2009 Eylül Anneleri

ay yasemın allahtan bı manı olmazsa ben de cok guzel seyler dusunuorum allah yapabılmeyı nasıp etsın gecen yaz ben de erken dogum rıskıyle hazıranın yarısını agustos ve temmuzu yatarak gecırdım bu yaz gusel bı tatılı hakedıor-yoruz dımı ya

slm
kizlar
nasilsiniz
nlryapiyosunuz
bebeler nasil
ya turkiyede bebekleri elbisesiylemi tartiyolarCADIARZU:uhm:

Tatil atraksiyon planları bendede var. Eloş gibi 2 ay yatarak geçti yazım. ınşallah bebeklerimizle güzel bir yaz geçiririz

bende tatili düşünüyorum ama sadece düşünüyorum bizimkinden ses yok daha

selam kızlar..

kendimi çoook yorgun bitkin hissediyorum..hatta şu son günlerde hergün eşimle kavga ediyorum..sanki ben hizmetçiyim..o da evi otel gibi kullanıyormuş gibi geliyor.....çok alıngan mutsuzum..oğlumun bazen ağlamalarına bile katlanamıyorum.....noldu bana yaaa......

bende cok mutsuzum ya kayınvalidem geldi,kızım yemiyor iştahsız ve bundan dolayıda kendimi beceriksiz gibi hissediyorum kayınvalidemde böyle hissetmem için elinden geleni yapıyor

kızım yemedikçe sen benim dediklerimi yapmazsan yemez gibi şeyler ima ediyor.kızıma inek sütü verecek vakit kolluyor yaaaaa!!

canım aynen senin gibiyim bende olumunekankayizsmileaşırı huzusuz ve gerginim...hamilelikten sonra oalağan şeyler deniliyor ama çevre faktörü ağır basıyorboshayallersmile

ben de tatil hayyalleri kuruyorum
hatta arabayla karadeniz turu düşünüyoduk
ama benim zillim arabaya bindiğinde feryat figan bağırıyo
yaza kadar bu huyunu unutmazsa benim hayaller çöpe

bende cok mutsuzum ya kayınvalidem geldi,kızım yemiyor iştahsız ve bundan dolayıda kendimi beceriksiz gibi hissediyorum kayınvalidemde böyle hissetmem için elinden geleni yapıyor

canım gel bize katılolumunekankayizsmilebiz bunalım takılıyoruz bugün benm kayınvalidede carşamba burada şimdiden stres bastı

kızlar yaaa hani altta kimlerin olduğunu gördüğümüz bi satır vardı yaa
e o satır bende yok şimdi nereye gitti kii

ARZUM BEBBE buharlı pişirici kullanan arkadaşlar sizlerde sebze pişirdikten sonra su haznesi kararıyormu.eğer kararıyorsa nasıl temizliyorsunuz.

seni çok iyi anlıyorum canım eşinin seni anlamadığını düşünüyorsun dimi bende öyle......biraz ince olmasını bekliyorsun küçücük bir sürpriz aslında seni cok mutlu eder ama bunları görememek insanı üzüyor bu yaşananların geçici olduğunuda biliyorsun ama yinede elinde olamdan üzülüyorsun işte....

akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum..sohbet ederiz falan diye..ama bana karşı cok ilgisiz olduğunu düşünüyorum..ona bakarsan da çok yorgunmuş..ama bilgisayar başında oyun oynayabiliyor o yorgunlukla..bende kendimi cocuğuna bakan hizmetçilik yapan yemeğini vs. eksik etmeyen kişi gibi görüyorum...benden çok şey bekliyor ama bebeğe sadece 10 dakika bakabiliyor..hiç anlamıyor beni...

sohbet etmeye ihtiyacım var canım katılıyorum size:)) bunu yazmak istemezdem ama hazırlıklı ol canım kayınvaliden gelince daha kötü olacaksın biliyormusun ellerinden geleni yapıyorlar kendini yatersiz hisset diye...:(([/QUOTE .!.:
canım seni benden daha iyi anlıyan olamaz

Son düzenleme:

inan aynı şeyler macı ve bilgisayarı beni cok sinirlendiriyor onlara herzaman vakit bulaabiliyor bazen beni eskisi gibi sevmediğini düşünüyrum...sanırım hepimiz aynı seyleri yasıyoruz bunlar bu dönemde yasanıyor demekki biraz sabretmekmi lazım acaba?

bu kayınvalideler niye böyleler ya şimdi benimki tam karsımda aksama misafirim var onların karsısında nasıl davrancağımı bebeğime ne giydirmem gerektiğini hangi battaniyesini kullanmam gerektiğini,ne ikram edecegimi yani anlayayacagın a dan z ye herseye karışıyor bende evime gelmiş kalbini kırmak istemiyorum ama nereye kadar sabredicem bilmiyorum....alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…