vala nihalcim bi öğün die biliorum çok mu ilk kez yapıcam öğlen ver dedi
tabi ki çok 100cc yapıyorum ben onu bile yiyemiyor
slm kızlar bilin bakam ben kimim :)))
ya bak rondo meselsi var bide; ben çorbasını rondo yapıom süzgeçten geçirsemde aynı iş oluo sonuçta onuda ezip geçirmion mu süzgeçten gene pütürsüz kalıo farkı ne ki anlamadım
yasemın o fileyle ne versen hüpler:) benimki,de öyle çok şükür..
slm kızlar nasılsınız ? şöle bi okudum da yazılanları bizde bu hafta itibari ile çorbaya başlıyacağız ama dr bize ölçü verdi 200 cc yapılacak az dil mi ?
slm kızlar :)) ben celdüm :)
aşıdan geldik kuzuma 3 kere iğne yaptılar nasıl ağladı ya babamızda yanımızdaydı o da çok üzüldükilosu 8 .200 gr dı ama sağlık ocağı genelde bi 400 gr fazla tartıyo boyuda 66 cm ölçtü bu ay boyu az uzamış sanki çarşamba dr gidince anlarız bakalım besleme tablasu verdiler sağlık ocağında güzel tarif ve bilgiler var .
e siz nasılsınız bakalım dünya kadınlar gününüz kutlu olsun iyiki kadınız değilmi :))
kızlar bu ay reglim aşırı oldu dünden beri tükendim...geçen ay çok az olmuştu neden bu ay u kadar fazla oldu anlıyamadım((üstüne kayın validem çarşambaya yine burada valla bebeğimi alıp evden gidesim geliyor o kadar bunaldım ki:gitme:
sağol özlemcimopuyorumnanaktan ağrı kesici verdim bakalım önemli olan bu gece hayırlısıyla bi atlatalım gerisi önemli değil yatmadan fitil vericem zaten kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?