2009 Eylül Anneleri

canım saol uyarın için. haftasonu başlıcaz artık ek gıdaya zaten. muhallebiyi sadece alışsın diye veriyorum ama üçüncü kaşığı göremedik henüz. bakalımumarım sebze falan sever.

bu arada meryem yok. mesaj attım cevap vermedi. bilen var mı?

valla kızlar ya bugünlerde geçecek dimi... annemle haftasonu teyzemlere bir cesaret gittik, rüzgarın oto koltuğunu da götürdük orada yedirelim diye... annemle yediriyoruz bi güzel, ama karşısında yabancı olunca rüzgar ağzını açmıyor... teyzem de karşısında dikiliyor, teyze çekilsene rüzgar yemiyor diyorum... çekiliyor soonra iki sn sonra tekrar geliyor, bir bahaneyle önünden geçiyor. bizim kız tekrar ağzını kapatıyor... off ya teyze dedim zevk mi alıyosun yapmasana... sanırım insanlara böyle şeyleri izlemek zevk veriyorum...

ece nickini değiştirdin zanırım hayırlı olsun...

dün akşama kadar temizlik yaptım.
mutfak dolapları halı cam kapı yerler.
elimin degmedigi hiç bişey kalmadı sabah 8 den akşam 8 e kadar temizlk yaptım
belim bitmiş durumda resmen yürüyemiyorum. cok agryor.
önceden nekadar yorulsamda hiçç agrımazdı

selm kılzlr
ay valla bugun bnmkının ustundeler benım de şeyımde sıvılce cıkmıs ta içinde kocaman cıkıcak yer klmamıs sunnet cocukları gıbı yuruom resmen ogln da huyszlugunun zırvesınde kaayı sıyırcam
ıns herkes ıyıdr

ela iyi insan lafının üstüne gelir hayatım. geçmiş olsun. hepsi huysuz bu veletlerin ya. topluca atak geçiriyorlar sanırım.
özgenin işleri çok yoğun sanırım hüsniyecim.

anladım canım.
bende acaba hala hastamı diye merak ettim.
ela ALLAH yardımcın olsun canım eymende uslu puslu bi bebek olsun inşallah.

Hımm ececim anladım zaten Kaan Sinan Derken , hayırlı olsun yeni nickin ...

Ben zaten muhallebi ağırlıklı vermek istemiyorum , hatta blander kullanmayı da kestim artık , sadece akşam veriyorum muhallebiyi . Bir de bulamaç şeklinde kahvaltı , hazır çorbayı zaten ağzına bile koymadı , ben de kayınvalidem de yiyebileceği şeyleri ağzına sokuyoruz... Gülaycım ben insanlar varken daha rahat davranmaktan yanayım yemiyorsa zorlamıyorum , ama gittiğim yere yanımda can kurtarıcı bişey götürüyorum yesin diye .

selam hatunlar benim minik uyuyo şimdi uyansın aşıya gitcezmafoldumben yine malum ek gıdalar açılmış.. ehh bizde başladık artık bende yazayım barii.. benim kız şükür kaşıkla yemeyi seviyo meyve püres,i yoğurt hepsini kaşığın sevdasına güzelce yiyo fakat artık biberondan süt içmek istemiyo.. bu hafta yoğurt , meyve suyu püresi ve pekmez tahinle başladık.. haftaya sebze çorbası ve kahvaltıya geçicez.. tahini mutlaka vermem gerektiğini çok yararlı olduğunu söyledi.. kutu ürünlere (muhallebi falan gibi) kilosu iyi olursa başlamayalım dedii.. oysa ben hazırlık olsun diye milupa ürünlerinden almıştım birer tane arada veririm artık.. birde bebe bisküvisini vermicez 1 yaşına kadar dedi.. artık evde kendim yaparım.. birde flor verdi kızlar üç yaşına kadar kullanacakmışız.. dişleri çürümesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…