2009 Eylül Anneleri

Günaydın hanımlar ,işim çok yoğun bir bakayım dedim... Umarım herkes çok iyidir ,Gamzecim geçmiş olsun canım tez zamanda iyi olursunuz inşallah... Geçmişe bakamıyorum umarım öenmli bişeyler kaçırmam .

gamze eşeyli üremeye meyilliler vardı ama sonuclar negatıf geldi:) 2 olan sayıyı 20 yi bulsun inşallahh:) ben 2. yi 12/12/12 ye denk getırıcem:)

saol yasemincimmm..... Allah beterinden sakınsın ve önce meleklerimizi korusunn....
vallaha bende geçmişe bkamadım bişi olsa arkadaşlar bi kıyak geçer söylerler herhalde :)))

gamze eşeyli üremeye meyilliler vardı ama sonuclar negatıf geldi:) 2 olan sayıyı 20 yi bulsun inşallahh:) ben 2. yi 12/12/12 ye denk getırıcem:)

ahahahahaa ay vend eöle istiyom yaaaaaaaaaaaa
ama şunu düşünüyorum tutki öyle yaptık.... bu sefer çocuk 19 günle sene kaybedicek yaa....
ona kafam takılıyo :)

inşallah bahar:)
erkek olursa askere erken gider diyemi korkuyorsun:) aman ne olcak yarum yaa ben 2 aralık doğumluyum hiçde zararını görmedim:)

ya askere erken gidicek okula erken başlicaaaakk :))
ben belizi bile yollamamayı düşünüyorum okula çünkü kağıda göre senesi dolacak ama gelişim açısından dolmiicak ee napacam.... psikoloğa sorarım vallahaa :)))))))))

kızlar ben bugun benım oğlana ülkerın kasık mamasıdan vereceğim sütlü irmıklı ballı olanından ne kadar vereceğim bılmıyorum bı de kaşıkla yemegı sevıyor ama doyduğunu bılmıyor mesela bıberonla doyduğunda bıberonu ısırıyor emmıyor ama kaşıkla nasıl anlıcam doydugunu bıde aranızda bu mamadan veren varmı

benım kuenın oğlu 11 aralık doğumlu. öğretmenı demişki eylulden sonrta dogan çocuklar 1. sınıfta yasıyor. annesine dönmüş ama arif değilk:) o ortalıgı katıyor bırbırıne:) ç.ok zekı bişi

canım benim kaşıkla verdiğinde doyana kadar yer zaten fazla geldiğinde ağzını kilitler yada çıkartır...afacanlar bu yaşta bizi parmaklarında oynatıyorlar
ben henüz mama kullanmadım bu ay geçicem ınşallah o yüzden mama konusunda pek bilgim yok:1no2:

mamadan sonra süt verreceksın:)

kızlar bebeğine balkabağı veren varmı? cok faydalı olduğunu duydum bende vermek istiyorum ama erkenmi acaba?

selam hanimlar
gamzecim cok gecmis olsun tez zamanda iyilesirsiniz insallah

nihalcim sana da kiyamam benimde ilk aylar bulantim olmustu ama gunde 1 bilemedin 2 kez cikartiyordum bogazim oyle tahris olmamisti bisey kullanmadim o yuzden gulum yaaa

berna arkadasim ben bugun havuc kabak ve bal kabagini haslayip verdim corba seklinde
oylede deneyebil;irsin
ama senin dedigin sekilde de olur sirf bal kabagini pisirip anne sutuyle verilebilir bende oyle deniiim bi ara

kuru meyveli ve balkabaklı bebek maması
Bebek beslenmesinde en çok sorulan sorulardan biride ara öğünlerde bebeğe ne yedirmek gerektiği.Bebekten bebeğe değişsede ,bebek ek gıdalara iyice alıştıktan sonra 2 ara öğün vermeye çalışmak iyi olur.Genellikle ara öğün olarak meyve ya da yoğurt yediriyoruz,aşağıdaki kuru meyveli bebek maması tarifi bu konuda bir alternatif olabilir.Bu bebek mamasını, içine ayrı bir yerde pişirdiğiniz yulaf ezmesini ya da pirinci katarakta çeşitlendirebilirsiniz.

malzemeler

•1 çay bardağı rendelenmiş balkabağı
•2 adet kuru kayısı
•1 çorba kaşığı kuru üzüm
•1 çay kaşığı öğütülmüş ceviz
•1,5 çay bardağı su
bebek mamamızın yapılışı

Rendelenmiş balkabağını,üzümü ve doğranmış kuru kayısıları bir tencereye koyup üzerine suyu ilave edin.Kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin.Piştikten sonra blendırdan geçirerek cevizi ilave edin.Afiyet olsun
güzel tarif şimdi buldum böyle yapsam daha iyi olacak:))

ali de bu gece beni nobete dikti resmen yaaaa
ogluma bi haller oldu uyumuyor
saat 7 civari yatti aksam
sonra saat basi kalkti
bi tek gece 4 ten 7 ye kadar butun uyududa bende biraz dinlenebildim

niolcak bu cocugun hali yaaa
ya disleri kasiniyor ya sebzeler gaz yapiyor alisik olmadigi icin
cunku her uyandiginda agliyor bas bas

ben biraz abrttım. yasemının buldugu tarıfı düzenledim:)
bıraz kabak 2 tane gün kurusu 8 10 tane üzüm haşladım üstüne irmik döktüm blanderdan gecırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…