GÜnaydınlar herkese
hasta olan bebİŞlere ve annelerİne acİl Şİfalar dİlİyorum
bÜtÜn bebeklerde bİr huysuzluk baŞlamıŞ anlaŞılan
allah hepİmİzİn yardımcısı olsun
zor zamanlar baŞlıyor galİba
Anlaşılan herkesde bir iştahsızlık bir huysuzluk gidiyor ...
Fussilet geçmiş olsun sanada zor bide bişey yemiyolar ya insan daha da üzülüyo .. Belkide diş geliyodur .. Bizim ateş olayıda dediğiniz gibi diş olabilir mi acaba çünkü durup dururken bi ateşlendi .
Brckmsl sizdede ateş olup diş geldi demek ...
Zeytin gözlü nasıl aç duruyolar anlayamıyo insan demi zorlada yedirmemek lazım ne bilim bizimkide öyle emmiyo dogrudürüst bişeyde yemiyo az önce zorla mevye püresi yedi ..nolcak bilmemm
Rüyamdada akşam diş görömüştüm oğlumun agzında şimdi aklıma geldi :))
günaydın kızlarrrr
canım bebişte uzun zamandır burun tıkanıklığı akıntısı öksürük vs gibi soğuk algınlığı belirtileri varsa orta kulak iltihabına çevirebilir en son ne zaman dr kontrolünüz vardı durduk yerde ateş olmaz bence dr a götürüp boğazına ve kulaklarına bi baktır derim inşallah bişisi yoktur ablam diş hekimi benim bi kaç kere yazmıştım ama yine yazacam ilk dişler ateş ve ishal yapmıyomuş sonra çıkan azılar rahatsız eder demişti
Ben zorla yedirmek zorundayım, çünkü emmiyor , biberon almıyor sağıp kaşıkla veriyoruz eee çalışınca aç kalmasın diye yapacak bişey yok .
şimdiden geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınızateş dedinizde bugün aşımız var inşallah bunuda sağ salim atlatırız...
yaa kaan da yemiyo hiçbişi bide ağzını kitliyo zorla yedirmekte mümkün diil deli oluyomBen zorla yedirmek zorundayım, çünkü emmiyor , biberon almıyor sağıp kaşıkla veriyoruz eee çalışınca aç kalmasın diye yapacak bişey yok .
yaa şimdi iyice huylandımm kontrolümüz 17 sinde şuan iyi gerci yine ateş olursa gideriz dr a kesinn ozaman sağol cnm bilgilerin için
güanydın canım.. nasıl gidiyo plates..:içelim: var mı bir değişiklik ben kendimi çok ialkisalkisalkisyi hissediyom bu gecede yürüyüşüm var..
yaaa aslında iyi gibi de dün çok zor geldi
beli zorlayan hareketler var ya
hani bacaklar havada makas falan yapılıyo
onlar çok zorladı beni
üstümden kamyon geçmiş gibi oldum :bbo:
bi de üstüne akşam yemeği kaçırdım biraz :kedi:
ama yine de yılmak yok
ben pazartesi ve cuma akşamları gidiyorum sadece
,inşallah işe yarar
şimdilik pek bi değişiklik yok ama bilmiyorumkismile
havalar biraz daha ısınsın da ben de kızımla yürüyüşlere başlicam
bazı hareketleri benide çok zorluyo.. ee yaklaşık bir yıldır spor yapmıyoz ondan oluyo sanırım.. ama ben iyice zorlanana kadar yapıyom..ilk yaptığımda ertesi gün karın bölgem çokk ağrıyodu ama şimdi alışıyom sanırım..bende de bariz bir değişiklik yok 10 seanstan sonra farkı anlamaya başlıyacakmışız.. daha başındayız..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?