canım benim aynıyız inan anlatamam o kadar benziyorlarki... bir keresinde yemek yaptık komşuya vericek ki tek iyi komşum birde eşimin komutanının eşi dur ben vericem dedi ben mutfaktayım kapıda yemeği verirken durdu beni çekiştirmeye başladı ve kendi söylediği şeyleri ben söylemişim gibi iletti şuan komşum bana düşman düşman bakıyor...duyduğumu anladı bişey demedi...ben de bir sürü badiresi var ve bir kez sesim yükselmedi hem tamam dedim ama bu gelişinde saredemiycem diye korkuyorum çünküaşırı doluyum...
XeNa009 canım kk da sana arkadaslık isteği gönderdim ama tanışmıyoruz ben kendimi tanıtayım önce berna istanbulda yaşıyorum öğretmenim.kızım melis ece 7 eylülde doğdu.
bu kayınvalideler niye böyleler ya şimdi benimki tam karsımda aksama misafirim var onların karsısında nasıl davrancağımı bebeğime ne giydirmem gerektiğini hangi battaniyesini kullanmam gerektiğini,ne ikram edecegimi yani anlayayacagın a dan z ye herseye karışıyor bende evime gelmiş kalbini kırmak istemiyorum ama nereye kadar sabredicem bilmiyorum....alsanaalsanasmile
haahahaa benimki de tam karşımda bana bakıo dün geldi sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?