2009 Eylül Anneleri

Ney bir fincan mı :)) Ben o kutuyu yediriyorum bitiriyor hala bakıyor kutuya , benim yaptıklarım ise küçük balk kavanozu kadar onuda yiyor ...

Ney bir fincan mı :)) Ben o kutuyu yediriyorum bitiriyor hala bakıyor kutuya , benim yaptıklarım ise küçük balk kavanozu kadar onuda yiyor ...

maşallah canım..benim oğlan da yoğurtu fazla sevmedi gibi....

dün doktora götürdüm..gözünde çapaklanma vardı sürekli...enfeksiyon kapmış damla verdi..kilosu 8 boyu 68 cm miş..çorba vs. 6 aydan sonra başla dedi..şimdi yoğurt muhallebi ve meyve püresi ..

devit vermicez artık supravit şurup yazdı günde 1 kaşık ondan vercez..

peki bir kutuyu bitirebiliyormu bebişin..bana büyük gibi geldi ama..

bencede büyük gibi bizim tr deki dr 5 aylık bir bebek günde 1 kahve fincanı yoğurt yemeli dedi ama çok gibi benimki 1 çay kaşığı bile yemiyo zaten

biz bi küp bitiriyoruz elmalısını güzel yiyo. şöle diyim;
sabah kahvaltı için 100cc dewam sütünden kahvaltı hazırlıom 4 te 3 ünü yiyo
öğle yarım kavanoz bebelac meyve püresi
ikindi bi küp yoğurt
akşam meyve püresinin kavanozu kadar çorba veriom aralarda da anne sütü

ya deli oldum poyraz beni emmedi kaç saattir ve muhallebiyide yemedi aç olması lazım ama yemiyo anlamadım neden bugunlerde herşeyi reddediyo ne yedircem ben buna aç olsa uyurmuyduki

iyi geceler herkese tpike bayadır yazmıyorum..arada bir girip geçmişe bakıyorum...umarım herkes iyidir..yarın aşımız var doktora gidicez...inşallah herşey yolunda gider...

kızlar selamlşar.cok ozledım sızı.hıc fırsat olmuyor gırmeye ki gırsemde okuyamadan gıdıyor laptop.
hemen ogrendıgımı aktarıyım ki biliyonuzdur ama soyliyim.ferrum kan damlasına basladık.sut urunlerı ıle vermıkcekmısız bılgınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…