2009 Eylül Anneleri

kızlar buzzz gibi bir hava var ayy dondum. birde hasta oluyorum galıba yaa gece yattım nasıl üşüyorum kalorıfer yanan odamda ufo da yaktım ama yok ısınmıyorum. eşime dedım nolur yat. adamın işi var yattıda sarıldı ısındım bıraz..

vayy kalorıferın + ufonun ısıtamadıgı meyremı kocası sarılarak ısıtmıs na kaaa romantık:)

Meryemcim tattırdım şekerim , artık herşeyden tattırıyorum valla :)) malum kaşık biberon sevmeyen bir oğlum var o yüzden bir an önce bizim gibi yemek yemeye başlasa iyi olur ...

Bu arada kızlar ya Elazığda deprem olmuş, onu konuşuyorduk kahvaltıda Efe tam o saatlerde gözünü açtı gece , yardımcı teyze diyor ki çocuklar hisseder tuhafıma gitti ...Böyle bir şey duydunuz mu ?

vayy kalorıferın + ufonun ısıtamadıgı meyremı kocası sarılarak ısıtmıs na kaaa romantık:)

canım 2.1 kilo vermişsin aynıyız hemen hemen hayırlı olsunDD

bu arada morelim sıfır ya sanki mideme bişey oturmuş yavaş yavaş boğazıma doru benı zorluyor tıkanmış gibiyim((boshayallersmile

bu arada kızlar son 6 gündür günde bir kez pirinçli sütlü (bazende muzlu bisküvili );ve 2 kezde 20cc yoğurt verdim bir kaç kaşıkta elma suyu sizce menüyü arttırmalımıyım?

evet yaa elazığda deprem olmuş malum eşimin memleketi umarım akrabalrında herhengi birşey yoktur..

yaa ela omzumun altında bır yer sankı içi kar dolu fena bişeydı. yerı tarıf edınce sağolsun oda ona göre sarıldı:)

saat 4:32 de olmuş baktım. alitunada o saatlerde kalktı emzırdım yatırdım.. hıssettımı bılemem tabı

bende dün patates havuç brokoli çorbası içirdim hepsini çıkardı acaba brokoli mi ağır geldi dün ilk defa verdim daha önce patates havuç irmik çorbası veriyodum siz ekliyomusunuz brokoli

gcmıs olsun meryem hsta omayasın koru kndını

fılız borolı ypmaz ama cbk yedıyse o zamn da cıkarıyorlar blkı ondndr

bende dün patates havuç brokoli çorbası içirdim hepsini çıkardı acaba brokoli mi ağır geldi dün ilk defa verdim daha önce patates havuç irmik çorbası veriyodum siz ekliyomusunuz brokoli

canım ben sadece bir kez patates ve havuç verdim oda en fazla iki çay kaşığı kadar sanırım birer hafta aralıklarla menü artıcak bende tam bilmiyorum

sağol elacım valla başımdada agrı var inşallah hasta falan olmam. bitki çayı alıyımda içeyim. hiç zamanı değil hasta olmanın

gcmıs olsun meryem hsta omayasın koru kndını

fılız borolı ypmaz ama cbk yedıyse o zamn da cıkarıyorlar blkı ondndr

canım ya bişey sorucam sen aynı şekilde devam mı ediyosun yemek konusunda ben extra akşamları sadece yoğurt yemeye başladım içicek serbest yaptım valla senden ilham alıyorum bende 2kilo 450gr verdim

Biz de hala savaş vererek yediriyoruz her şeyi ,cumartesi günü alışveriş merkezine gittik yanıma yaptığım yoğurdu aldım bir kavanoz yoğuırdu hüpletti resmen ,ben kaşığı sokana kadar ağlıyor ama diğer yiyeceklere ağzını kapatıyor . Dün öğlende tarhana yaptım deneme amaçlı içine yoğurt koydum eee onu da sorunsuz yedi gibi ,ama ağzında bekletme huyu var sinir krizi geçirtiyor herkez bir gün aç bırak nasıl yer diyor ama gönlüm el vermiyor ... Bir de meyve filemiz süper oldu , yarım muzu anında hüpletiyor tavsiye ederim .

gamzeeeee cim yazdıklarına katılıorum cnmcımmmm
herkessin Kadınlar gününü kutluyorum bendeee

meryemcim dikkat et bende hastalnırken üşümeyle başlamıştıııııı
kıyamam sana bennn canişkoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…