Maşallah sizin kuzulara :)) Fır fır ha , biz de tık yok daha ... Ben de mayaladığım yoğurdu daha çok beğendim ama Efe ikisinide yiyor ayırdetmeden .
bu gece çk korktum kıza dişini kaşısın diye koca bı elma dılımı verdım babasının kucagında guzelce kasıyordu
bırden eşim burcu die çığlık attı
benım zilli o hırsla nohut kadar parcayı kopar bogazına tık bı geldım morarıyo hıyk diyo baska bsı yok
o panıkle parmagımı gırtlagına soktmda cıkı parca
ömrumden ömur gıttı hersey pamuk ıplığı aman dıkkat edın
Allahım korusun çok korkuncutu
geçmiş olsun...dişleri yok ama damakları sert olduğu için koparabiliyorlar...elma yerine havuç ver ..
benimki de öyleydi ilk defa bugün döndü..ama bir haftadır yere koyuyorum..bence sende öyle yap canım...
bu gece çk korktum kıza dişini kaşısın diye koca bı elma dılımı verdım babasının kucagında guzelce kasıyordu
benım zilli o hırsla nohut kadar parcayı kopar bogazına tık bı geldım morarıyo hıyk diyo baska bsı yok
babymix 6 aydan sonra veriliyor değilmi..benim oğlan 6 ayı doldurmasına 16 gün var daha.. alsam erken mi olur..
saol canım bı sure bısı veremem herhalde ödüm patladaı ama havucu koparamaz onu denerım artık
canım bana sütaşın yetkilisi aslında 5 aydan itibaren yiyebilceğini ama bazı yasal şeylerden dolayı 6 ay yazıldığını söylemişti vaktim yoktu çok detay soramadım biz 10 gündür felan yiyoz
Bence 6 ay ibaresi anne sütünü 6. aya kadar destekleme amaçlı yazılmış bir şey olabilir , ona bakarsanız 4 aydan itibaren ek gıdaya başlayan çok arkadaş var bizde 5. ayda başladık ve doktor elma suyu ve yoğurt ver demişti bizim ki şimdi çorba içiyor kendi yemeklerimizden tattırıyoruz çoğu kişi de aynı şeyi yapıyor yani 6. ay ibaresi çok bağlayıcı değil ama şu gerçek anneyi doğru düzgün emen bir bebeği de 4.5 ayda ek gıdaya başlatmamak lazım
canım allah korusun seninkinin dişide çıkmıştı sanırım koparmış yaramasbu gece çk korktum kıza dişini kaşısın diye koca bı elma dılımı verdım babasının kucagında guzelce kasıyordu
yaaa evet canım yapmasam ben sebep oldum hastalandı diycem elimden geleni yapıyımda taktir allahın artık inşallah allahım korurececeim ya Allah kolaylık versin... gerçekten hergün silmek zor olur, ama anne yüreği yapmazsan da için rahat etmez eminim....
sağol canım inşallah faydası olur yoksa deli gibi hergün ev dezenfekte ettiğimle kalcam yorgunlukta cabasıEcecim Allah kolaylık versin inşallah faydası olur .
gülaycım ben yere koyarsam abisi direk dalıyo mecbur yere koyamıyom ondan dönmedi heraldeececeim tabi canım bence ondandır.... sonuçta dönmeyi keşlfetmesi lazım
ben de uzunca süre oynadım oyun halısında 1 saate yakın bir anda döndü, kendi kendine keşfetti yani....
oooh gözünaydın canım darısı bizim başımızabende son bir haftadır yere örtü açıp oğlanı koyuyorum hiç sevmiyor yüz üstü yatmayı falan ağlıyor ama olsun...hep kucakta ve ana kucağındaydı...ondada dönmüyordu...bugün baktım ki yatarken döndü..sonra da yattı..hatta emeklemeye bile çabaladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?