selam kızlar ben 2010 eylül annesi olcam inş
ya cnm çok sıkkın bi tane sıradan pantolon istedim bulamıyorum burda
benim gibi 36 beden olup pantalonunu elden çıkarmak isteyen olursa görüşelim lütfen
kızlar daha önce de sormuştum ama sorduğum gün çok kişi yoktu buralarda. bebişlere hangi peyniri veriyorsunuz.ben de vermek istiyorum ama emin olamadım. ? ? ?
kızlar daha önce de sormuştum ama sorduğum gün çok kişi yoktu buralarda. bebişlere hangi peyniri veriyorsunuz.ben de vermek istiyorum ama emin olamadım. ? ? ?
canım fikir amaclı sölüom netten bi çok güvenilir siteden sıfır yada 2.el hamiş pant. bulablirsin ayrıca nerdesin bilmiom ama lcw mağazalarında hamiş kıyafetleri var artık
canım ben evde kendime kullandığım peyniri akşamdan kaseye koyum suyun içinde bekletiom tuzu çıksın die. bazı arkadaşlarda labne kullanıyor
kızlar hepinize merhaba...dün 6.ay aşılarımızı olduk..şurup falan vermiştim..ama saat 10 da bir ateşi çıktı 39.5 hemen fitil sirkeli su falan yaptık 38.9 a düştü...yarım saat geçmeden geme yükselmeye başlayınca ılık duş aldırdık...bu seferde titremeye başladı..hemen hastaneye göürdük...doktor muayene etti..herhangi bir sorun yok bu aşıya bağlı ateş dedi..yapabileceğimiz tek şey şurup verip soğuk su uygulaması yapmak dedi..neyse şurubu içti..sonra hastanede çıplakken bezle ateşini almaya çalıştılk ama öyle bir ağlıyor ki anlatamam.. bende oturup ağladım...üff....sonra sinir oldummm dedim bunu burda yapana kadar ben eve gidip öyle yaparım daha iyi..neyse eve geldik ateşi 2 ye doğru 38 e düştü...4 er saat arayla ya fitil yada şurup veriyorum...bugün gene 39.5 a çıktı..hemen soğuk su yapıp düşürmeye çalıştık..bu 3 gün böyle sürermiş...çünkü bu ayki aşılar baya ateş yaparmış...aman kızlar dikkatt edin...
bu arada doktora erkek çocuk için fitil iyi değil diyorlar neden dedimm:) oda güldü..homoseksüel olur diyor aileler ondan öyle bir söylenti var etrafta....bunlara aldırış etme ...korkmdan ver dedi...bilginize:)
๒คl๒öςєğเ๓;11943753 .!.:bu arada 1 kilo verebildim :)))
canım ben ağrının ilçesindeyim
merkezdede yok bişey bulamadım
erzurumda bile yok lcw y Bktım ama orayada getirmemişler hamile ürünü
netten baktım cnm bedenime uygun yok
olanlarda çok demode
ama yinede sağol ilgin için
kızlar bebklerde kaç numara bez kullanıyorsunuz
mestıtosh ben 16.haftada farenjıtten antbıyotık kullndım....
mestıtosh canım sanırım 15.haftaydı monurol tek dozluk ürünü kullandığımda. ve çok şükür bişey olmadı. zaten doktorlar bu tip konularda risk almak istemezler. ve iye (idrar yolu enfeksiyonu) ilerlerse bebişine daha çok zarar verir diye biliyorum .bence için rahat olsun. geçmiş olsun ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?