2009 Eylül Anneleri

Merhaba arkadaşlar
bizim doktorumuz hala su vermeye gerek yok diyor
(1-2 öğün ek gıda, 1-2 öğün mama ve kalanı da anne sütü içiyor)
ama bazen kabızımsı belirtiler de göstermeye başladı kızım
siz düzenli su veriyor musunuz

bu arada hasta bebişlere çok geçmiş olsun

:Ek gıdaya geçtiysen su ver..doktora bakma sen.hepsi bişey diyo...sen o meyve püresinden azcık ye bakim için yanmıyomu...bebeklerde öle ...ver suyunu bebeciginin yanmasın içi...

slm bacılar işlerimi bitirip geldimm

oğluma pasta yapıcam yarı yaşını kutlayalımmm

biz iyiyiz hüsniyecim siz nasılsınız? aldıkların haırlı olsun kuzun güle güle kullansın :)

bu arda kızlar ben hamile olsam şimdi sütümün datı dğişmezmi ??

hamile olsaydıın deişmez sanmıyorum eskiden tadı deişir derlermiş ama imaknsız...sen hemen test yap inan sürekli nüksedicek kafanda

Son düzenleme:
selam kızlar..hasta bebişlere çookk geçmiş olsun..

ben geçen ay spiral taktırmıştım..doğumdan önce sadece regle olucağım gün sancım olurdu şimdi yani spiralden sonra 4 gündür sancı çektim ve nihayet az önce beklenen misafir geldi.ya ben her ay bu sancıyı böyle çekicemmi..vallahi çıkartırım dedim eşime o zaman tüplerini bağlat ceketimle hamile kalıyorsun dedi bana sersem ya..kızlar face ye kızçemin resimlerini ekledim..

geçmiş olsun ecem canım spiral bazen böle etki ediyo benim bi kaç tanıdığım senin gibi çok şikayet ediyolar ama annemler teyzemlerde memnun kişiden kişiye değişiyo bende taktırıyım dedim eşim gerek yok dedi

yemeğimi yaptım deldim
ama eşim gelir 10 dak sonra
oğlanı da uyutum
benim ablamda taktırmıştı o da sorun yaşamıştı
ay ben rahat edemem içimde öyleee...

alışıyorsun sanırım Gül bende öyle diyordum ama aklıma gelmiyor bile..geçen ay boş gebelik yaşadım kürtaj olurken dr takalımmı dedi olur dedim..gerçi ablam ikinci kızına spiralle hamile kalmıştı eyvahedigeldismile

ya biri hayrına bana ticker yapsa Allah rızası için..a.s.

geçmiş olsun canım bilmiyodum..eeeeeeee hamile kalınıyorsa çok da güvenli değil o zaman...en iyisi erkeğin korunması bence niye sıkıntıyı biz çekelim bacım ya.bebeciklere bakan biziz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…