ilahiiiii baharrrr alemsinnnnayyy yazık bebişlere yaaaa çaysız bir kahvaltı düşünemiyorum. hele pazar günleri hemen arkasından Türk kahvesi olmazsa olmaz.
Baharcım eee türk kahvesiyle bir de sigara ne güzel gider :))
Tülaycım bizde yeni boyut ağzını kitlemeden sorna açarsa eğer yutmama :) Sen ne kadar taktik geliştirirsen geliştir o yeni bişeyler yapıyor :)
ya arkidişler ek gıda kaç cc yiyor bebeleriniz merak ettim yaff bri desinnn
slm kızlar
nasılsınız keyifler nasıl?
dün akşam ilk kez kızımdan ayrı kaldım bi kaç saat düğün için babaanneye bıraktım ay ne zormuş çalışan anneler allah yard. olsun :)
kayısı veren annişler nasıl ekliosunuz mamalara kayısıyı rende felan mı?
tülayım maşallah paşamız kocaman oldu yahu. biz de yeni yeni geçiyoruz ek gıdalara. doktor yavaş yavaş başlayın dedi. iki tatlı kaşığı ile başladık. sebze çorbasını bayılarak olmasa da oyunla falan içirdik muhallebi desen zar zor. yoğurt asla istemiyor. muz ve bebe bisk.koydum yine de almadı. babaymix almıştım şimdi kendim yapcam bakalım onu yer herhalde. bir iki gün içinde kahvaltıya da başlıcaz. doktor çok detaylı bilgi vermedi kahvaltı da ne veriyorsunuz siz bebişlere?
kahvaltıda 100cc dewam sütüne yapıom 4 te 3 ünü anca yiyo
çorbasıda meyve püresi kavanozu kadar veriom
yoğurt bi küp bide yediği kadar meyva
muhallebi pek vermiom arada o da üzerindeki miktar kadar ama tam bitiremio
baharcım 100 cc anne sütü yada dewam sütüne 1 çay kaşığı ÜZÜM PEKMEZİ 1 çay kaşığı tuzu alınmıi peynir 1 adet bisküvi ekliosun üstünede tercih ettiğin bi kahvaltı maması. ben çavdarlı mısırlı veriom. 10 gün sonra kayısı 20 gün sonra ceviz eklencek dedi dr.
Hemen atlayayım ,ben hafta sonu yaptım suda haşladım sonra rondodan geçirdim sanki hazır kavanoz maması gibi oldu , onu hem kahvaltısına hem de yoğurduna koydum , elimlede yedirdim hoşuna gitti gibi .
nihal hoşgeldin canım. ben kayısı vermedim daha ama kaynatıp blendrdan geçirip veriyorlarmış canım. bizimki elmalı yoğurduda sevmedihatta muz ve bisk koydum onu da sevmedi. ama yoğurt hakkaten çok ekşi ya. kendim yapcam herhalde artık...
Arada emiyor mu peki seni canım , ya da biebronla süt veriyormusun ? Şimdi 6 aylık bir bebeğin günlük ihtiyacı 500 ml sütmüş ama ben ek gıdalarla birlikte o kadar süt mümkünatı yok içiremiyorum dıkanıyo çocuk , bir öğünü bitmeden diğeri başlamış oluyor .
canım bu kadar besine kalkıp break dans yapmasın bebişler :)) okurken yoruldum yahu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?