2009 Eylül Anneleri

yaa bizimki eskiden emmiyodu.. hadi sağdık verdik ama şimdi biberon istemyio hanım.. kaşıkla verince de beceremiyo çoğunu döküyo.. eskiden mememe garezi vardı şimdi de sütüme.. :a015:

Aaaa aynı Efe ,4,5 ayına kadar uykulu muykulu emdi sonra biberona geçtik, şimdi biberonda yok kaşıkla içiriyoruz mamalarına katıyoruz bazen sabrım o kadar taşıyor ki sağmıcam kesicem diyorum sonra üzülüyorum ... İştahsız bebek gerçekten çok zormuş , bir öğününü bitirene kadar diğer öğünü geliyor besleyeni de bıktırıyor ne oyun oynayabiliyorsun doğru düzgün ne bişey öğretebiliyorsun , umarım düzelirler zamanla ... Suluğundan içiyordu suyu onu bile bıraktı , kaşıkla veriyoruz onuda .

Tülaycım ben cc falan saymıyorum , şööle diyiyeyim sana arkada yazan ölçeğin yarısını yapıyorum göz kararı ama bazen yemediği oluyor ...

meryemim aman dikkat tatlım buralar pek soğuk. sıkı giyin...
tülayım nabersin hayatım karşılaşamıyoruz pek ayrı düştük yahu

teşekkür ederim canlarım drlar yiyebildiği kadar ver dio da ben merak ettim
oğlumda 1 haftadır pek iştahsız yiyo ağzını kitlemeyi öğrendi
açabilene aşkolsun ama şöle çözdüm mama arasında su verdiğimde daha rahat yiyo tavsiye ederim
saoll baharımmmm paşam fırsat verdikçe giriyom cnm yaa evinde işi bitmiyo vallaaaa

tülayım maşallah paşamız kocaman oldu yahu. biz de yeni yeni geçiyoruz ek gıdalara. doktor yavaş yavaş başlayın dedi. iki tatlı kaşığı ile başladık. sebze çorbasını bayılarak olmasa da oyunla falan içirdik muhallebi desen zar zor. yoğurt asla istemiyor. muz ve bebe bisk.koydum yine de almadı. babaymix almıştım şimdi kendim yapcam bakalım onu yer herhalde. bir iki gün içinde kahvaltıya da başlıcaz. doktor çok detaylı bilgi vermedi kahvaltı da ne veriyorsunuz siz bebişlere?

Baharcım dıkkat edıyorum canım yaa. Ama havalr Çok garıp. DÜn gÜnes var dıye parka gıttık anam buzz gıbıydı hava. Hemen galerıa ya attık kendımızı:)

meryem ben daha önceleri hep öyle avlanırdım canım. şimdi hava güzelse bile sıkı giyiniyorum ne olur ne olmaz diye. ama ben de iki gün önce senin gibi oldum. sıkı giyin tatlım yakalamayasın.

cnm ben kahvaltıyı karıştırarak verdim ilk sonra dedimki çok saçma bi lezzet oluyo 2 haftadır ayrı ayrı yediriyorum yumurtanın sarısında labne peyniri pekmez kayısı marmelatı
çay kaşığıyla tek tek daha çok sevdi sende dene hangini tercih edersee ali efe paşa öle devam edersinn

tülayım saol canım. peki bunlara teker teker başlamam lazım dimi. yanına ekmek veriyormusun? bebek ekmeği en azından. yoksa öyle mi yediriyoruz? yanına çayı kaç şekerli veriyorsun deeeermişim :)

tülayım saol canım. peki bunlara teker teker başlamam lazım dimi. yanına ekmek veriyormusun? bebek ekmeği en azından. yoksa öyle mi yediriyoruz? yanına çayı kaç şekerli veriyorsun deeeermişim :)

:roflol::roflol:cnm ben veriyorum ekmek çorbalarında bazen ama siz yeni başladığınızdan önümüzdeki ay başlaman daha ii olur sanırımmm herşey yicek yavrularımız cnmmm hayırlısıylaa gör bak

ayyy yazık bebişlere yaaaa çaysız bir kahvaltı düşünemiyorum. hele pazar günleri hemen arkasından Türk kahvesi olmazsa olmaz.

tülayım 7.aydan sonra demişti bana doktor geçen kontrolde. gluten alerjisine karşı. ondan sordum bebeeem. inşallah alışsın kuzular hemencik yesinler cluk cluk :)))

bahar o zaman sen hemen öyle başla:) aliefeyi yedir üstüne kahve ohh:) birde fal bakartsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…