2009 Eylül Anneleri

slm kızlar
ilk başta ahvaltıları muhallebiyi çok seviyordu ama şimdi yedirirken çok zorlanıyorum.
sabah 6,30 da 120 cc süt içti 10 da uyandı 10,30 da kahvaltı yaptım kafasını çeviriyor sürekli.zorladım hepsini çıkardı.sonra 120cc süt içti.ayrı ayrı verecem zaten yumurtayı elimde ezip veriyorum.geriye az bi şey kalıyor.eğer bi yere dalarsa yiyor.

slm kızlar :)) ben celdüm :)

aşıdan geldik kuzuma 3 kere iğne yaptılar nasıl ağladı ya babamızda yanımızdaydı o da çok üzüldü kilosu 8 .200 gr dı ama sağlık ocağı genelde bi 400 gr fazla tartıyo boyuda 66 cm ölçtü bu ay boyu az uzamış sanki çarşamba dr gidince anlarız bakalım besleme tablasu verdiler sağlık ocağında güzel tarif ve bilgiler var .

e siz nasılsınız bakalım dünya kadınlar gününüz kutlu olsun iyiki kadınız değilmi :))

regl demişken reglim 5 gün gecikti neden böle oldu anlamıorum ilkj defa böle bişi başıma geldi doğumdan sonra ilk ayda dahil düzenli regl olamaya başlamıştım akannehir

acaba nihalle gülnazın duası kabulmu oldu ??

sahi gülnazdan heberi olan varmı naptı ?

ya bak rondo meselsi var bide; ben çorbasını rondo yapıom süzgeçten geçirsemde aynı iş oluo sonuçta onuda ezip geçirmion mu süzgeçten gene pütürsüz kalıo farkı ne ki anlamadım

Bende rondodan geçiriyordum canım o zmaan pürüzsüz bir kıvam alıyor , aa süzgeçte sebzelerin pütürünü hissediyorsun bir kaç yerde çocukların rondoya alışınca pütürlüye alışamadığını okudum o yüzden böyle yapmaya karar verdim .

yasemın o fileyle ne versen hüpler:) benimki,de öyle çok şükür..

Ya sen neler veriyorsun mesela örnek versene canım , ben şimdilik muz ve elma denedim ama muzda daha iyi sonuç aldım .

slm kızlar nasılsınız ? şöle bi okudum da yazılanları bizde bu hafta itibari ile çorbaya başlıyacağız ama dr bize ölçü verdi 200 cc yapılacak az dil mi ?

Valla sen 200 cc yi içir bir de kalk göbek at tatlım benim ki taş çatlasa 1 kepçe içiyor ama bebekten bebeğe fark var tabi bizim ki iştahsız biraz .Bir de azar azar başlanır diye biliyorum yani birden 200 cc çorba sanki çok fazla geldi bana .

Hoşgeldin canım , geçmiş olsun kuzucuğuna inşallah ateş falan yapmaz , bu arada seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun ..

Ay bu ne ya , yoklama almaya mı geliyolar 2 haftada bir

sağol özlemcimopuyorumnanaktan ağrı kesici verdim bakalım önemli olan bu gece hayırlısıyla bi atlatalım gerisi önemli değil yatmadan fitil vericem zaten kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar..

ben tam anlamıyla ek gıdaya başlamadım...günlük meyve püresi ve yoğurt veriyorum..2 günde bir muhallebi..başka bişey vermedim daha...

doktora sordum 6 ay bitsin yavaş yavaş başla dedi...

çorbalara ve kahvultıya başlasammı ya..

mrb arkadaşlar herkesin kadınlar günü kutlu olsun.
Ve kadınlar
bizim kadınlarımız:
korkunç ve mübarek elleri
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yarimiz
ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen

bu şiir de benden size hediye

sağol özlemcimopuyorumnanaktan ağrı kesici verdim bakalım önemli olan bu gece hayırlısıyla bi atlatalım gerisi önemli değil yatmadan fitil vericem zaten kaydirigubbakcemile5

rica ederim canım inşallah sağlıkla atlatır...kıyamam ya aşı olurken nasıl içli ağlıyorlar neyseki 6 ay rahatsın artık...

Son düzenleme:
zeynep mehtap hoşgeldiniz kızlar
zeynepcim geçmiş olsun öncekilerde ateş yapmadıysa büyük ihtimal yapmaz dediydi hemşire.bizde cuma olduk bi hafta sonra gel diğerini yapcaz ağır olmasın demişti.bizimkinin kilosu 8300 boyu 72
ya zaten eskisi gibi 1 kilo falan almıyorlar benimki ayda 350 falan almış

şiir için teşekkür edriz canım :))

ebrucum ben kendim başaldım kahvaltılarda karışım yapmıorum var olnadan ağzına veriyoru yiyo bugun mesela bir yumurtanın sarısını yedi bi tatlı kaşığı labne peyniri biraz reçel verdim sevmedi zaten biraz yoğurttan verdim ne kadar isterse yediriyorum öncesinde ve sonrasında zaten emziriyorum :) bence sende yavaş yavaş tattırmaya başla siz ne kadarlık oldunuz bu arada ?

hoşbulduk gülcüm :)) zaten kilosu değil benim aklıma takılan boyu 1 cm uzamış görünüyo yoksa aşağı yukarı 400 gr almış galiba yeterli diye biliyorum ?

özlemcim bacım senin işinde çok zor ya çekilirmi bu dert alllah sabır versin bacım :) ama kayınvalidene kızma torunu çook özlemiştir çünkü benim annem daynamıyo 2 gün görmese :) bu arada bir sonraki aşımız hazıranda sanırım kızamık aşısı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…