selam kızlar..
kendimi çoook yorgun bitkin hissediyorum..hatta şu son günlerde hergün eşimle kavga ediyorum..sanki ben hizmetçiyim..o da evi otel gibi kullanıyormuş gibi geliyor.....çok alıngan mutsuzum..oğlumun bazen ağlamalarına bile katlanamıyorum.. ...noldu bana yaaa... ...
selam kızlar..
kendimi çoook yorgun bitkin hissediyorum..hatta şu son günlerde hergün eşimle kavga ediyorum..sanki ben hizmetçiyim..o da evi otel gibi kullanıyormuş gibi geliyor.....çok alıngan mutsuzum..oğlumun bazen ağlamalarına bile katlanamıyorum.. ...noldu bana yaaa... ...
bende cok mutsuzum ya kayınvalidem geldi,kızım yemiyor iştahsız ve bundan dolayıda kendimi beceriksiz gibi hissediyorum kayınvalidemde böyle hissetmem için elinden geleni yapıyor
canım gel bize katılolumunekankayizsmilebiz bunalım takılıyoruz bugün benm kayınvalidede carşamba burada şimdiden stres bastı[/QUO
sohbet etmeye ihtiyacım var canım katılıyorum size:)) bunu yazmak istemezdem ama hazırlıklı ol canım kayınvaliden gelince daha kötü olacaksın biliyormusun ellerinden geleni yapıyorlar kendini yatersiz hisset diye...(
selam kızlar..
seni çok iyi anlıyorum canım eşinin seni anlamadığını düşünüyorsun dimi bende öyle......biraz ince olmasını bekliyorsun küçücük bir sürpriz aslında seni cok mutlu eder ama bunları görememek insanı üzüyor bu yaşananların geçici olduğunuda biliyorsun ama yinede elinde olamdan üzülüyorsun işte....
sohbet etmeye ihtiyacım var canım katılıyorum size:)) bunu yazmak istemezdem ama hazırlıklı ol canım kayınvaliden gelince daha kötü olacaksın biliyormusun ellerinden geleni yapıyorlar kendini yatersiz hisset diye...:(([/QUOTE .!.:canım seni benden daha iyi anlıyan olamaz
akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum..sohbet ederiz falan diye..ama bana karşı cok ilgisiz olduğunu düşünüyorum..ona bakarsan da çok yorgunmuş..ama bilgisayar başında oyun oynayabiliyor o yorgunlukla..bende kendimi cocuğuna bakan hizmetçilik yapan yemeğini vs. eksik etmeyen kişi gibi görüyorum...benden çok şey bekliyor ama bebeğe sadece 10 dakika bakabiliyor..hiç anlamıyor beni...
canım seni benden daha iyi anlıyan olamaz kayınvalide konusunda aynı derten müzdaribiz sürekli sütün yetmiyor bakamıyorsun demeler laf çarpıtmalar oturunca yan yan bakıp sanki tüm gün evi derleyen toplayan bebeğe bakan yemek yapan vs ben deilim oturmuş günümü gün etmişim gibi bakıp hemen iş buyurmalar...
sankiannem babam elin oğlunun annesi bana eziyet etsin diye doğurdu...ben kafatyı yiycem artık çok altan aldım onların yüzünden hasta oluyorum ya mide ağrısından duramıyorum ve evime gelmesinler iyi olmıycaklarsa ben bunu eşimede söyledim katlanamıyorum dedim bazen hanım hanımcık kayınvalide görünce nasıl içim gidiyor anlatamam üstüne o kadar şeyden snra kıymetim bilinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?