2009 Eylül Anneleri

özlemcim o zaman bacım allah sana bol bol sabır ve dayanma gücü versin tatlın görmemlikten gel en iyisi takma kendini yiyip bitirsen de ömrünü onlar için tüketsende bi işe yaranaz gelip sanki takdirmi edicekler o yüzden bildiğini yap canım

valla özlemcim ne diyim allah sabır versin sana .allaha şükür o yönden hiç sıkıntım yok.valla zor ya eşinin ailesi silemiyorsunda sadece huzursuzluktan başka bi şeye yaramaz

Burada hava kapalı , puslu sinir bozucu dün ne güzeldi günlük güneşlik hatta efeyi sıkı pıkı giydirmeden dışarı çıkarmıştık , şimdi bozuk atıyor artık yaz gelse de rahat rahat dışarı çıksak her sabah akşam kat kat giydirip battaniyeye sarmaktan bende o da bunaldı ...Hiç sevmiyorlar kat kat giydirilmeyi

kim türkçeyi katlediyo bacım :)

ben verdim canım içine pekmez koymuştu şeker yerine öle pek sevdiği sölenemez bizimki tatlı şeyleri pek sevmiyo ayrıca kendimize yaptığımız çorbaları daha çok seviyo e tabi onuda verm,ceğim için oyüzden bir an önce büyüsede bizimle yese :)

ebrucum ben mart ayının bitmesini bekliyorum ondan sonra ver eline gökşen gezcem valla keimse beni evde tutamaz eşime söz verdim martta ki koca karı soğukalrı geçsin nisanda dılardayım :)

özlem valla ben espriyi anlamadım nerde katlettiki gül türkçeyi :)

ebrucum ben hazır kullanmdım ama dediğim kızım pek sevmedei zaten onun yerine çorba vericem biraz dah sonrada içine bebek ekmekleri varmış ondan alıcam gerçi ben normal yedğimiz ekmektende koyuyorum bazen denemek için

özlem canım avatarına niye et resmi koydun ??

bu arada at demişken gökşen büyüsün binicilk kursuna göndermeyi düşünüyorum burda beykozda kocaman bi tesis var :)

ben hazır değilde kendim yapcam .1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir ocaktan alınca 3 ölçek devam mamasıymış ek besinler topiğinden aldım akşam deniycem.
ben bizimkini sürekli çıkarıyom dışarı sıcağı hiç sevmiyor.pantolonunun içine külotlu çorap giydiriyom bi de tişörtün üstüne mont.önceden tulum giydiriyodum artık sevmiyor hareketini kısıtlıyor sıkılıyor.
bizimkine doğduğundan bu yana 3-4 sefer yelek giydirdim ateşli benim oğlankaydirigubbakcemile3

özlem yavrum senin aklın nerde kaldı gecede filanmı maşallah ben 40 yıl düşünsem o cümleden böle bi anlam çıkaramzdım :))

bekide öle kelimeler kullanmadığım içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…