yaa bizimki eskiden emmiyodu.. hadi sağdık verdik ama şimdi biberon istemyio hanım.. kaşıkla verince de beceremiyo çoğunu döküyo.. eskiden mememe garezi vardı şimdi de sütüme.. :a015:
maşallah artık ek gıdaya geçmek lazım alışsınlar beni sağlık ocağında boyu kısa diye korkutmuşlardı hemen hastaneye koştum normal dediler demekki sizinkide öle cam rende için internetten sipariş verebilirsin yada istersen ben sana yollayabilirim[/QUOTE
teşekkür ederim canım benim çok Naifsin ınce düşünceli Arkadaşım Benim düşünmen yeterli h.sonu izmir merkeze gidince alırız yarından itibarende tülbent var onunla denerim artık...oda olmazsa meyve suyu sıkıcağı varama cam rende en iyisi....
bebişimizin boyları 25_50 persentil arasında yani orta 6cı aydan sonra bianda artar dedi dr umuz sakın sağlık ocağındakilere bakma insanın morelini bozup duruyorlar 3 ayda kan damlası verdiler 4 cü ayda gittik sakın vermeyin dediler 5ci ay kontrolünde gittik elimize kan damlası tutuşturdular yinekaydirigubbakcemile3güne 9 damla vericekmişiz kafalarına göre söylediler ki bunu söyleyen hemşire eşimim iş arkadaşının eşiyani tanıyor biziboshayallersmile askeri dr a sorduk sakın sakın dedi kan tahlili yapın sonra verirsiniz oda 6cı ayı bekleyin dedi kısacası canımcım sen sen ol tek bir dr yada hemşireye bağlı kalma ve morelini sakın bozma olumunekankayizsmile
maşallah artık ek gıdaya geçmek lazım alışsınlar beni sağlık ocağında boyu kısa diye korkutmuşlardı hemen hastaneye koştum normal dediler demekki sizinkide öle cam rende için internetten sipariş verebilirsin yada istersen ben sana yollayabilirim[/QUOTE
teşekkür ederim canım benim çok Naifsin İnce düşünceli Arkadaşım Benim düşünmen yeterli h.sonu izmir merkeze gidince alırız yarından itibarende tülbent var onunla denerim artık...oda olmazsa meyve suyu sıkıcağı varama cam rende en iyisi....
bebişimizin boyları 25_50 persentil arasında yani orta 6cı aydan sonra bianda artar dedi dr umuz sakın sağlık ocağındakilere bakma insanın morelini bozup duruyorlar 3 ayda kan damlası verdiler 4 cü ayda gittik sakın vermeyin dediler 5ci ay kontrolünde gittik elimize kan damlası tutuşturdular yinekaydirigubbakcemile3güne 9 damla vericekmişiz kafalarına göre söylediler ki bunu söyleyen hemşire eşimim iş arkadaşının eşiyani tanıyor biziboshayallersmile askeri dr a sorduk sakın sakın dedi kan tahlili yapın sonra verirsiniz oda 6cı ayı bekleyin dedi kısacası canımcım sen sen ol tek bir dr yada hemşireye bağlı kalma ve morelini sakın bozma olumunekankayizsmile
çatalla ezip tülbentten geçirirsin aman sağlıkları yerinde olsunda boyları uzar sağlık ocağına bir daha boy falan ölçtürmeyecem zatn aşı vurduracam tamam ben kan tahlili yaptırmıyorum ama damlada vermiyorum haftada 1 kez anca veiyom
ya arkidişler ek gıda kaç cc yiyor bebeleriniz merak ettim yaff bri desinnn
tülayım maşallah paşamız kocaman oldu yahu. biz de yeni yeni geçiyoruz ek gıdalara. doktor yavaş yavaş başlayın dedi. iki tatlı kaşığı ile başladık. sebze çorbasını bayılarak olmasa da oyunla falan içirdik muhallebi desen zar zor. yoğurt asla istemiyor. muz ve bebe bisk.koydum yine de almadı. babaymix almıştım şimdi kendim yapcam bakalım onu yer herhalde. bir iki gün içinde kahvaltıya da başlıcaz. doktor çok detaylı bilgi vermedi kahvaltı da ne veriyorsunuz siz bebişlere?
bende dün patates havuç brokoli çorbası içirdim hepsini çıkardı acaba brokoli mi ağır geldi dün ilk defa verdim daha önce patates havuç irmik çorbası veriyodum siz ekliyomusunuz brokoli
tülayım saol canım. peki bunlara teker teker başlamam lazım dimi. yanına ekmek veriyormusun? bebek ekmeği en azından. yoksa öyle mi yediriyoruz? yanına çayı kaç şekerli veriyorsun deeeermişim :)
bahar o zaman sen hemen öyle başla:) aliefeyi yedir üstüne kahve ohh:) birde fal bakartsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?