2009 Eylül Anneleri

Efe de yarın tam 6 aylık olacak , küçük bir kutlama yapmayı düşünüyorum umarım bişr aksilik olmaz , hava da o kdar iğrenç ki ben bişeyler yaparız diye düşünmüştüm .

küvet ne alaka??

Ben de bugüğn üye oldum bakalım bana bişi gelcek mi...

canım benim sorumu okumadın sanırrım ben 5 ay önce sezeryan oldum 5 aydır ayakta duş şeklinde banyo yapıyorum benim merak ettiğim benim gibi sezerysnlı olan arkadaşlara sorum küvet yada havuza girebilirmiyiz dikişlere bir zararı olurmu

slm kızlar

sinemcim gördüm seni nasılsın cnm doruk paşamız nasıl bakalım????

incitanem çogumuz sezeryan olduk burda istediğini yapabilirsin artık biçok arkadasımız spor bile yapıyo ki küvet ne alaka pek bilemedimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yanlış anlaşılmasın ohaoldumsmile eşimle havuza gidicez yüzmeye sopr amaçlı ama ben daha evde kendim dikişlerimin korkusunda küvete bile giremiyorum acaba bir zararı olurmu diye fikir edinmek için sorduma.s.

meraba kızlar.
çok üzülüyorum topikimizin bu ıssız hallerine.
böylemi olmalıydı? (

kızlar hepinize merhaba...dün 6.ay aşılarımızı olduk..şurup falan vermiştim..ama saat 10 da bir ateşi çıktı 39.5 hemen fitil sirkeli su falan yaptık 38.9 a düştü...yarım saat geçmeden geme yükselmeye başlayınca ılık duş aldırdık...bu seferde titremeye başladı..hemen hastaneye göürdük...doktor muayene etti..herhangi bir sorun yok bu aşıya bağlı ateş dedi..yapabileceğimiz tek şey şurup verip soğuk su uygulaması yapmak dedi..neyse şurubu içti..sonra hastanede çıplakken bezle ateşini almaya çalıştılk ama öyle bir ağlıyor ki anlatamam.. bende oturup ağladım...üff....sonra sinir oldummm dedim bunu burda yapana kadar ben eve gidip öyle yaparım daha iyi..neyse eve geldik ateşi 2 ye doğru 38 e düştü...4 er saat arayla ya fitil yada şurup veriyorum...bugün gene 39.5 a çıktı..hemen soğuk su yapıp düşürmeye çalıştık..bu 3 gün böyle sürermiş...çünkü bu ayki aşılar baya ateş yaparmış...aman kızlar dikkatt edin...
bu arada doktora erkek çocuk için fitil iyi değil diyorlar neden dedimm:) oda güldü..homoseksüel olur diyor aileler ondan öyle bir söylenti var etrafta....bunlara aldırış etme ...korkmdan ver dedi...bilginize:)

gecmiş olsun canım
bu sefer benimde gözümü cok korkutuyor bu aşılar.
hayırlısıyla bizde atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…