2009 Eylül Anneleri

kızlar bı gun arayla dogdu dışlerde oyle gelır belkı kahvaltıda ne verıosun bıde en sevdiği çorba ne oldu berenin

inş. canım ya beyazlama var ama icraat yok daha :)

kahvaltısı: 100cc dewam2 sütü üstüne beblac mısırlı mama 1 çay kaşığı üzüm pekmezi 1 bebe bisküvisi 1 çay kaşığı peynir gün aşırıda yumurta sarısının 8 de biri bugun güzel yedi maşşallah

çorbası biraz kavga dövüş veriom pek istemio klasik patates havuç kabak pirinç ekliom bazen ıspanak atıom ama ıspnaklı yaparsam ertesi gün vermiom ıspanağın ısıtılmaması lazımmış. şimdide bezelye yada brokoli eklemeyi planlıom

gün arasında da meyve püresi ve elmalı yoğurt yiyoz canım

CANIM SIKICAKTA NE OLUR BİLMEM AMA CAM RENDE BU ÇİN PAZARLARI VAR NE ALIRSAN Bİ MİLYONCULAR ONLARDADA VAR YADA SEMT PAZARLARINDA MUTFAK MALZ. SATAN YERLERDEN DE RAHAT BULABLİRİSN
CAM RENDEDE ELMA GÜZEL OLUODA HAVUCU SIKMAK KABUS GİBİ BENDE NORMAL RENDENİN İNCE TARAFINDAN SIKSAM DİE DÜŞÜNÜOM

Valla , ben elimde cam rende de yapıyorum , ama kayınvalidem katı meyve sıkacağında yapıyor yane bişey olacağını sanmam ...
canım benim teşekkür ederim en yisi bende başlıyım ilk kaç ml verdiniz yada ne kadar püre verdinizcokacimcoook benimki hep anne sütü aldı o yüzden nasıl başlamalıyım ilmiyorumbilmiyorumkismile

ozlem canim uzulme bebisine hemsire kesimnn yanlis olcmustur gecen ay aynisi bizde oldu hemsire69cm olcdu dr71cm sonradr tekrar olcdu 71cm hemsireyede nasil olculcegini gosterdiiiiiikaydirigubbakcemile

inan elimde değil boyu çok kısa o zaman 63 cm ne demek kilo 6700 kafa 42 sanırım sırf anne sütüne bağlı kaldım diyemi oldu acaba:çok üzgünüm:bir dr kilo iyi anne sütüne devam et dedi diğeri kilosu az ek gıda dedi bütün dr lar farklı şeyler söylüyor anlamadım gitti-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim canım bu hafta cuma pazar var olmazsa eşime söyliyim alsın cam derken sert plastik olandan değil dimi?

merhaba kızlar , ne güzel bi sürü kişinin dişi çıkmış bizimkinde hala dişle ilgili bişey yok bütün enerjisini gezmeye harcıyor odanın içinde baya ordan oraya dolanıyor koltukların altında buluyorum :) , kızlar bende geçen haftadan itibaren ek gıdalara geçtim sayılır bu seferde benim kız emmiyor meme istememeye başladı bişeyler versem azcık yer onun dışında en ufak acıkma belirtisi göstermiyor

kızlar selam. nette okudum artık beyaz peynir verebilirmişim bebeğime (sabah öğününe karıştırıp) ama hangi beyaz peynir bu yahu. krem diyen var, labne diyen var ,bildiğim kadarıyla tuzsuz olması gerek. siz veriyormusunuz kuzulara?

ben labne diye biliyorum ama biz fasla daha geçmedik.

