2009 Eylül Anneleri

merve çokk geçmiş olsun miniğine.. inşallah düzelmiştir ateşi.. bende çok korkarım ateşten dikkat et yinede canım..
faruğun annesi sanada çok geçmiş olsun cana gelene kadar mala gelsin boşver..
bu arada bu ek gıda zormuş be çorba yap yoğurt yap muhallebi yap yedirmeye uğraşş.. bayağı vakit alıyomuş sanırım topik o yüzden bu kadar sessiz kaldı..

burcu düşmüştü ama saat 8 civarı 39,1 oldu..
arkadaşlarım bendeydi kızlarla yıkadık hemen ılık banyo yaptırdık ve şurup verdim, düştü uyudu güzel
şimdi normal ama gece noolur bilmem...

eslemcim aşı sonrası değil canım yaa, diş de değil kızarık kabarık değil hiç
boğaz enfeksiyonu olmuş yavrum ((
yarın hastaneye gidiyoruz inşallah iyi haberlerle geliriz....

ömerfaruğun annesi, akşama kadar memedeyiz ve kilo alımı çok iyi hamdolsun, yeme sorunu yok canım enfeksiyondan dolayı ateşleniyor...

çingenem çingeneem (şarkısı geldi de aklıma :))) ) çok sağol canım şimdi daha iyi gibi babasıyla oynuyor...
ateşli ama hala hareketliliğinden geri kalmıyor sıpa, dönüyor yuvarlanıyor -tatlicadiarzu-
ay ek besin dönemine tam geçmedik ama düşüncesi bile zor geliyor valla hakikaten tüm gününü alır insanın -tatlicadiarzu-

gunaydıon dıcem ama kımse yok mısafır bıle
noluo bu topıge yaa:gitme:

günaydın Elacım..valla topiğin hali fena nazarlara geldik..

sen nasılsın Eymen nasıl..bizim de yarın aşılarımız var inşallah huysuzluk yapmaz..çünkü belim tutuldu..

iyiyim canım bade de iyi çok şükü rdiş çıkarma ve ek gıda telaşımız var.. erdanay çıkardı ne güzel.. bizde atlatsaydık. sen neler yapıyon erdanay nasıl..
malesef bir haftadır topik sürünüyo.. bugün ben bekliyom buraları.. boş olmasın diye:sinifsinif:

slm kızlar aaaaaaaaaaaa bi hüsniye var.bende evimin tüm işlerini bitirdim çayımı da aldım geldim ama ..:sinifsinif:

beğenmemmi canım senden başka kimsecikler yok.ben katılayım nöbete yalnız kalma olumunekankayizsmile

slm arkadaşlar bende hasta oldum, bebeğimde soğuk algınlığı. sanırım burada salgın var. bu hafta raporluyum 3 gün kafamı kaldıramadım bugün daha iyiyim 2 gündür bakıyorumda şansımdan herhalde pek kimseler takılmıyor buralara, eskiden dolar taşardı ben giremezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…