2009 Eylül Anneleri

yasemın bende meyva püresini öyle yapıyorum ama ben muhallebısıne katıyorum birde yoğurdun yanında verıyorum ıkı sefer :)

Canım muhallebiyi sevmediği için yememe olasılığı yüksek ama yoğurdu havada karada yutuyor o yüzden içine bazen meyveleri koyuyorum ,ama 4 gündür muzunu meyve filesiyle veriyorum resmen hüpletiyor bizim ki eliyle ya da benim elimden ne verirsem yemeye bayılıyor .

nihalcim maşallah canım berene. yarım kilo almış ne gzel.
doktor pek bişi demedi hayatım. yavaştan geç dedi. bi kağıt verdi ama burda konuşulanlardan daha azı yazıyordu.
yoğurdu organik sütten mayalıyım diyorum ben.

ya bak rondo meselsi var bide; ben çorbasını rondo yapıom süzgeçten geçirsemde aynı iş oluo sonuçta onuda ezip geçirmion mu süzgeçten gene pütürsüz kalıo farkı ne ki anlamadım

saol cnm. yavaştan dediği öğün miktarını yavaş arttırı kastetmiştir 3-4 günde bir yeni bi öğüne başla bence canım neler veriosun yada vermeye çalışıosun şuanda?

slm kızlar nasılsınız ? şöle bi okudum da yazılanları bizde bu hafta itibari ile çorbaya başlıyacağız ama dr bize ölçü verdi 200 cc yapılacak az dil mi ?

günaydın canlarım... ne var ne yok ek gıda muhabbetleri başlamış yine... varmı ki hala geçmeyen??

slm kızlar nasılsınız ? şöle bi okudum da yazılanları bizde bu hafta itibari ile çorbaya başlıyacağız ama dr bize ölçü verdi 200 cc yapılacak az dil mi ?

slm tatlım nasılsın... 200 cc çorbayı bi öğün olarakmı vericekmişin?? yoksa 3 günlük falan mı??

ben geldimmm...bebişi yedir uyut derken ancak gelebildim...kızlar öncelikle meyve suyuylamı başladınız sebzeye meyvelerle beraber mi başladınız

meyva suyu
yoğurt
meyva püresi
sebze

bizim başlangıcımız böyle oldu cnm

canım ben cc olarak vermiom çorbayı ölçü olarak bi meyve püresi kavanozunu bitirse ne ala :)

ewet canım son muayenemiz öyleydi bi sıçrama yaptı :)) en son 24 ünde gittik 7 aya girdikten bi kaç gün sonra gel dedi ama çok erken 20sinde felan gitcez tekrar bakalım ne olcak

biz 1 haftadır kilo verdik hastalıktan bişey yiyemedi kuzum ama iyide oldu vermesi dr kızmıştı zaten :) berenimize tekrar maşşallah diyip devamının gelmesini dileyelim :)

meyva suyu
yoğurt
meyva püresi
sebze

bizim başlangıcımız böyle oldu cnm

teşekkür ederim canım benim bende ek gıdaya muhallebi ile başladım yarından itibarende bu şekilde devam ediyim bizim urada eline bir kağıt veriyorlar bu kadar deyip geçiştiriyorlaryoğurt bir 6 gün içinde iki kez 2 3 çay kaşığı kadar tattırdım kendim yaptım keçi sütünden meyve suyu ilede devam ediyim

Yaa ben goz kararı pıŞırıyorum ıstedıĞı kadar yıyor:) yoĞurtlarını meyva pÜresı kavanozlarına yapıyorum hemen hemen 1 tane yıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…