2009 Eylül Anneleri

cnm sezeryndan 2 hafta sonunda normal kuvetine girebilirdin... spora ise 4 ay snra başlatıolar ama yüzmeyi daha erkende yapabilirdin bence.. mekik falan geç çektiriolar.

gecmiş olsun canım alp erene.bizimde ayın 9unda var aşımız.

๒คl๒öςєğเ๓;11943734 .!.:
gecmiş olsun canım
bu sefer benimde gözümü cok korkutuyor bu aşılar.
hayırlısıyla bizde atlatırız inşallah

çoookk geçmiş olsun canım.. bizde bu hafta olduk ama bizde hiç ateş falan yapmadı.. çok çok geçmiş olsun

..

teşekkürler kızlar..bugün iyiyiz çok şükür ateş yok henüz...inşallah siz ateşsiz atlatırsınız.

kızlar bebklerde kaç numara bez kullanıyorsunuz
ben 4 yada 4+ kullnıyorum cnm..Bu arada bez demişken kampanya var carrefourda 19.90 huggies bez ve 3 tane ıslak mendil...bide aynı bezi şok ta gördüm 14.90 yazmışlar ama 3 numara olduğu için alamadım...

cnm sezeryndan 2 hafta sonunda normal kuvetine girebilirdin... spora ise 4 ay snra başlatıolar ama yüzmeyi daha erkende yapabilirdin bence.. mekik falan geç çektiriolar.

nihalcim nasılsın...hamilelik nasıl gidior...opuyorumnanaktan

günaydın güzel annecikler.. benim gibi hafta sonu 1den aşağı uyanmayan bir insan bile sabahın 7 de kalkıp kızıyla birlikte güle oynaya kahvaltı yapıyo.. eyyy annelik sen nelere kadirsin... herkese iyi hafta sonlarıı

Günaydın kızlar. Hasta bebişlere geçmiş olsun.

Dün bizde aşılarımızı olmuştuk. Çok şükür ateş yapmadı ama kızı fırlatacak dereceye geldim. Çünkü uyumadı. Bütün gece ayağımda salladım. Dikişlerim acıyor , belim tutuldu. Bide bu halde işe geldim. Umarım bu gece rahat olur yoksa naparım bilmiyorum.

gunaydin ozgecim
nasilsin demicem durumun gayet acik ortada cunku
demekki asilar rahatsiz etti annesi o yuzden uyuyamadi ezgicik
aliste 10 gun benim anami aglatmisti ama sukur 2-3 gundur biraz duzene girdi

insallah bu gece uyurda sende uykunu alir yorgunlugunu atarsin

Günaydın Ebrucum.

Evet aşılar rahatsız etti kuzumu valla. Yoksam böyle bir çocuk değil. Ela demişti eymenin aşıdan sonra uyku düzeni bozuldu diye. Sanırım bizimde öyle oldu. Aliş nasıl?

ebrucumm günaydınn..baya geç oldu ama zemuszemussana bi sorum olucak...size geldiğimiz zaman demlediğin çay çok güzeldi...hangi çayları karıştırdığını rica etsem birdaha söylermisinn:kedi:

gunaydin eminecim
ben dogus demlik poseti ile liptonun earl grey demlik posetini karistiriyorum caylara
genelde kisi sayisindan iki fazla poset atiyorum
yarisi normal yarisi earl grey

anneme kahvaltiya gitcem alis uyanmadi bi turlu
sebzesini annemlerde yediririm artik
ben bugun havuc kereviz ve pancardan yaptim sebze puresini
pancari ilk kez koyuyorum siz verdiniz mi daha once

gunaydin eminecim
ben dogus demlik poseti ile liptonun earl grey demlik posetini karistiriyorum caylara
genelde kisi sayisindan iki fazla poset atiyorum
yarisi normal yarisi earl grey

teşekkürler cnm..aliye maşallah yiyiyor demek ki...ben daha yeni başladım ama bizimki karışım sevmiyor galiba...hep öğürüyor..sade yeyince daha çok hoşuna gidiyor...

selam kızlar. geçmiş olsun minnoşlara.
özgem gelinciğime ağır geldi aşılar tabi. kıyamam kuzuma. öyle uyumadığı zamanlarda bana gönder ben bakarım kuzuma... ali efeye ateş huysuzluk yapmadı aşılar şükürler olsun Rabbime. bugün doktor kontrolümüz var bakalım ne durumdayız. ek gıda için neler dicek çok meraklanıyorum.

Selam kızlar,

Kuzulara geçmiş olsun. Aşılar yapılmış......

Bugun kızımın da 6.ay muaynesi var. Umarım kilo alımı iyidir, çok merakdayım. Aşılarımız da var. ınş.bir problem yaşamayız.

Dün Müşerrefe gittim. Sagolsun çok güzel ağarladı bizi. Esrayı görmeniz lazım. 41,5 kere maş. O kadar hareketliki, nerdeyse kalkıp yürüyecek :))))))) Bizim Defne de kıçını yaysın dursun :)))))))))

Bu akşam da gezmekteyiz. Valla havalar süper. Gözünü seveyim izmir izmir izmir :)))

kızlar ne oldu size nazar değmiş bi okuyup üflüyelim bari hiç yazmamıssınız (

bu arada kızımın dişi çıktı çok şükür ama çok ağrısı var kuzumun sürekli huysuz 2 haftadır çok güzel bi dü
zenimiz vardı akşam 10 da yatıp sabah 7 kalkıyodu ama şimdi ağrıdan olsa gerek yavrum sık sık uyanıyo ağrı kesici verdim ama anca işte pazartesi aşımız var yaptırsammı bilemiorum ağır bi aşı dişinde üstüne gelirse kuzum çok zorlanırmıki ??

bide galiba kendime nazar değdirdim saat gibi olan adetim bu ay 2 gün gecikti genelde olmazdı çoknadirdir doğumdan sonra bile gayet düzenli oluyodum bu ay stressli bi ay geçirdim ondan galiba yoksa nihalle gülnazın duası kabulmu oldu ne aklinialirimsmile

kızlar peki diş buğdayı nasıl yapılıyo bilen varmı ailede yapan ilk ben olucam da radikal bi değişiklik istiyorum ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum :hulya:

kızlar peki diş buğdayı nasıl yapılıyo bilen varmı ailede yapan ilk ben olucam da radikal bi değişiklik istiyorum ama nasıl yapılır hiç bilmiyorum :hulya:

canım bende 6 ay kınasını diş buğdayı sandım bian hemen hemen aynı...bizde diş buğdayı... henüz yapmadım ama yapıcam...
öncelikle ev süslenir DDbu süsleme işi kişiye bağlı...
buğday bir güzel pişirilir arzuya göre şeker konulur tabii istenirse şeker az miktar konulur gelen misafire extra şeker sunulur böylelikle herkes damak tadına göre şeker alır vs vs
ardından börek poğaça pasta vs yapılır aile eşrafı dost ve arkadaşlar çağrılır... buğday dağıtılmadan önce mevlüt okunur sonra dualar eeşliğinde bir parça buğday bebeğin kafasından çevrilir ve üzerine dökülür (tabii soğuk ve şekersiz kısımdan ayrı küçük bir parçatekrar dualar edilir ve buğday dağıtılır pasta börek faslından sonra bebek battaniyenin üzerine oturtulup önüne steteskop tarak ayna kalem kitap vs konur bebek hangi eşyayı seçerse o meslekten olucağına inanılır...
bizde böyle oluyor ama her yerin adet ve gelenekleri farklı olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…