2009 Eylül Anneleri

slm ne oldu bu topiğe böleee çok sessiz artık bölemi olacakkk ya:çok üzgünüm:

merhaba kızlar sanırı mbugun herkesın ıslerı yogun allah kolaylık versın herkese bızım oğlanda uyuyor valla bıraz uyuyunca rahatlıyorum eee kımseler konusmuyor ne oldu bu eylul annelerıne

Ben zorla yedirmek zorundayım, çünkü emmiyor , biberon almıyor sağıp kaşıkla veriyoruz eee çalışınca aç kalmasın diye yapacak bişey yok .

yasemincim

o kadar iyi tahmin ediyorum ki senin durumunu..aynısı bizde de (
hatta yeni yeni istemiyosa agzında bekletmeyi ogrendi. kesinlikle zorla da yemiyo artık.
allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

selam kızlarrr bitik vaziyetteyim evi süpürdüm sildim çocukları yıkadım duş aldım yemek pişirdim çoook yoruldum

sağol canım bence en doğrusunu yapıyosun sinan a sebze meyve yemiyo diye kaşık mamalarından vermiştim bide dr dediği halde çekme diye çorbaları blendırdan çekmiştim yoksa içmiyodu hala yeme problemleri var ve hala çorbayı blendırdan çekmezsem 2 kaşığı 1 saatte falan zor içiyo taneleri ağzında bekletiyo zorla yut dersem zavallı boğulacak gibi oluyo ve kusuyo o yüzden kaan da blendır töbe kullanmam dr lar bazı şeyleri sölemekte haklılar kolayımıza geliyo diye blendır kullanırsak çocuk 3 yaşına gelir hala yeme sorunları olur şekil a

yaa kızlar kel kalcam yaaa saçlar son sürat dökülmeye devam ediyooo varmı bi çaresini bulan

kız arkadasım bende de va r bu sorun sac kalmadı kafada zatende çok sıktı ıyı oluyor aslında ama bızım burdakıler çoçuk tanıyormus annesını akannehirondan dıyolar ama alkası yok

selam kızlar nasılsınız bende doğumdan sonra tırnak batması oldu iki ayağımın baş parmaklarımın tırnaklarını çektiler 2 gündür evdeyim benden başka olan var mı merak ettim

selam kızlar nasılsınız bende doğumdan sonra tırnak batması oldu iki ayağımın baş parmaklarımın tırnaklarını çektiler 2 gündür evdeyim benden başka olan var mı merak ettim

geçmiş olsun canım.. benimde bir ara ağrıyıp batar gibi oldular ama vazgeçtiler şükür şimdi normaller..

biz aşı olduk geldik çok ağladı kuzum ama artık altı ay rahatızzz

Koca bir geçmiş olsun Bade'ye inşallah rahat bir gece geçirirsiniz Hüsniyecim..

Saniyecim sana da çok geçmiş olsun geçen biri daha yazmıştı tırnak batması oldu küçük bir operasyon geçirdim diye. Hatta Ebru (huysuz) yorum yapmıştı falan ama kim olduğunu hatırlamıyorum sudeyonca olabilir belkim.

sağol canım.. diğerlerini rahat atlatmıştık umarım buda öyle olur.. ama yinede ateş ölçerimizle tetikteyiz.. nasıl gidiyo ek gıdalar sevdimi defne?

geçmiş olsun canım.. benimde bir ara ağrıyıp batar gibi oldular ama vazgeçtiler şükür şimdi normaller..

biz aşı olduk geldik çok ağladı kuzum ama artık altı ay rahatızzz

sağol tatlşm bizde cuma günü olcaz aşımızı ateş yaptı mı canım kıyamamyaaa çok mu ağladı

sağol canım evet ikisi birden zor oldu evet yanlış hatırlamıyorsam Ebru hamileyken olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…