2009 Eylül Anneleri

bundan sonra bende bu sekilde yapıcam yoğurdu...teşekkürler bu faydalı bilgi içinn:))) :lepi:

Kay sütü ben de çok araştırdım. Bebeğim anne sütü almıyor. Keçi sütü vermek istemiştim ama doktorum izin vermedi. Bir de pastörize olmasının bazı sakıncaları olduğunu duymuştum. Ama merak ettim pastörize sütü mayalarken nelere dikkat etmek gerekiyor acaba? Mayalanması zor olmuyor mu?

dun anıden cıktım kusura bakmayın zıllı kızım cıyaklayarak uyandıda sanırım bız bu dışlerın hepsı bıtene kadar cekecezz

uykusuz bir gecenin ardından hepinize merhaba... bi kaç gündür hastaydım biliyosunuz ben kendime geldim ama kızıma geçti sanırım dün yarım saatte bir kalkarak rekor kırdı... ve balgam şeklinde kusmaya öksürmeye başlamıştı ki allahtan evde peditus ve sekrol vardı ilk öksürüğünde verdim dördüncüyü görmedik şükür... ama kakasında prb var kına renginde ve acaip keskin kokuyo... dr unu bekliorum arıycam ama benden geçtiğine eminim... yinede sağlam kazığa bağlııım eşşeğimi... geçmişi hiç okumadım maalesef çünki gözlerim yanıyor uykusuzluktan ve halada uyumaya niyeti yok cadının aslında keyfide yerinde gülüp duruo sanki bütün gece uyumuş gibi bu enerjiyi nerden alırlar bilmiyorum... son bir iki mesajda keçi sütü denmiş...

sadece bebekler için değil heryaşta insanlar için keçi sütü kesinlikle çok faydalı diye duyuyorum herkezden ama marketlerde satılan keçi sütüne bile güvenemiyo insan... ben kaynanamdan istedim onların inekleri keçileri koyunları falan var köyde ve kadını ilk defa bişi istemek için aradım pek bi sevindirik oldu 'kızım ben sana peynir yoğurt ekmekte yapar gönderirim başka ne istiyosun söyle ölümü gör' diye kapatana kadar söyledi durdu.. aman bişi istemiom yenimi aklınız başınıza geldi diyemedim işte... torunum nasıl diyo utnmadan gelip gördünmü soruosun dicektim sustum hamile olduğumu bile söylemedim.. neyse bende amma dertliymişim haaaa :)

harkese gunaydın mutlu huzurlu bı gun gecırmenız ddıleyıyle

çoook geçmiş olsun ınsalllah atlatır mınıık hanım hemen
kayınvaldenın ıyısı uzak olanı nıye dert edıosun oh ne guzell

Slmm herkese.. Dün gece oğlum ateşlendi aslında dün sabahtan beri var gibiydi gece 38 oldu bi ara 38 .5 ama hep 38 neden oldu anlamadık hasta desen o kadar değil hafif burun tıkanıklıgı hafif öksürük var ama kaç gündür vardı neden ateşlendi anlamadım gece soydum filan olmadı fitil verdik iki kere şuan iyi inş yine ateşlenmez olmadı dr gitcez

slm
herkes umarım iyidir
ben hiç iyi değilim bugün 4.gün
gözlerimi bile zor açıom
asalak gibi hissediyom kendimi artık
çok zormuş yaaa
çocukla bu kadar ağır hasta olmak
iyileşmek istiyorum artık
oğlumda dün hiç bişi yemedi
nazarmı değdi neeee yiyen çocuummm
dişmi çıkarcek anlamadım
hepinizi çok ösledmmmmm

geçmiş olsun cnm inş. önemli bişi değildir belki de diş çıkartıcaktır oda ateş yapıo

berende ateş yapmıştı 4 gun sonra diş geldı olabılırmı acaba

gecmış olsun canım tek olunca daha bı zor hasta olmak

Günaydın hanımlar , bende gece sık sık uyananlardanım ... Oğlum gece sürekli mızıldandı durdu ağlama yok ateş yok , acıkıyor mu anlamıyorum ... Gündüz hiç iştahı yok ama zorla yediriyoruz , akşamda muhallebiyi yedirene kadar atla karayı seçiyorum ... Yoğurt dışında hiç bir şeye ağzını açmıyor , deli olucam ...

selam hanımlar bebişlere ve güzel annelerine geçmiş olsun. bade de bir haftadırgeeleri hep ağlayarark uyanıyodu sürekli mızıklanıyodu.. bu gerce diş jeli sürdük dr verdi öyle güzel uyudu ki yazık kuşum dişinden uyuyamıyomuş hep..dr bu ay içinde gelir dişlerimişz dedi bekliyoz bakalım...

GÜnaydınlar herkese
hasta olan bebıŞlere ve annelerıne acıl Şıfalar dılıyorum
bÜtÜn bebeklerde bır huysuzluk baŞlamıŞ anlaŞılan
allah hepımızın yardımcısı olsun
zor zamanlar baŞlıyor galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…