her ay foto çekiyom..
http://img12.imageshack.us/img12/1373/resim249.jpg
dişimiz çıktıııı yaşasınnn:lepi:
ohh ela maşallah ben daha bulaşık makinesini boşaltcamm...
meryem ya ben bu ınsanları oldurmek ıstıyorum kocamsayesınde yırtar mıyım?
al ıste gerızekalılar ya bı masllah desen dılın mı asınır.sabi daha onlar nazara gelıolar elbet.ben evden cıkmadan felak nas tebbet ayetel kursi hepsını okuyorum eymene gorunur yerıne de nazar boncugu takıyorum.ole cıkıorum ha olmuo mu nazar yıne ıluo.ama olsun.ben yapım da.bızm alt komsu da ole kı soyledım kız masallah desene dıorum yıne solemıo bılıomusun.ınadına mı yapıo anlamadım.ne zaman onlara gtsek cocuk o gece uyumuo aglamaktan telef oluo.alıtunamın da ıstahı tez zamanda acılır ıns eskısı gıbı yer kuzum.
benım teyzem varmıs annanem anlatıo.baya baya kılolıymus bebekken.bı komsu amca gelmıs ananeme demıs kı gelın gelıın sen yemıon da hepsını bu cocuga mı yedırıon.ve o gece yatmslar sabah olmus teyzemı cansız bulmus ananem yatagında.catlamış cocuk nazardan.ben cok korkarım bu yuzden nazardan,gelınce gıderken uyuturken sureklı okurum.sen de oku canım bol bol.[/QU
bizde de dayım var öle.ananem ne zaman erkek doğursa askermik çağına gelmeden ölmüş 3 tane galiba bi tanesine de nazar değmiş çatlamış nazardan annem anlatırdı.bi tane dayım var adına da yaşar koydular yaşasın diye allaha şükür ona bi şey olmadı.ya öyle ki anne tarafımda dayım haricinde hiç erkek yaşamamış beddua mı vardı acaba.hep erken yaşda ölmüşler.
yaaaa mööö mööö bakıyom ek gıdalara walla. akşamları alışsın diye muhallebi hazırlıyom çeşit çeşit. 2-3 kaşığı geçemedik hiçctesi doktor kontrolümüz var biz nasıl oturtcaz bakalım düzeni dün babymix yoğurt verem dedim sevmedi öğürdü. pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?