2009 Eylül Anneleri

bebeği hala dönmeyen var mıııııı? benim oğlum biraz tembel galiba. daha hiç sağa sola dönmedii

Ben de son sefer babymix ile mayaladım fena olmadı 3 gün durduğu halde hiç ekşimedi ama babymix yoğurdun kendisi bana çok ekşi geldi sadesiydi benim aldığım ...

Sehercim hoşgeldin , benim oğlumda dönmüyor .

onun elmalısı güzel tatlım burda yok ama tr deyken sinan sadesini yemiyoduda elmalısını hüpletiyodu 5 aylıkken

meraba kızlar

ya ne kadar safım ebrunun buluşma fotolarına bakıyorum da hiç sormak aklıma gelmedi, meğer meryemin fotosuymuş... sarı tshirtlü hatunu merak etmiştim ama sormamıştım... olsa olsa birinin kardeşidir demiştim içinden...

meğer meryemmiş. hemen ekledim faceten... meryem maşallah sana sen hepimizden çıtırsın valla, yaş falan hikaye... oğlunu da ilk defa gördüm hemen maşallah dedim, kar petek... çok tatlı küçük adam gibi.....

ya ben de korkuyordum bi benimki kaldı diye :) sevindim şimdi :) eee nasılsınız kızlar? bebişleriniz nasıl? ne zamandır giremiyordum...

kızlar dr bi şişe hastane dezenfektanı vermiş hergün bunla evi yerleri kanepeleri halıları banyoyu mutfağı lavoboları kapı kollarını silecek diye eşim getirdi heryeri temizledim geberdim yaaa bu yapılacak işmi hergün sırf bebek hastalanmasın diye ne çileler çekiyommafoldumben

benim kız iki gün önce dönmeyi keşfetti, yüz üstüyken hop sırt üstü... çok komik oluyo... oyun halısında oyuncağına uzanırken çabaladı çabaladı sonunda keşfetti...

yasemincim ben yazmıştım daha önceden burada, babymix bana bile çok ekşi geldi, ama yoğurt mayalamak için harika...

ececeim ya Allah kolaylık versin... gerçekten hergün silmek zor olur, ama anne yüreği yapmazsan da için rahat etmez eminim....

ben yere yatırmıyom hep yatağıma falan yatırıyom yada anakucağında oturuyo ondanmı dönmüyoki

ececeim tabi canım bence ondandır.... sonuçta dönmeyi keşlfetmesi lazım

ben de uzunca süre oynadım oyun halısında 1 saate yakın bir anda döndü, kendi kendine keşfetti yani....

bende son bir haftadır yere örtü açıp oğlanı koyuyorum hiç sevmiyor yüz üstü yatmayı falan ağlıyor ama olsun...hep kucakta ve ana kucağındaydı...ondada dönmüyordu...bugün baktım ki yatarken döndü..sonra da yattı..hatta emeklemeye bile çabaladı...

berende 2 gündür pervane gibi bıraktığım anda dönüo
kızlar babymix elmalısını deneyin sadesini beren yiyemedi öğürdü elmalıyı güzel yiyo walla

ben ne zamandır yere battaniye serdim genelde orda oynuyo oyuncalarınıda koydum onlara bakıyo konuşuo uzanmaya çalışıyo elleriyle alıyo hatda zaten fır fır dönüuo bidde ben mutfakta iş yaparken mesafe kısa gerci ama mutfagın eşine kadar geliyo bazen döne döne bazen dötünü kaldırıp sürünüyo bencede yerde oynamalılar hareketleri gelişsin...hemde daha güvenilir içim rahat yerde olunca

biz babymix hem sade hem elmalı aldık iksiinide yedi ilk suratını ekşitti tadını alınca yedi ama gercekten ben bile yerken ekşi yiyemedim bilmiom kendi mayaladıgım daha güzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…