (1 kase; 200-250 gram)
- Anne sütü

4. İkindi Öğünü (15:30-16:00 arası)
- Yoğurt (100-200 gram) veya anne sütü

5. Akşam Öğünü (18:30-19:30 arası)
- Muhallebi (200-250 gram)
- Anne sütü

6. Gece (uyanırsa)
-Anne sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…