mrb hanımlar herkese iyi haftalar diliyorum
yagız uyurken yazayım hemen birazdan uyanır çünkü
sinemcim canım geçen haftalarda geldık yıne tekırdaga pzar gunu idi arayıp rahatsız etmek istemedım zaten bi h.sonunuz var sende çalışıyosun inş. başka zamana
hüsniyecim yarı yaşını hayırlı olsun arkadasım dr kontrolude iyi geçer inş.
gamzecim geçmiş olsun acil şifalar dilerim
burcu dişiniz hayırlı olsun sizinde prinçler virüs gibi çogalsın inş.agrısız sızısız atlatırsınız geçen hafta japonya depremınde aklıma geldın canım geçmiş olsun sizede
meryemcım geçen ev sahıbıne aidat vermeye çıktım yagızdan 2 ay büyük oglu var valla 11 kg imiş küçük bi danacık afedirsin valla nasıl emekliyo kg bakmıyo bu işler potansıyel varsa emekliyo o söyleyenler çok biliyo
gülcüm senınde bebişine maşallah eccik bizede verseniz o saçlardan sakın kestırmeyın saçları erkek bebişlerde uzun saç ço kdatlu oluyo
elacım senınle kaderimiz aynı allah sabır versin sizede ben çok kafamı duvarlara vurdum sınırden ama şuan peygamber sabrı geldi sanada ugrar inş.
hepnizi ve kuzularınızı öpüyorum hoşçakalınnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selaam
hata bebişlere ve annelerine geçm,ş olsun
yarı yaşlarımız kutlu olsun inş.
burcucum dişiniz hayırlı olsun darısı bizim beren in başına :))
baharcım berende sadev yoğurttan çok kötü tiksindi kötü öğürüodu fuarda elmalı verdiler tattırdım şimdi bi cup bayıla bayıla yiyo kesinlikle dene elması cam rende gibi rendelenip ekleniomuş..
bu arada doktora gittik kontrole YÜRÜTEÇ onaylamıyor bizimki bi bebişi kaza geçirmiş anlatmıyım canınız sıkılır kesinlikle kullanma dedi alcaktım vazgeçim bende. kahvaltılara başladık 10.günde kayısı 20.günde ceviz eklencek kahvaltıya .. artık destekteksiz kısa süre oturuo ama kendi tam olarak oturana kadar fazla oturma pozisyonunda tutma bel fıtığı olur dedi. yemek yerken çıkardığı hırıltılar normalmiş 10 gün sonrada aşılarımız var bakalım allah c.c yardımcımız olsun
sağol canım kaan hiçbişi yemiyo uyuz oluyom sadece beni emiyo ne versem tükürüyo sıpaselamlarr
Bizde hala diş miş görünmüyoo ek gıdalarda meyve püresi sebze püresi yogurt muhallebi devam değişik şeyler ne zaman geccem acaba ? Kahvaltı versemmi sizce?
Kutu kutu pense nikin hayırlı olsun bugunlerdede nickler değişiyo bi kaç kişinin :))
sağol canım kaan hiçbişi yemiyo uyuz oluyom sadece beni emiyo ne versem tükürüyo sıpa
dıdem gecmıs olsun canım
2.dısınız de hyrlı olsun
gulcum aramamız memlkette.buraya uckla gelınce onu getıremeık
yaaaaaaaaaaaa benim kızımın dişlerinden daha haber yyyok :)
[bu arada bugün ilk kez ek besine geçmiş bulunuyorum milupa sütlü pirinçli...aslında bir kutu çöpe atmıştım asla vermem diye büyük konuşmuşumbilmiyorumkismilebide meyve suyu vermek istiyorum meyve suyu sıkıcağında sıkıp versem vitamini gidermi?cam rende yok bende maaleseef blendar var oda olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?