kızlar bı gun arayla dogdu dışlerde oyle gelır belkı kahvaltıda ne verıosun bıde en sevdiği çorba ne oldu berenin
[bu arada bugün ilk kez ek besine geçmiş bulunuyorum milupa sütlü pirinçli...aslında bir kutu çöpe atmıştım asla vermem diye büyük konuşmuşumbilmiyorumkismilebide meyve suyu vermek istiyorum meyve suyu sıkıcağında sıkıp versem vitamini gidermi?cam rende yok bende maaleseef blendar var oda olurmu?
canım benim teşekkür ederim en yisi bende başlıyım ilk kaç ml verdiniz yada ne kadar püre verdinizcokacimcoook benimki hep anne sütü aldı o yüzden nasıl başlamalıyım ilmiyorumbilmiyorumkismileValla , ben elimde cam rende de yapıyorum , ama kayınvalidem katı meyve sıkacağında yapıyor yane bişey olacağını sanmam ...
ozlem canim uzulme bebisine hemsire kesimnn yanlis olcmustur gecen ay aynisi bizde oldu hemsire69cm olcdu dr71cm sonradr tekrar olcdu 71cm hemsireyede nasil olculcegini gosterdiiiiiikaydirigubbakcemile
inş. canım ya beyazlama var ama icraat yok daha :)
kahvaltısı: 100cc dewam2 sütü üstüne beblac mısırlı mama 1 çay kaşığı üzüm pekmezi 1 bebe bisküvisi 1 çay kaşığı peynir gün aşırıda yumurta sarısının 8 de biri bugun güzel yedi maşşallah
çorbası biraz kavga dövüş veriom pek istemio klasik patates havuç kabak pirinç ekliom bazen ıspanak atıom ama ıspnaklı yaparsam ertesi gün vermiom ıspanağın ısıtılmaması lazımmış. şimdide bezelye yada brokoli eklemeyi planlıom
gün arasında da meyve püresi ve elmalı yoğurt yiyoz canım
CANIM SIKICAKTA NE OLUR BİLMEM AMA CAM RENDE BU ÇİN PAZARLARI VAR NE ALIRSAN Bİ MİLYONCULAR ONLARDADA VAR YADA SEMT PAZARLARINDA bilmiyorumkismileMUTFAK MALZ. SATAN YERLERDEN DE RAHAT BULABLİRİSN
CAM RENDEDE ELMA GÜZEL OLUODA HAVUCU SIKMAK KABUS GİBİ BENDE NORMAL RENDENİN İNCE TARAFINDAN SIKSAM DİE DÜŞÜNÜOM
kızlar selam. nette okudum artık beyaz peynir verebilirmişim bebeğime (sabah öğününe karıştırıp) ama hangi beyaz peynir bu yahu. krem diyen var, labne diyen var ,bildiğim kadarıyla tuzsuz olması gerek. siz veriyormusunuz kuzulara?
ben labne diye biliyorum ama biz fasla daha geçmedik.
Arkadaşlar merhaba
yarın bebek görmeye arkadaşlar gelecek
ben tiramisu, yaprak sarması, yetiştirebilirsem gözleme bi ihtiml yani bir de patates salatası düşünüyorum. Ama çokda yorgunum bana önerbileceğiniz daha pratik bişeyler var mı? Daha pratiği ne olsun dersiniz belki ama umut dünyası işte :)
selaam
hata bebişlere ve annelerine geçm,ş olsun
yarı yaşlarımız kutlu olsun inş.
burcucum dişiniz hayırlı olsun darısı bizim beren in başına :))
baharcım berende sadev yoğurttan çok kötü tiksindi kötü öğürüodu fuarda elmalı verdiler tattırdım şimdi bi cup bayıla bayıla yiyo kesinlikle dene elması cam rende gibi rendelenip ekleniomuş..
bu arada doktora gittik kontrole YÜRÜTEÇ onaylamıyor bizimki bi bebişi kaza geçirmiş anlatmıyım canınız sıkılır kesinlikle kullanma dedi alcaktım vazgeçim bende. kahvaltılara başladık 10.günde kayısı 20.günde ceviz eklencek kahvaltıya .. artık destekteksiz kısa süre oturuo ama kendi tam olarak oturana kadar fazla oturma pozisyonunda tutma bel fıtığı olur dedi. yemek yerken çıkardığı hırıltılar normalmiş 10 gün sonrada aşılarımız var bakalım allah c.c yardımcımız olsun
canım benim kayınvalidemde yürütec almış carsamba geliyor ben istememiştim aslında sakıncalı oldugunu biliyorum ama cok bilgili degilim bu konuda dr ma sorucam ama daha gitmemize var...neden zararlı bulunuyor canım?
ıyı asksanlar
kabız oldu yavrum fıtıl kullanıyorum zeytın yağı verıyorum ama gecmıyor ne yapayım
teşekkür ederim canım bu hafta cuma pazar var olmazsa eşime söyliyim alsın cam derken sert plastik olandan değil dimi?
canım sakıncasından bahsetmedi bi bebeği kaza geçirmiş onu anlattı o yüzden onaylamıyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?