bence ceviz icin erken
sonucta alerjik birsey
onu koymadan yap derim
ewet cevizi emzirirken bile onermediler bebeklerin midesi icinde cok zararliymis,hemde alerjik ptlican domates gibi....bence ceviz icin erken
sonucta alerjik birsey
onu koymadan yap derim
ayy ne güzell yaa emel çok sevinir ... gezin yaa...evet meryem ya bunca zaman bekledık 1-2 ay mı bekleyemıcez.hem zaten bır hafta 10 gun ıcınde arabamız gelıcek o zaman vana mehtaplara ve emelllere gıtmeyı dusunuoruz.burda dıger ılcelerdkı tanıdıklara falan da gıderız ıyı olur.ohh bee
canım benim geçmiş olsun ....dinlenin bolbol limonlu çayda iyi gelir yaa off kimsesizlik kötü eşin alsın 2 gün izinde baksın size yaa...kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar.....
cumartesiden beri kuzumla hastayız...
o daha iyi ama ben haşatım noluyoruz anlamadım tülay nihal derken sıraya girdik tek tek hastalanıyoruz....((
ee buralarda nevar neyok bakalım hüsniyecim yavrunun nice yaşlarını gör inş. maşallah kuzuya...
belizede ıhlamur verdim attım yatağına uyudu kendisi kolaarımda onu tutucak derman yok uyuyamadıkta gece enaz 20-25 kere kalktık......
işte tek başına olmak çok zor yaa yardım alabileceğin kimse yok....
meryemcimm ne tesadüff bende öyle istiyorum tabiki nasip .....varmı başka üreyenn...(yaa gamze süpersin)gamze eşeyli üremeye meyilliler vardı ama sonuclar negatıf geldi:) 2 olan sayıyı 20 yi bulsun inşallahh:) ben 2. yi 12/12/12 ye denk getırıcem:)
gamzem çok geçmiş olsun yaAllah şifa versin önce belize sonra sana..
hüsniye Allahım nice aylarını yıkllarını göstersın ınsallah
selam kızlar... hayırlı bir hafta olsun inş. bizim bu perşembe aşılarımız var şimdiden sıkıntı bastı.
gamzem geçmiş olsun canımmmm.
hüsniyecim 6.ayınız hayırlı olsun nice nice 6lara inşallah...
bizimde 6. ayımız:lepi::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?