2009 Eylül Anneleri

elacım bende hep diyorum keske daha iyi olsa havalar daha çok çıksak ama senın işin daha zoremus. az sabır yaz yakın

program bızımkıne cok benzıyo.ama ben kahvaltıda yumurtayı 3-4 gunde bır verıyorum.hem de 1 yumurta sarısının 1/4 ünü verıyorum.beyaz peynır yerıne labne verıyorum 1 cay kasıgı.tereyagı ıcın erken oldugunu dusunuorum o yuzden onumuzdekı ay koymayı dusunuorum.gerısı aynı.

günaydın hanımlar.. bugün 6. ayımızı bitirdik:lepi: dün akşam pasta kestik kutladık gerçi benim minik uyku derdindeydi ama .. bugünde dr kontrolümüz var öğleden sonra artık ek gıdaya tam gaz geçicez....

solll

evet meryem ya bunca zaman bekledık 1-2 ay mı bekleyemıcez.hem zaten bır hafta 10 gun ıcınde arabamız gelıcek o zaman vana mehtaplara ve emelllere gıtmeyı dusunuoruz.burda dıger ılcelerdkı tanıdıklara falan da gıderız ıyı olur.ohh bee

sebzeden başka verebileceğim çorba varmı yani yoğurt ve tarhana için erkenmi

hadı 6. aynınz hayrlı ugurlu olsun husnıyecim.pıtıs pıtıs emeklesın badecık.yesın yesın mamaları da buyusun hemencık.

kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar.....
cumartesiden beri kuzumla hastayız...
o daha iyi ama ben haşatım noluyoruz anlamadım tülay nihal derken sıraya girdik tek tek hastalanıyoruz.... ((

ee buralarda nevar neyok bakalım hüsniyecim yavrunun nice yaşlarını gör inş. maşallah kuzuya...

belizede ıhlamur verdim attım yatağına uyudu kendisi kolaarımda onu tutucak derman yok uyuyamadıkta gece enaz 20-25 kere kalktık......

işte tek başına olmak çok zor yaa yardım alabileceğin kimse yok....

ben yogrt corbası verıorum ama tarhanayı bu ay bıtınce vermeyı dusunuorum.ılkten vermıstım baktım agır geldı .onumuzdekı ay verıcem artık nasıpse.
sebze corbasınan bıkar dıye dusunme cesıtlendır.hepsını bır karıstırrsan begenmeyebılır.ama bırbırıne uyanları bırlıkte bpısır sonucta onlarında bı damak zevkı var.ben mesela.kerevızle bezelyeyı aynı gun koymam.papates havuc fıx ona kervız ve maydonoz eklerım.papates havuca bezelye eklerım.gıbı..

ay kıyamam bn soıze ya.noluo topıgımıze.allhım beterınden korusun yarabbim.gecmıs olsun gamzem sıfanızı bulun tez zamnda ıns.

teşekkürler iyi oldu zaten şimdiilik maşşalah pek ayırt etmiyo

hadı 6. aynınz hayrlı ugurlu olsun husnıyecim.pıtıs pıtıs emeklesın badecık.yesın yesın mamaları da buyusun hemencık.

sağol canım darısı diğer miniklere olsun inşallah..hepsi yesin büyüsün emeklesin bizde arkalarından koşarken hemencecik zayıflayalım inşallahhh

gamzem çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin önce belize sonra sana..
hüsniye Allahım nice aylarını yıkllarını göstersın ınsallah

selam kızlar... hayırlı bir hafta olsun inş. bizim bu perşembe aşılarımız var şimdiden sıkıntı bastı.
gamzem geçmiş olsun canımmmm.
hüsniyecim 6.ayınız hayırlı olsun nice nice 6lara inşallah...

kızla herkes benı merak retmış coçuktan dolayı pek gıremıyorum adım seda

ay kıyamam bn soıze ya.noluo topıgımıze.allhım beterınden korusun yarabbim.gecmıs olsun gamzem sıfanızı bulun tez zamnda ıns.

geçmiş olsun gamze çok dikkat temkelazım hava tam hastalık havası

geçmiş olsun gamze.. valla çocukluyken hasta bile olunmuyo yazık ki..

gamzem çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin önce belize sonra sana..
hüsniye Allahım nice aylarını yıkllarını göstersın ınsallah

Allah razı olsun arkadaşlarımm canlarım çok teşekkür ederim hepinize.....
vallaha evet çocukla hastalık bile olmuyo yaaa normalde ölü gibi yatıcam ama sabahtan beri 2 demlik kış çayo içtim ilaçta alamadığım için... ballı pekmezli zencefilli ne bulursam atıyorum içine vallaha oof offf...
işallah toplarız biraz çünkü çocuk benden daha iyi ve oyun filan istiyo böle 2 gün daha sürerse ben geberirim :)

ee buralarda neler var neler yok bakalım
varmı çoğalan eşeyli eşeysiz üreyen filan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…