program bızımkıne cok benzıyo.ama ben kahvaltıda yumurtayı 3-4 gunde bır verıyorum.hem de 1 yumurta sarısının 1/4 ünü verıyorum.beyaz peynır yerıne labne verıyorum 1 cay kasıgı.tereyagı ıcın erken oldugunu dusunuorum o yuzden onumuzdekı ay koymayı dusunuorum.gerısı aynı.
ben yogrt corbası verıorum ama tarhanayı bu ay bıtınce vermeyı dusunuorum.ılkten vermıstım baktım agır geldı .onumuzdekı ay verıcem artık nasıpse.
sebze corbasınan bıkar dıye dusunme cesıtlendır.hepsını bır karıstırrsan begenmeyebılır.ama bırbırıne uyanları bırlıkte bpısır sonucta onlarında bı damak zevkı var.ben mesela.kerevızle bezelyeyı aynı gun koymam.papates havuc fıx ona kervız ve maydonoz eklerım.papates havuca bezelye eklerım.gıbı..
hadı 6. aynınz hayrlı ugurlu olsun husnıyecim.pıtıs pıtıs emeklesın badecık.yesın yesın mamaları da buyusun hemencık.
ay kıyamam bn soıze ya.noluo topıgımıze.allhım beterınden korusun yarabbim.gecmıs olsun gamzem sıfanızı bulun tez zamnda ıns.
geçmiş olsun gamze çok dikkat temkelazım hava tam hastalık havası
geçmiş olsun gamze.. valla çocukluyken hasta bile olunmuyo yazık ki..
gamzem çok geçmiş olsun yaAllah şifa versin önce belize sonra sana..
hüsniye Allahım nice aylarını yıkllarını göstersın ınsallah
selam kızlar... hayırlı bir hafta olsun inş. bizim bu perşembe aşılarımız var şimdiden sıkıntı bastı.
gamzem geçmiş olsun canımmmm.
hüsniyecim 6.ayınız hayırlı olsun nice nice 6lara inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?