2009 Eylül Anneleri

Maşallah sizin kuzulara :)) Fır fır ha , biz de tık yok daha ... Ben de mayaladığım yoğurdu daha çok beğendim ama Efe ikisinide yiyor ayırdetmeden .

Ben ne yazık ki süt izni kullanmıyorum , çünkü eşimle gidip gelmek zorundayım ( Ben de arada bişeyleri bahane edip izin almayı planlıyorum mesela karma aşısında 2 gün izin alıcam .

babymix 6 aydan sonra veriliyor değilmi..benim oğlan 6 ayı doldurmasına 16 gün var daha.. alsam erken mi olur..

bu gece çk korktum kıza dişini kaşısın diye koca bı elma dılımı verdım babasının kucagında guzelce kasıyordu
bırden eşim burcu die çığlık attı
benım zilli o hırsla nohut kadar parcayı kopar bogazına tık bı geldım morarıyo hıyk diyo baska bsı yok
o panıkle parmagımı gırtlagına soktmda cıkı parca
ömrumden ömur gıttı hersey pamuk ıplığı aman dıkkat edın
Allahım korusun çok korkuncutu

geçmiş olsun...dişleri yok ama damakları sert olduğu için koparabiliyorlar...elma yerine havuç ver ..

benimki de öyleydi ilk defa bugün döndü..ama bir haftadır yere koyuyorum..bence sende öyle yap canım...

Ben evdeyken yapıyorum ama kayınvalidem ne yapıyor bilmiyorum , yani ana kucağında mı tutuyor yoksa kucağında mı bilmiyorum dün akşam dedim yer battaniye serde oynasın diye ama ne yapar bilmiyorum ...

Aynı şey akşam bizim de başımıza geldi , ben elimde eziyorum ağzına veriyorum eşim de dilimi ağzına tutmuş ben tutma dişi var koparır dedim o bişey olmaz dedi , sonra benim ki hart diye bir koparmış sonra bana bağırıyor aşkım gel kopardı ben de sinir oldum , hem azğına tutyor hem bana sesleniyor kendi panikledi benide panikletti ...

babymix 6 aydan sonra veriliyor değilmi..benim oğlan 6 ayı doldurmasına 16 gün var daha.. alsam erken mi olur..

canım bana sütaşın yetkilisi aslında 5 aydan itibaren yiyebilceğini ama bazı yasal şeylerden dolayı 6 ay yazıldığını söylemişti vaktim yoktu çok detay soramadım biz 10 gündür felan yiyoz

Bence 6 ay ibaresi anne sütünü 6. aya kadar destekleme amaçlı yazılmış bir şey olabilir , ona bakarsanız 4 aydan itibaren ek gıdaya başlayan çok arkadaş var bizde 5. ayda başladık ve doktor elma suyu ve yoğurt ver demişti bizim ki şimdi çorba içiyor kendi yemeklerimizden tattırıyoruz çoğu kişi de aynı şeyi yapıyor yani 6. ay ibaresi çok bağlayıcı değil ama şu gerçek anneyi doğru düzgün emen bir bebeği de 4.5 ayda ek gıdaya başlatmamak lazım

canım bana sütaşın yetkilisi aslında 5 aydan itibaren yiyebilceğini ama bazı yasal şeylerden dolayı 6 ay yazıldığını söylemişti vaktim yoktu çok detay soramadım biz 10 gündür felan yiyoz

peki bir kutuyu bitirebiliyormu bebişin..bana büyük gibi geldi ama..

haklısın ben hatayı orda yaptım..oğlum çok fazla emiyordu göğsümü sütüm yetmiyor diye 4.ay ek gıdaya gecede mama vermeye başladım..ondan sonra göğsümü zorla veriyorum almak istemiyor uykuda emiyor sadece..bu yüzden göğsüm çok sönük hatta sütüm de azaldı emmediği için...eşimde bana kızıyor sen yaptın bunu böyle diye...

ya kızlar konu alakasız olacak ama aklıma gelmişken sorayım..benim göz altlarım çok mor..genetik galiba...ama uykusuzlukta eklenince artık düşünün siz..sürekli kapatıcı kullanmak zorundayım..sizce en iyi kapatıcı hangisi. kullanan varmı aranızda ?..

birde strawberry de çok uygun alışveriş yapan varmı ordan?

canım allah korusun seninkinin dişide çıkmıştı sanırım koparmış yaramas

ececeim ya Allah kolaylık versin... gerçekten hergün silmek zor olur, ama anne yüreği yapmazsan da için rahat etmez eminim....
yaaa evet canım yapmasam ben sebep oldum hastalandı diycem elimden geleni yapıyımda taktir allahın artık inşallah allahım korur
Ececim Allah kolaylık versin inşallah faydası olur .
sağol canım inşallah faydası olur yoksa deli gibi hergün ev dezenfekte ettiğimle kalcam yorgunlukta cabası
ececeim tabi canım bence ondandır.... sonuçta dönmeyi keşlfetmesi lazım

ben de uzunca süre oynadım oyun halısında 1 saate yakın bir anda döndü, kendi kendine keşfetti yani....
gülaycım ben yere koyarsam abisi direk dalıyo mecbur yere koyamıyom ondan dönmedi heralde

oooh gözünaydın canım darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…