2009 Eylül Anneleri

güanydın canım.. nasıl gidiyo plates..:içelim: var mı bir değişiklik ben kendimi çok ialkisalkisalkisyi hissediyom bu gecede yürüyüşüm var..

Anlaşılan herkesde bir iştahsızlık bir huysuzluk gidiyor ...

Fussilet geçmiş olsun sanada zor bide bişey yemiyolar ya insan daha da üzülüyo .. Belkide diş geliyodur .. Bizim ateş olayıda dediğiniz gibi diş olabilir mi acaba çünkü durup dururken bi ateşlendi .
Brckmsl sizdede ateş olup diş geldi demek ...

Zeytin gözlü nasıl aç duruyolar anlayamıyo insan demi zorlada yedirmemek lazım ne bilim bizimkide öyle emmiyo dogrudürüst bişeyde yemiyo az önce zorla mevye püresi yedi ..nolcak bilmemm

Rüyamdada akşam diş görömüştüm oğlumun agzında şimdi aklıma geldi :))

günaydın kızlarrrr
canım bebişte uzun zamandır burun tıkanıklığı akıntısı öksürük vs gibi soğuk algınlığı belirtileri varsa orta kulak iltihabına çevirebilir en son ne zaman dr kontrolünüz vardı durduk yerde ateş olmaz bence dr a götürüp boğazına ve kulaklarına bi baktır derim inşallah bişisi yoktur ablam diş hekimi benim bi kaç kere yazmıştım ama yine yazacam ilk dişler ateş ve ishal yapmıyomuş sonra çıkan azılar rahatsız eder demişti

Ben zorla yedirmek zorundayım, çünkü emmiyor , biberon almıyor sağıp kaşıkla veriyoruz eee çalışınca aç kalmasın diye yapacak bişey yok .

yaa şimdi iyice huylandımm kontrolümüz 17 sinde şuan iyi gerci yine ateş olursa gideriz dr a kesinn ozaman sağol cnm bilgilerin için

Ben zorla yedirmek zorundayım, çünkü emmiyor , biberon almıyor sağıp kaşıkla veriyoruz eee çalışınca aç kalmasın diye yapacak bişey yok .

hey Allahımm yapcak bişey yok ac kalmasın yavrucukk biizmkide biberon alıyo emzik alıyodu artık almıyorr ... Off iki gündür eşimle aramızda iyi değil ufacık şeyden tartışıyoz bugunlerde küstük çocuk için mecbur konusuyoz ama genelde değil. Bende bugun teyzeme gitdcem bi kaç gün ara verelim diyom

ateş dedinizde bugün aşımız var inşallah bunuda sağ salim atlatırız...
şimdiden geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız
yaa kaan da yemiyo hiçbişi bide ağzını kitliyo zorla yedirmekte mümkün diil deli oluyom
yaa şimdi iyice huylandımm kontrolümüz 17 sinde şuan iyi gerci yine ateş olursa gideriz dr a kesinn ozaman sağol cnm bilgilerin için

inşallah bişi yoktur canım geçmiş olsun

güanydın canım.. nasıl gidiyo plates..:içelim: var mı bir değişiklik ben kendimi çok ialkisalkisalkisyi hissediyom bu gecede yürüyüşüm var..

yaaa aslında iyi gibi de dün çok zor geldi
beli zorlayan hareketler var ya
hani bacaklar havada makas falan yapılıyo
onlar çok zorladı beni
üstümden kamyon geçmiş gibi oldum :bbo:
bi de üstüne akşam yemeği kaçırdım biraz :kedi:
ama yine de yılmak yok
ben pazartesi ve cuma akşamları gidiyorum sadece
,inşallah işe yarar
şimdilik pek bi değişiklik yok ama bilmiyorumkismile
havalar biraz daha ısınsın da ben de kızımla yürüyüşlere başlicam

kızlar günaydın herekese, geçmişi okuyamadım... malum bağlantın zaten yok işyerinde, kaçak maçak giriyorum. umarım herşey yolundadır..