Arkadaşlar merhaba
yarın bebek görmeye arkadaşlar gelecek
ben tiramisu, yaprak sarması, yetiştirebilirsem gözleme bi ihtiml yani bir de patates salatası düşünüyorum. Ama çokda yorgunum bana önerbileceğiniz daha pratik bişeyler var mı? Daha pratiği ne olsun dersiniz belki ama umut dünyası işte :)

yeter anacım daha ne yapacaksın..bunları yerlerse çatlarlar zatennsempatiksalakcinni

ümmiyecim daha pratik bişeyler istiyosan krep yapabilirsin tuzlu bişey sarmanın yerine içine peynir sosis maydanoz koyuyorum güzel oluyo yine

MERHABA KIZLAR...........hep şikayet hep şikayet edıyodum.bugunde bır guzel haberımolsun artık.doruk 3 kez kendılıgınden kaka yaptı.aylar sonra sukurler olsunnnnnnnnnnnn belkı acılır ıstahı bıraz...umutluyum..
faırlyblue valla ne yalan solıyım bebek gormeye gelenlere kızıyorum ve hıc ıkramda yapmıyorum.a ne gorgusuz kadın demeyın nolur.bence cok sacma.bebegımle gecırecegım kısıtlı vaktı teyzelerın hatrını sorarak gecırmek ıstemıyorum.bebegımı mıncıklamalarını.kendı hamılelık dogum ve cocuk anılarını anlatmalarını.onunla bununla kıyaslamalarını.yok kuuck yok buyuk dıye yorum yapmalarını ıstemıyorum.sap sap opmelerınden hıc hoslanmıyorum.bılmıyorum belkıde ben yanlıs dusunuyorum ama ben mıllet mıncıklasın dıye dourmadım yavrumu.aslında tanısanız ınsan ılıskılerı gayet ıyı oan ve belkı ınanmıcaksınız ama mısafırperver bırıyımdır.ama bu bebek gorme ve mıncıklama gelenegını cok sacma buluyorum ve uygulamıyorum...kendı annemede esımınkılerede hıssettırdık.bız cok sevdıklerımızle zaten gorusuruz.ama elıne bı zıbın alıp gelen fılanca teyzelerın uzun sohbetlerı ve oglusumu mıncırmaları benı cok zorluyoduçayıp mı edıyorum bılmıyorum.sanırım calıstııgım ıcın vaktım degerlı gelıyo.ozur dılerım dusuncemden oturu.ama oyle hıssedıyorum.haa aıle etrafı ve arkadaslara degıl bu sozlerım...bence mamaların yeterlı.cok bıle:)))

gulcancım sen ara bacım..bu pazar bızde aynı yerdeydık.gorusurduk belkı.uymazsa solerım nolcakkı..ozledım senı:)

arwencım moralını bozma.sanırım bı yanlıs olcum var ortada.hem az buyumusse bıle dunyanın sonu deıl ınan.baslarsın ek gıdalara bak nasıl buyur ..........uzulme nolur annesı...

husnıye kontrolunuz nasıldı bacım???

gecmısı pek okuyamadım.onemlı bısey varsa yazabılırmısınız...

bu arada dişleri cıkanları kutluyorum...ne guzel gelıyo bır bır ıncıler....bızde daha tık yok bakalım beklemedeyız...

canım benim kayınvalidemde yürütec almış carsamba geliyor ben istememiştim aslında sakıncalı oldugunu biliyorum ama cok bilgili degilim bu konuda dr ma sorucam ama daha gitmemize var...neden zararlı bulunuyor canım?

ıyı asksanlar
kabız oldu yavrum fıtıl kullanıyorum zeytın yağı verıyorum ama gecmıyor ne yapayım

canım sakıncasından bahsetmedi bi bebeği kaza geçirmiş onu anlattı o yüzden onaylamıyorum dedi

ıyı asksanlar
kabız oldu yavrum fıtıl kullanıyorum zeytın yağı verıyorum ama gecmıyor ne yapayım

kaç gündür yapmıyor ki ? 1 hafta kakiş yapmayan bebişler var .. sürekli fitil yağ vs kullanımı bebişinde alışkanlık yapablir canım bence doktorunu ara mutlaka.. belki rahat bırak dicek belki lağman isticek
geçmiş olsun canım kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…