2009 Eylül Anneleri

yaaaa mööö mööö bakıyom ek gıdalara walla. akşamları alışsın diye muhallebi hazırlıyom çeşit çeşit. 2-3 kaşığı geçemedik hiç ctesi doktor kontrolümüz var biz nasıl oturtcaz bakalım düzeni dün babymix yoğurt verem dedim sevmedi öğürdü. pof

ebrucum ek besıne gecınce bu oluyor. sana tavsıyem ya rezene ya gaz ılacı. hatta ıkısını bırden kullan. gaz sıkıntılı oluyor bıraz daha cunku.

ayy ne güzell yaa emel çok sevinir ... gezin yaa...
canım benim geçmiş olsun ....dinlenin bolbol limonlu çayda iyi gelir yaa off kimsesizlik kötü eşin alsın 2 gün izinde baksın size yaa...
gamze eşeyli üremeye meyilliler vardı ama sonuclar negatıf geldi:) 2 olan sayıyı 20 yi bulsun inşallahh:) ben 2. yi 12/12/12 ye denk getırıcem:)
meryemcimm ne tesadüff bende öyle istiyorum tabiki nasip .....varmı başka üreyenn...(yaa gamze süpersin)
eşimi sabah yolcu ettim .. ferbotla yalovaya geçiyodu aradımm akşam üzeri balıkesirde olurmuşş ohh yemek derdi yokk yan yatıp keyif yapıcam inşlhh canım isterse anneme bilahere giderim....:hulya:

gamzem çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin önce belize sonra sana..
hüsniye Allahım nice aylarını yıkllarını göstersın ınsallah

sağolun kızlar.. bugün çok keyifliyim kızım büyüo diye.. birazdan dr gitcez inşallah dr dönüşünde de keyifli olurum.. delikafadulden

aysecim Allah kavustursun eşini. ne güzel olur 12/12/12 ozaman aralarında 3 yıl 3 ay 3 gun olur :)

evet yaa ne güzel olur meryemcim..
kuzun nasıl alıştımı eklere ayy sen hatırlattın yaa iyi oldu suyuna rezene katayım ya yavrum benimkide ağlıyo arara öff..

slm kızlar
gamzecim çok geçmiş olsun canımya.havalar dengesiz bu aralar bahar havası var.
hüsniyecim yarı yaşınız kutlu olsun canım
nihalcim benimde çok kötü olmuştu 6 kilo falan vermiştim sadece patates haşlaması yiyordum.ya dr bulantı ilacı vermişti ama hiç fayda etmemişti.

alıştı ayse ama oyle çok yemıyor. hiç bir öğünü yedi doydu olmuyor ama en azından bagırsaklar alıştı o konuda rahatız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…