2009 Eylül Anneleri

elaaa senin şu kilo ticker ından bana da yapabilirmisin
ben çok uğraşmıştım hamileyken de bebişim için de hiç beceremedim
barim kilo için çizelgem olsun
belki gaza gelirim teşvik falan olur bana da

uff ya bizimde süt savaşımız devam ediyo hala.. yoğurdunu çorbasını içiyo ama iş biberondan süte gelince elleriyle ittiriyo..birde hafta sonu kakasını yaparken çok ağladı yaa..o yüzden çokta yüklenmek istemiyom.. amagerçekten iştahsız çocuk zormuş beee

Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde
Yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir
Harman yerinde dokuz zilli
Köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir.
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım.
Yavrum, anam, karım, kız kardeşim
Hayat arkadaşımdır…

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...

Nazım Hikmet

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

ya bu ek gıdaya geçmek çok istemiştim ama bakıyorumda çok zormuş emzirip doyurmak çok güzelmişş

ne kadar tatlı i giriş yaptın özge
duygulandım valla yaaa :sinifsinif:

günaydın kızlar. dünya kadınlar günümüz de kutlu olsun heyt...çevremizde niye kadın doğmuşum sanki dedirtecek o kadar neden varken bunların hepsine bedel ve daha da üstün olan iyi ki kadın doğmuşum dedirten nedenlerimiz var bu sene... Hepinize meleklerinizle mutlu bir hafta diliyorum.

özgeeeeeeeeeeee çok tatlıısın
baharcım h.g

bişi sorcam bebeleriniz ek gıda kaç cc yiyorr???

Son düzenleme:
zaten sütüm yetmiyo mama takviye ediyodum boyu 63 kilo 7100

Canım benim Maşallah...benim kızmda boy 63 tü en son 65 denmişti:)hemşire yanlış olçmüs son hali 63 kilo 6800...dur bakalım bende yüzde 95 anne sütü veriyorum halen ama ek gıdaya da geçmemiz gerek yavş yavaş halen günde bir öğün veriyorum oda pirinçli sütlü...meyve suyu ve meyve püresine geçicem yarından itibaren tüm ek gıda tariflerine baktım bu arada koca ilçede cam rende bulamadık iyimi...meyve suyu sıkıcağında yapıcam artık...

Özgecim Günaydın , yazına bayıldım ve hemen kopyalayıp face me yapıştırdım yüksek müsadenle ...

Bu arada ben kadın olmaktan aşırı derece de mutluyum , özellikle oğlum olduktan sonra daha da mutlu oldum ...

maşallah artık ek gıdaya geçmek lazım alışsınlar beni sağlık ocağında boyu kısa diye korkutmuşlardı hemen hastaneye koştum normal dediler demekki sizinkide öle cam rende için internetten sipariş verebilirsin yada istersen ben sana yollayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…