2009 Eylül Anneleri

selam kızlar ben 2010 eylül annesi olcam inş
ya cnm çok sıkkın bi tane sıradan pantolon istedim bulamıyorum burda
benim gibi 36 beden olup pantalonunu elden çıkarmak isteyen olursa görüşelim lütfen

kızlar daha önce de sormuştum ama sorduğum gün çok kişi yoktu buralarda. bebişlere hangi peyniri veriyorsunuz.ben de vermek istiyorum ama emin olamadım. ? ? ?

selam kızlar ben 2010 eylül annesi olcam inş
ya cnm çok sıkkın bi tane sıradan pantolon istedim bulamıyorum burda
benim gibi 36 beden olup pantalonunu elden çıkarmak isteyen olursa görüşelim lütfen

canım fikir amaclı sölüom netten bi çok güvenilir siteden sıfır yada 2.el hamiş pant. bulablirsin ayrıca nerdesin bilmiom ama lcw mağazalarında hamiş kıyafetleri var artık

kızlar daha önce de sormuştum ama sorduğum gün çok kişi yoktu buralarda. bebişlere hangi peyniri veriyorsunuz.ben de vermek istiyorum ama emin olamadım. ? ? ?

canım ben evde kendime kullandığım peyniri akşamdan kaseye koyum suyun içinde bekletiom tuzu çıksın die. bazı arkadaşlarda labne kullanıyor

nhltlg canım çoook sağol ya. valla allah razı olsun senden. çırpınıp duruyodum .:) kuzuna uzun sağlıklı ömürler. sana da tabii

canım ben ağrının ilçesindeyim
merkezdede yok bişey bulamadım
erzurumda bile yok lcw y Bktım ama orayada getirmemişler hamile ürünü
netten baktım cnm bedenime uygun yok
olanlarda çok demode
ama yinede sağol ilgin için

çoookk geçmiş olsun canım.. bizde bu hafta olduk ama bizde hiç ateş falan yapmadı.. çok çok geçmiş olsun
๒คl๒öςєğเ๓;11943753 .!.:
bu arada 1 kilo verebildim :)))

ohh hadi gözün aydın bende iki kilo verdim ama bakıcım sağolsun bana böyle baktıkça zor veririm kiloları.. yine güzel güzel pasta poğaça yapmış sağolsun cokacimcoook

canım hamile ürünlerinin birçoğunun badeni standart oluyo zaten.. ama hiç bulamazsan kendi patolanlarından bir tanesini terziye ver beline penye geçirsin olur sana hamiş pantolonu..

iyi akşamlar 2009 eylül anneleri. ben de hayırlısıyla 2010 eylülde anne olucam. size bir şey sormak istiyorum. ben 13 haftalık hamileyim. ve idrar testinde doktor idrar yollarında az iltihap var dedi.monurol saşe ve enfexia diye iki ilaç verdi. sizce bu haftadayken bunları kullanmam zararlı olabilir mi. bana akıl verin lütfen. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. hepinize şimdiden çok teşekkürler. güzel bebişlerinizi çok öpüyorum...

mestıtosh canım sanırım 15.haftaydı monurol tek dozluk ürünü kullandığımda. ve çok şükür bişey olmadı. zaten doktorlar bu tip konularda risk almak istemezler. ve iye (idrar yolu enfeksiyonu) ilerlerse bebişine daha çok zarar verir diye biliyorum .bence için rahat olsun. geçmiş olsun ayrıca.

mestıtosh ben 16.haftada farenjıtten antbıyotık kullndım....

çok teşekkür ederim kızlar. bu gece yatmadan önce içeceğim artık Allaha emanetiz.sonuçta doktorun kendisi verdi yani. hepinize teşekkürler...

kaşık setini sormuşsunuz. içinden 2 tane numüne kaşık maması ek gıda ile ilgili kitap indirim kuponları ıslak mendil ve küçük pişik klremi geldi. bende kaşık var sanmıştım. ama güzel gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…