Kızlar herkes bebeğinin en çok neyi severek yediğini bir söylesin hayrına bir de onları deneyeyim ben .
yaa kaan da hiç yemiyo baharcım 1 kaşık bile deli olcam biberon zati almıyo su bile içmiyo sadece beni emiyo ama süt gelmiyo deli gibi bağırıyo emerken açlıktan napacağımı şaşırmış durumdayımgülayım iyiyim canım. maşallah rüzgar hanım ne güzel alıyor muhallebiyi falan. ben çeyrek ölçü yapıyom mesela 150 cc su diyorsa ben 35 cc ile yapıyom onun bile çeyreğini yediremiyom ya. nasıl geççez ek gıdaya bilemiyorum
sen nasılsın canım?
hiçbişi sevmiyo yaseminKızlar herkes bebeğinin en çok neyi severek yediğini bir söylesin hayrına bir de onları deneyeyim ben .
boşver güzelim takma görümceni üstlerine vazifeymiş gibi herşeye karışıyolar bide kıyaslama yapıyolar takma diycem ama insan sinir oluyo tabeyasemincim bir şekilde kandırıyoruz işte, uff ya haftasonu kayınvalidemler gelecek görümcemlere gitmeye korkuyorum... annemle yedirmeye alışmışız güzelce, şimdi orada rüzgar yemezse bi şekilde görümcem yine bıt bıt başlayacak... benimkiler hiç zorlamadan yiyor, sen niye böyle alıştırdın falan diye.. canımı sıkacak sinir olacam ben de....gitsem bir dert gitmesem bir dert.... offf ya...
canım hemen alıyım milupayıda... ben akşam için milupanın 7 tahıllısını kullanıyorum... anne sütüyle hazırlanıyor o da... canım sana bişey sorcam siz hep anne sütünü kaşıklamı veriyorsunuz... hani benim kızda almıyoya biberonu falan.. ben artık tümden kestim bütün muhallebileri anne sütüyle yaparak veriyorum rüzgara... zaten bizim kız sıvı şeyleri kaşıkla içmiyo... geçen anne sütünü bardakta içirdim... bazen muhallebileri de cıvık yapıp bardakla veriyorum... ya bizim ki bi tuhaf valla...
bu arada muzlu gerçekten güzel olyo, ben milupa 7 tahıllının içine koydum yedi .... bazen elmada rendeliyorum... benimki de yoğurt yemiyo tatlım... snein oğluşun yeme alışkanlığıyla benim kızın kini birleştirsen ancak bir çocuk eder heralde :)
selam kızlar. keyifler nasıl? geçmişi okuyamıyorum bu ara. bi özet geçen olur mu Allah rızası için?
yasemincim ben de dünn çeyrek muzu elimle yedirdim ama kaşıkla yemiyor.. ay bazen kendimi de suçluyorum hemencecik herşeye alışsın istiyorum... ama olmuyor işte... yemeyince de sinirleniyorum....
yasemincim walla biz baya zorlancaz gibi geliyor ve her geçen gün hevesim kırlıyor desem yeridir bu ek gıdayla ilgili. yoğurt verdim yemedi öğürdü, bebe bisk.ile denedim almadı.çeşit muhallebi deniyom ama azcık azcık yiyo. bakalım ctesi doktor ne dicek ya. pof. dıkandım ben yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?