yasemın bende meyva püresini öyle yapıyorum ama ben muhallebısıne katıyorum birde yoğurdun yanında verıyorum ıkı sefer :)
Hımmm Nihalcim bende kayınvaliden dediği gibi mayalarım bu sefer :))
Ben suyunu ayarlıyorum artık göz kararı biliyorum nasıl olacağını ama artık rondo kullanmıyorum süzgeçten geçiriyorum , bu sefer içine kırmızı biber ( salçalık ) ondan koydum inşallah beğenir . Bir de ben akşam yapıyorum 2 gün yiyor her akşam yapmıyorum yani .
nihalcim maşallah canım berene. yarım kilo almış ne gzel.
doktor pek bişi demedi hayatım. yavaştan geç dedi. bi kağıt verdi ama burda konuşulanlardan daha azı yazıyordu.
yoğurdu organik sütten mayalıyım diyorum ben.
slm kızlar nasılsınız ? şöle bi okudum da yazılanları bizde bu hafta itibari ile çorbaya başlıyacağız ama dr bize ölçü verdi 200 cc yapılacak az dil mi ?
komşum maşşallah berenimize 20 günde yarım kilo çok iii..
ben geldimmm...bebişi yedir uyut derken ancak gelebildim...kızlar öncelikle meyve suyuylamı başladınız sebzeye meyvelerle beraber mi başladınız
slm kızlar nasılsınız ? şöle bi okudum da yazılanları bizde bu hafta itibari ile çorbaya başlıyacağız ama dr bize ölçü verdi 200 cc yapılacak az dil mi ?
ewet canım son muayenemiz öyleydi bi sıçrama yaptı :)) en son 24 ünde gittik 7 aya girdikten bi kaç gün sonra gel dedi ama çok erken 20sinde felan gitcez tekrar bakalım ne olcak
meyva suyu
yoğurt
meyva püresi
sebze
bizim başlangıcımız böyle oldu cnm
canım ben cc olarak vermiom çorbayı ölçü olarak bi meyve püresi kavanozunu bitirse ne ala :)
slm tatlım nasılsın... 200 cc çorbayı bi öğün olarakmı vericekmişin?? yoksa 3 günlük falan mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?