2009 Eylül Anneleri

benimde bazen öle oluyo adam geç gelişcem diyo sonra bi bakıyom aniden damlıyo bazende arabayı bahçeye park ederken sesi duyuyorum bi koşu üztümü başımı düzletiyom etrafı topluyom :)

sormailk kaldığımız yerde ev arabanın önüne park ediyordu anlıyıp aynen yaptığın gibi çekidüzen veriyordum şimdi lojmandayız ya araba park yeri teee nerede valla anhtarla içeri girdiğinde şok olmuştur hiç görmemişti beni öyle...insan bir haber verir dimişakkıdı

bende idare ediyom gökşen bugun aşı oldu mızmız ayrıca dişimizde çıkıyıo ya şimdi fitil verdim kucağımda uyuyo kucağım dan indiresiye uyanıyo

bence halil paşamında dişi kaşınıyodur yakında patlar hayırlısıyla bebişler dişlerin hepsini bi çıkarsaydı :)

aynen özlemcim bazen öle habersiz geldiğinde kızıyorum niye haber vermiyosun dye :)

ciddimisin aynen bende kızdım haber verir insan diyekaydirigubbakcemile3valla adamcağız kesin ben yokken bu böyledir diye düşünmüştür-tatlicadiarzu-ama halimi görsen tam felaket duş alıcam biraz dinleneyim dedim demekki dinlenmiycek direk süsleniceksinzemuszemus

hoşgeldin gül :)

ayyy özlem valla şu an haşatım çıktı eşimde yok bi duş fena olmazdı ama kıza güvenemiyorum geriye hemen uyanırsa diye

aman aman boşver yarın alırsın çok kötü bir haldeysen al duşunu ama odanın kapısını açık bırak arada bak ben öyle yapıyorum mecburen-tatlicadiarzu-

gül sen ne yapıyosun canım ben uyuycağım yerde buraya takılıyorum ama inanılmaz stres atıyor insan tatlı arkadaşlar olunca normal tabeeea.s.

özlem ne anlamda canım..menim sıpa hala meme emiy.bi gözü nette bi şey kaçırmıyor.uyumasını beklirem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…