bende gece 11den sonra yaoıyom sporumu artık ne kadar fayda ederse..başlarken bende of puf yapıyom ama başlıyıncada bitmesin isityom.. hem streste atıyom.iyi oluyo yanii...
ayy ne güzel artık sen bana ben sana veririz gazı off yaza kadar incecik oluruz.. ben evde yapıyom platesimi bakalım düzenli devam edebilirsem evde yapıcam edemezsem salona yazılacam bakalım.. ama ben platesi seviyom çokta faydası görüyom hamillik göbeği,m nerdeyse gitti.. eski göbeğim duruyo hala ama.. hem spor yapınca ertesi gün daha enerjik ve neşeli oluyom..hemde daha 13 kilo fazlam var.. sıkıysa yapmamayımm
bende o dertten muzdariptim hamile kaldığımdan beri eriyorum :) sende kal sende verirsin :):):)
günaydınnn herkeseee
geçmişi okuyamadan daldım ama son bikaç mesajdan anladığım kadarıyla nihalin midesi kötügaliba
çok geçmiş olsun nihal
meryemce nbr zuzum.alitunadan nbr ıyı mı tosunum
ogluşu benım ogluşuma benzeyen fılız gardaşım sen nassınç.bı yola cıktık zayıflıcaz dıye bakalım ıns devamı gelecek.senden nbr kağan nasıl
ayyy çatlıcam şu cangema arkadaşın kim olduğunu söylesin biri neolur niden hatırlamıom ben
eymen benı delırtıyo kızlar mız mız mızzz mzızzzzzzz
ay beynımı yıyo tum gun.ne kucakta memnun oluo ne ayakta ne besıkte ne sandalyesınde ne yatagında yok yok.hemen sıkılıo.dun bogazının altındakı kızarıklıgı dr a gostermeye gttık.dr bktı pısık dedı.bı kac sey soyledı aksamdan berı 3-4 kez yptım hemen köstü.neyse cocuk 2 aydır evın ıcınde dısaı cıktık nası tuhaf tuhaf bakıo ama gıkı cıkmadı.dr a garıp garıp bakıo evlsatcım degısık ınsan gordu ya.yabanı bı cocuk olmasından korkuorum kımseyı gormedıgınden.o yuzden apartmandakılerden aturmaya gelenler olunca hemen verıorum kucaklarına kı alıssın.su bahar gelse de bahcemıze cıksak bahcemız super kamelyada kahvaltı ederız o da salıncaklara bıner babasıyla oyy ne guzel.hem balkona halı dosetıp eymenın memlekettekı salıncagını da gtrtıp oraya koyayım dıorumçbı de masa.neyse ben hayallere daldım.temız hava carptı mı ne kı sadece arabadan ınerken ve bınerken temız havaya maruz kaldı eve geldık tum gun ve gece uyumak ıstedıgunduz fazla uyudugundan gece 30 kere kalktı ama olsun.bugun de mızmızzzz devam edıo.eger dıstense cıksın bır an once.unku bu ara besıgını de reddedıo.benım kucagımda uyumak ıstıo e o sekılde ben de baglanıorum bı ısımı yapamıorum ve terlıo kucagımda.ısımız ıs bakaım bu ne kadar boyle surecek..
he garıbım camdan bakıo sadece o da cam kapalıyken:)
ya napım dun arabanın termometresı dısarıyı 7 derece gosterıodu.korkuorum usuturum dıye.neyse az kaldı mart bıtsın bahar gelır o zaman bol bol alırız havamızı:))
bugun su meshur lahana corbasından yapıcam dıyette ıcılençama be oyle katı kurallarla tum gun ondan ıcmeyı dusunmuorum.gunde bır ogun ıcsem fayda faydadır.hızlı kılo vermenın sporsuz olursa kas yıkımına sebep olacagının bılıncındeyım.o yuzden gunde tek ogunle deneyeyeım bakalım bı faydası var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?