Ben zorla yedirmek zorundayım, çünkü emmiyor , biberon almıyor sağıp kaşıkla veriyoruz eee çalışınca aç kalmasın diye yapacak bişey yok .
Hımm ececim anladım zaten Kaan Sinan Derken , hayırlı olsun yeni nickin ...
Ben zaten muhallebi ağırlıklı vermek istemiyorum , hatta blander kullanmayı da kestim artık , sadece akşam veriyorum muhallebiyi . Bir de bulamaç şeklinde kahvaltı , hazır çorbayı zaten ağzına bile koymadı , ben de kayınvalidem de yiyebileceği şeyleri ağzına sokuyoruz... Gülaycım ben insanlar varken daha rahat davranmaktan yanayım yemiyorsa zorlamıyorum , ama gittiğim yere yanımda can kurtarıcı bişey götürüyorum yesin diye .
yaa kızlar kel kalcam yaaa saçlar son sürat dökülmeye devam ediyooo varmı bi çaresini bulan
selam kızlar nasılsınız bende doğumdan sonra tırnak batması oldu iki ayağımın baş parmaklarımın tırnaklarını çektiler 2 gündür evdeyim benden başka olan var mı merak ettim
Koca bir geçmiş olsun Bade'ye inşallah rahat bir gece geçirirsiniz Hüsniyecim..
Saniyecim sana da çok geçmiş olsun geçen biri daha yazmıştı tırnak batması oldu küçük bir operasyon geçirdim diye. Hatta Ebru (huysuz) yorum yapmıştı falan ama kim olduğunu hatırlamıyorum sudeyonca olabilir belkim.
geçmiş olsun canım.. benimde bir ara ağrıyıp batar gibi oldular ama vazgeçtiler şükür şimdi normaller..
biz aşı olduk geldik çok ağladı kuzum ama artık altı ay rahatızzz
Koca bir geçmiş olsun Bade'ye inşallah rahat bir gece geçirirsiniz Hüsniyecim..
Saniyecim sana da çok geçmiş olsun geçen biri daha yazmıştı tırnak batması oldu küçük bir operasyon geçirdim diye. Hatta Ebru (huysuz) yorum yapmıştı falan ama kim olduğunu hatırlamıyorum sudeyonca olabilir belkim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?