2009 Eylül Anneleri

saol canım bız bısı hıssetmedık burası cok guvenlı olacaksa deprem burda olsun

kızlar bı gun arayla dogdu dışlerde oyle gelır belkı kahvaltıda ne verıosun bıde en sevdiği çorba ne oldu berenin

selamlarr

Bizde hala diş miş görünmüyoo ek gıdalarda meyve püresi sebze püresi yogurt muhallebi devam değişik şeyler ne zaman geccem acaba ? Kahvaltı versemmi sizce?

Kutu kutu pense nikin hayırlı olsun bugunlerdede nickler değişiyo bi kaç kişinin :))

sağol canım kaan hiçbişi yemiyo uyuz oluyom sadece beni emiyo ne versem tükürüyo sıpa

sağol canım kaan hiçbişi yemiyo uyuz oluyom sadece beni emiyo ne versem tükürüyo sıpa

zor bi süreç ek gıdaya gecmek bizimkide öye oyun oynuyo yemekle bazen püüüüüüü püüüü yapıyo bütün agzındakiler fışkırıyo heryere elim ayagıma dolanıyo o anda yüzünümü silim kendi üstümümü silim agzından akanlarımı bezimi tutim tabagımı kaşığımı DDD sonra başlıyom gülmeyeee

selam kızlar..hasta anne ve meleklerine geçmiş olsun..

ben çok yoğun bir hafta geçirdim..ablamın ameliyat olmuştu patolojide 2 mm lik kanser hücresi bulunmuş..ama dr korkulcak bişey yok demiş tabi ablam babamın hastalığından dolayı çok hassas bir türlü inanmadı dr..birkaç dr aynı şeyi söyleyince rahatladı..tabi bu sürede hepimiz annemde kaldık dün gece geldik evimize..

kızımın dişi çıktı ikincisini de bugün fark ettim o da beyazlamış..canım ya maşallah ateş falan yapmadı ama yemeği zor yediriyorum bunada şükür..

dıdem gecmıs olsun canım
2.dısınız de hyrlı olsun

gulcum aramamız memlkette.buraya uckla gelınce onu getıremeık

merhabalar kızlaaaaar :)

ay giremiyorum bu aralar biraz gundemden ozet istiyorum.. baska hamilemiz var mı neler oluyor :) offff konularauzak kaldım bakkk

dıdem gecmıs olsun canım
2.dısınız de hyrlı olsun

gulcum aramamız memlkette.buraya uckla gelınce onu getıremeık

Merhaba Hanımlar , benimde oğlumun 2. dişi çıktı , çok tatlı görünüyor ... Ben bir aydır kendi yaptığım yoğurttan yediriyordum belki alakası vardır ama yoğurdu çok seviyor sıpa onun dışında bir de elma suyunu geri kalan şeyleri zorla yediriyoruz .

kızlar dr kontrolunden geldik malum 5 ay geride kaldı hemşire boyunu ölçtü 65 ti 63 çıktı kafasını ölçtü 43 idi 42 çıktı ayın 11inde gitmiştik en son kızım çektimi anlamadım hemşirede dru çağırdı yanlış ölçmüşsün dedi ama içime kurt düşürdü on gün sonra tekrar ölçücek morelen sıfırlandım...:çok üzgünüm:

[bu arada bugün ilk kez ek besine geçmiş bulunuyorum milupa sütlü pirinçli...aslında bir kutu çöpe atmıştım asla vermem diye büyük konuşmuşumbilmiyorumkismilebide meyve suyu vermek istiyorum meyve suyu sıkıcağında sıkıp versem vitamini gidermi?cam rende yok bende maaleseef blendar var oda olurmu?

Son düzenleme:

Valla , ben elimde cam rende de yapıyorum , ama kayınvalidem katı meyve sıkacağında yapıyor yane bişey olacağını sanmam ...

ozlem canim uzulme bebisine hemsire kesimnn yanlis olcmustur gecen ay aynisi bizde oldu hemsire69cm olcdu dr71cm sonradr tekrar olcdu 71cm hemsireyede nasil olculcegini gosterdiiiiiikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…