2009 Eylül Anneleri

oyyyyy ne bunaltıcı bir gün yaaa
bugün bitemedi mi bana mı öyle geliyo yaaa

bu arada kızlar Allah yardımcınız olsun yaaa
gerçekten sabır gerekiyo maşallah yani

ben nedense haddini bildiremiyorum ama sen bildir bu insanlar ne istiyorlarsa onların dilinden konusmak lazım ama benim huyum kurusun bir laf söylesem ve bu karsıdakini üzse ben haklı bile olsam üzdüğüm için üzülüyorum öfffffffff kendimi değiştirmeliyim önce yaaaa valla sinir oluyorum kendimee..

XeNa009 canım kk da sana arkadaslık isteği gönderdim ama tanışmıyoruz ben kendimi tanıtayım önce berna istanbulda yaşıyorum öğretmenim.kızım melis ece 7 eylülde doğdu.

XeNa009 canım kk da sana arkadaslık isteği gönderdim ama tanışmıyoruz ben kendimi tanıtayım önce berna istanbulda yaşıyorum öğretmenim.kızım melis ece 7 eylülde doğdu.

memnun oldum berna benim adımda özlem izmirde şirin olmayan ilçesindeikamet ediyoruz mühendisim ama doğumdan sonra ev hanımlığına terfi ettim kızım var adı azraolumunekankayizsmiletekrar memnun oldum

haahahaa benimki de tam karşımda bana bakıo dün geldi sempatiksalakcinni

meraba kızlar.
bikaç gündür giremiyorum.
aralarda bakıp bir iki okuyup cıkmak zorunda kaldım hep.
kadınlar gününüz kutlu olsun.

hosbulduk kimse yok dimibenim eşimde nöbetçi evde tek öyle canım sıkıldı kızımla oynadık sonra ağlama seansı başladı duşunu yaptır felan derken ben heba oldum saç baş dağınık o halde tam dinlicem eşim ani geldi o halimlen yakaladıkarizma yerle bir

benimde bazen öle oluyo adam geç gelişcem diyo sonra bi bakıyom aniden damlıyo bazende arabayı bahçeye park ederken sesi duyuyorum bi koşu üztümü başımı düzletiyom etrafı topluyom :)

kötüyüm zeynepçim
oğlum çok huysuz mızmız
dişmi kabızmı çözemdmmmm
sen nasılsın bakemm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…