2009 Eylül Anneleri

ben hiç veremiyorum
nedennnn amaa nedeeennn mafoldumbenmafoldumben

herkese günaydın arkadaşlar.....
ani bir izmir seyahatinden 24 saat sonra dün gece yine evime geldim çok şükür.
ee nasılız nevar neyok baalım buralarda...?

izlemeyenler haberi olmayanlar için şuan doktorumda sabiha paktuna var.. kıskançlığı anlatıyo..

sanırım bebekler büyüdükçe bize rahat vermiyolar o yüzden site boş ilerlemiyo :)) ... Bizimki çok tuhaflaştı şahsen hep mık mık mık ağlıyo hiçbieyden memnun edemiyorum dün akşam muhallebi yemeden uyudu uyanıkken emmez sabahda emmedi bari kahvaltı hazırlim dedim devam sütüne pekmez peynir ekmekiçi koydum onuda zorla yedirdim ağladı yavrum açsın ye işte diyom artık sinirden napıcamı şaşırdım az önce yine ağlayarak uyudu ne derdi var anlamadım dr götücem az kaldı zırt pırtda dr gitmek istemiyorum.. Bu arada sanki vucudunda kırmızı kabarcıklar var sanırım bişiy alerji yaptı ama ney bilmiyorum ... Offffff offff

günaydın kızlar....oğlum beni delirticek yakında ..acından ölecek ama meme emmiyor yine...offf...offff...

geçmiş olsun canım alerji olmuş olabilir.. benim kızda ştahsız özellikle sabahlarıen son gece11 de süt içti.. bu saat oldu süt içmiyo kahvaltı hazrladım beğenmedi, yediği iki kaşık tahin pekmez o kadar şimdi de uyudu .. napcam bilmiyom bende

kızlar benim bebişte aynı durumda zor bela emziriyorumuyuduğu zaman emiyordu şimdi uykudayken bile kafayı çeviriyor iki büklüm oluyor ne yapıcağımı şaşırdım iki gündür sütlü pirinçli veriyorum az az ondan yiyor o kadar ne oldu bu bebişlere herkeste aynı sorun maalesef...
petibör canım bende 1,5 kilo verdimmekik çekiyorum ve arık akşamları çok az yemeye çalışıyorum genelde meyve sebze süt yoğurt türü şeyler yiyorum...sen ne yapıyosun?

günaudın kızlar anam bu bebeler anlaşmalı katliam yapmaya niyetliler galiba herkezdemi aynı dert olur pessss... kafayı yememek için zor duruorum sinirimden oturup saatlerce ağlıorum.. gece kafamı yatağın başlığına vurdum öfkemden kendime hakim olamıyorum bazen... kızım 4 gündür hasta hiç yemek yemiyor habire beni emmek istiyor hiç ama hiç uyumuyor ayağıma alıorum 5 dak sonra dalıo yerine götürüorum ağlamaya başlıo uykusuzluktan delirdim artık... açlık uykusuzluk halsizlik bi araya toplanınca hıncımı kocişten alıorum... allahım beni sınıosun galiba ama yılmıcam günaha girmicem diyorum gece kendi kendime... kafayı yedim sanırsam...

canım yaa senin işinde hepten zor be güzelim.. hele hamileliğin ilk dönemlerin insan kendini zaten yorgun hissediyo çok.. ablan falan yok mu gelsin iki üç saat de olsa uyusan en azından

yok kızlar maalesef varda yoklar... ablam çalışıo zaten annemlede görüşmüyorum... eşimin tarafıda zaten köyde... bi komşum var üstte sağolsun kızı 16 aylık onunda gündüz o gelio ikisini oynattırıoda dinleniorum biraz... ama uyumuyorum tabiii sadece uzanıp dinleniorum... sabırdan başka hiçbirşey dileyemiyorum

günaydın kızlarrrr
2 kg vermişim bugünlerde beni mutlu edecek bişi oldu sonunda çocukların peşinde koştururken hastalıklar falan yemek yemeyi unutuyorum bide bakıyom gece olmuş süt içip yatıyom midemde küçüldü canım bişi yemek istemiyo sanırım bu gidişle kısa zamanda eski kiloma döncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…