2009 Eylül Anneleri

pat diye gırdim olaya ama çok mutluyum ondan
bebişlerimizin yarı yaşlarıkutlu mutlu olsun ailece nice yaşlara olsun
hasta annelerede çoooook geçmiş olsunnnnn

kıslar bugun ilkkez patates havuc corbası denedım resmen yere attı
gıcık oldu
yarın ne deneyım ne tavsıye edersınızz

ya dün misafirliğe gittik ordan geldıgımızden beri çocuk yemıyor maşallah demeyı bılmeyen özürlüler ya. ooo bu sürünmez şişko. göbege bak göbege. ınsan bı masllah der.. yaa çocuk 8 kılo ya var ya yok hanı çokda kilolu değil.

Selam kızlar,
Geçmişi okudum biraz zaten çok sayfada konuşulmamış cumadan beri.
Hasta olan arkadaşlara - bebişlere çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsinler inş.
Hüsniyecim yarı yaşınız kutlu olsun bizde cmt günü girdik 7.ayımıza allah daha nice kutlamalar yaşatsın inş hepimize.
Brckl dişiniz hayırlı olsun.. Bakalım bizimki ne zaman çıkacak dr. bu ay içinde çıkar dedi ama hala ses soluk yok.
Bu arada ben haftasonu ek gıdaya geçtim havuç ve patatesi buharlı pişiricide haşladım içine de su koydum bayağı sulu birşey oldu o şekilde yedirdim sanırım zamanları hep hatalıydı Defnemin uykusu vardı o nedenle tam yiyemedi bu da benim canımı sıktı zaten iştahsız kendisi bu arada cmt hemogram testi yaptırdım kan değerleri iyiymiş kızımın ve babasının kan grubunu almış, çok ağladı kuzum parmağından kan alınırken...

evımın işini bıtrdım.oglamu doyurup uyttum.kendım de bıseyler yedım.duşumu aldım artık sızınleyım:)

meryem ya ben bu ınsanları oldurmek ıstıyorum kocamsayesınde yırtar mıyım?
al ıste gerızekalılar ya bı masllah desen dılın mı asınır.sabi daha onlar nazara gelıolar elbet.ben evden cıkmadan felak nas tebbet ayetel kursi hepsını okuyorum eymene gorunur yerıne de nazar boncugu takıyorum.ole cıkıorum ha olmuo mu nazar yıne ıluo.ama olsun.ben yapım da.bızm alt komsu da ole kı soyledım kız masallah desene dıorum yıne solemıo bılıomusun.ınadına mı yapıo anlamadım.ne zaman onlara gtsek cocuk o gece uyumuo aglamaktan telef oluo.alıtunamın da ıstahı tez zamanda acılır ıns eskısı gıbı yer kuzum.
benım teyzem varmıs annanem anlatıo.baya baya kılolıymus bebekken.bı komsu amca gelmıs ananeme demıs kı gelın gelıın sen yemıon da hepsını bu cocuga mı yedırıon.ve o gece yatmslar sabah olmus teyzemı cansız bulmus ananem yatagında.catlamış cocuk nazardan.ben cok korkarım bu yuzden nazardan,gelınce gıderken uyuturken sureklı okurum.sen de oku canım bol bol.

alıntıyı gözel yapamamışım ya.
bu arada ela araba mı aldınız hayırlı olsun.bizde düşünüyoz ama lojman çıkmazsa zor bu sene.

selaam

hata bebişlere ve annelerine geçm,ş olsun
yarı yaşlarımız kutlu olsun inş.

burcucum dişiniz hayırlı olsun darısı bizim beren in başına :))

baharcım berende sadev yoğurttan çok kötü tiksindi kötü öğürüodu fuarda elmalı verdiler tattırdım şimdi bi cup bayıla bayıla yiyo kesinlikle dene elması cam rende gibi rendelenip ekleniomuş..

bu arada doktora gittik kontrole YÜRÜTEÇ onaylamıyor bizimki bi bebişi kaza geçirmiş anlatmıyım canınız sıkılır kesinlikle kullanma dedi alcaktım vazgeçim bende. kahvaltılara başladık 10.günde kayısı 20.günde ceviz eklencek kahvaltıya .. artık destekteksiz kısa süre oturuo ama kendi tam olarak oturana kadar fazla oturma pozisyonunda tutma bel fıtığı olur dedi. yemek yerken çıkardığı hırıltılar normalmiş 10 gün sonrada aşılarımız var bakalım allah c.c yardımcımız olsun

okuyorum elacım hemde çok okuyorum. hatta dün geldık eşim kaynana kayınpeder hepsi okudu. çünkü çocuk resmen değişlti ya. huysuz aksi iştahsız oldu saat 2:20 de evden cıkarken tam teresıydı 6:15 evdeyız cocuk boyle

mrb hanımlar herkese iyi haftalar diliyorum
yagız uyurken yazayım hemen birazdan uyanır çünkü
sinemcim canım geçen haftalarda geldık yıne tekırdaga pzar gunu idi arayıp rahatsız etmek istemedım zaten bi h.sonunuz var sende çalışıyosun inş. başka zamana
hüsniyecim yarı yaşını hayırlı olsun arkadasım dr kontrolude iyi geçer inş.
gamzecim geçmiş olsun acil şifalar dilerim
burcu dişiniz hayırlı olsun sizinde prinçler virüs gibi çogalsın inş.agrısız sızısız atlatırsınız geçen hafta japonya depremınde aklıma geldın canım geçmiş olsun sizede
meryemcım geçen ev sahıbıne aidat vermeye çıktım yagızdan 2 ay büyük oglu var valla 11 kg imiş küçük bi danacık afedirsin valla nasıl emekliyo kg bakmıyo bu işler potansıyel varsa emekliyo o söyleyenler çok biliyo
gülcüm senınde bebişine maşallah eccik bizede verseniz o saçlardan sakın kestırmeyın saçları erkek bebişlerde uzun saç ço kdatlu oluyo
elacım senınle kaderimiz aynı allah sabır versin sizede ben çok kafamı duvarlara vurdum sınırden ama şuan peygamber sabrı geldi sanada ugrar inş.

hepnizi ve kuzularınızı öpüyorum hoşçakalınnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…