yasemincim sabah kahvaltısı için teşekkür ederim tatlım, rüzgar çok seviyo, mısırlı çavdarlıyı, içine 1 tatlı kaşığı labne peyniri de atıyoruz güzel oluyor... akşamları da muhallebisinin içine yarım muz rendeleyip verişyorum muzu sevdiğinden muhallebiyi de yediriyor. ben de oynatmadan yedirmek istiyorum ama ağzını kilitleyince yapacak çare kalmıyor, en azından kitabındaki resimleri gösteriyorum... uff ya istekli istekli yese ne olur sanki, biz de o da mutlu mesut olsak....

bir de kızlar siz mesela muhallebi yedirdiğiniz zaman kaç cc yiyor bebeğiniz 3 saat bekliyoruz 100 cc muhallebi yiyor.... siz ce ölçüsü nasıl... yani istesem oynatarak 50 cc daha yediririm ama oynatmaya alıştırmak istemiyorum.... 100 cc sıvı anlamında 300 cc ye eşdeğer, acaba fazla mı oluyor....

bazı hareketleri benide çok zorluyo.. ee yaklaşık bir yıldır spor yapmıyoz ondan oluyo sanırım.. ama ben iyice zorlanana kadar yapıyom..ilk yaptığımda ertesi gün karın bölgem çokk ağrıyodu ama şimdi alışıyom sanırım..bende de bariz bir değişiklik yok 10 seanstan sonra farkı anlamaya başlıyacakmışız.. daha başındayız..hihoyyyt

Günaydın Bahar ,
Günaydın Gülay seninki başarıyla yiyorsa ne mutlu sana , ben ne şekilde denersem hangisini denersem deneyeyim ağzını açmıyor hiç birine zorla yiyor , tek ağzını yoğurda açıyor ve elma suyuna ...Şimdi kahvaltı için milupa aldım 8 tahıllı ballı o da anne sütüyle oluyor aklında bulunsun canım . Ben de akşam muz koyayım belki o şekilde yer , muhallebiye ağzını kilitliyor elimle ne sokarsam yiyor deliricem artık .

bahar tatlım sen nasılsın... benim için de biri geçmişi özet geçsin lütfen ya, ben dün de yoktum ona göre özetleyin hatunlar...

pilates işine girilmiş, hadi hayırlısı, öncümüz olun bizim kızlar....

Bende mekik çekmeye başladım ,günde 50 tane falan mekik aleti aldık internetten onunla ... Dün omuzlarım ağrıımıştı karnım falan yanıyordu ama bugün daha iyiyim..

gülayım iyiyim canım. maşallah rüzgar hanım ne güzel alıyor muhallebiyi falan. ben çeyrek ölçü yapıyom mesela 150 cc su diyorsa ben 35 cc ile yapıyom onun bile çeyreğini yediremiyom ya. nasıl geççez ek gıdaya bilemiyorum
sen nasılsın canım?

yasemincim bir şekilde kandırıyoruz işte, uff ya haftasonu kayınvalidemler gelecek görümcemlere gitmeye korkuyorum... annemle yedirmeye alışmışız güzelce, şimdi orada rüzgar yemezse bi şekilde görümcem yine bıt bıt başlayacak... benimkiler hiç zorlamadan yiyor, sen niye böyle alıştırdın falan diye.. canımı sıkacak sinir olacam ben de....gitsem bir dert gitmesem bir dert.... offf ya...

canım hemen alıyım milupayıda... ben akşam için milupanın 7 tahıllısını kullanıyorum... anne sütüyle hazırlanıyor o da... canım sana bişey sorcam siz hep anne sütünü kaşıklamı veriyorsunuz... hani benim kızda almıyoya biberonu falan.. ben artık tümden kestim bütün muhallebileri anne sütüyle yaparak veriyorum rüzgara... zaten bizim kız sıvı şeyleri kaşıkla içmiyo... geçen anne sütünü bardakta içirdim... bazen muhallebileri de cıvık yapıp bardakla veriyorum... ya bizim ki bi tuhaf valla...

bu arada muzlu gerçekten güzel olyo, ben milupa 7 tahıllının içine koydum yedi .... bazen elmada rendeliyorum... benimki de yoğurt yemiyo tatlım... snein oğluşun yeme alışkanlığıyla benim kızın kini birleştirsen ancak bir çocuk eder heralde :)

deme yawww CADIARZU demek on seans
ehh üçü gitti yedisi kaldı
azcık bi fark göreyim çok mutlu olucam yaaa
göbeğim günden güne daha büyük geliyo bana :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…