günaydınnn hiç bu kadar erken saatte girmemiştim
günaydınlar
çok kötüyüm oğlum hep ağlıyorrr ve yemiyorrrrr
sinirlerim feci bozulduuuuu
günaydınlar
çok kötüyüm oğlum hep ağlıyorrr ve yemiyorrrrr
sinirlerim feci bozulduuuuu
canım benim inan aynı durumdayız ama biraz sabret yemek yemiyor benimkiside ağzını kilitliyor bir uyurken oda üzerinde 8 oluyorum öyle kucağa aldığım gibi hemen uyanıyor(((
yanaklarındaki kırmızılık bende de oldu ama benimkinde ki Allah a şükür fazla olmadı bir yanaklarda elbiselerini roxy matik sabun tozu ile yıka dedi bepantenin benzeri bir krem verdi işe pek yaramıyor ama kuruluğunu alıyor bide vücüdunu kuru tutma sürekli nemlendir dedi dr.bebeklerin yüzde 80ninde oluyormuş maalesef...
benimkinin cildide çok kuru yağlıyom 1 saat sonra pul pul
aynen bebek yağı ile avuç avuç yağlıyorum ve iyice yediriyorum ama yok fayda etmiyor kuru sanırım tenleri aşırı hassasboshayallersmileaslında sırma zeytinyağı sürmek en faydalısı ama elim gitmiyor vıcık vıcık aslında normal bebek yağıda öyle ama sanki sürünce rahatsız olucakmış gibi geliyor
ben sürmedim hiç ama zeytin yağını emiyomuş bebek cildi ben kirletiyomuşum gibi geliyo çocuğu bizde babasıyla banyo yaptırıyoz yağlamaya gelince babası bakamıyo ben temizledim sen kirlettin çocuğu diyo bana kaydirigubbakcemile3
merhaba canım ben kendi adıma konuşayımherkese merhaba arkadaşlar,
nasılsınız ne var ne yok, tülaycım, huysuzluğu dişlerdendir, ek gıdaya geçişte var tabi, atlatıcaklar merak etme canım.
selam hatunlar ancak yazabildim fırsat bulup ama bugün hepten tenha olmuş buralar.. sanırım herkes işiyle yada bebişiyle çok yoğun .. eehh malum dişti ek gıdaydı derken bebişler iyice huysuzlanıyo..zeytinyağı bahsi açılmış ben her yıkamadan sonra zeytinyağı sürüyom masaj yapıyom dr ada sordum ıda iyi yapıyosun dedi.. bebe yağı kullnmaktan iyidir.. yaza kadar yapmayı düşünüyom..
bu arada benim kız artık oturabiliyo.. dün oturarak oyuncaklarıyla bir güzel oynadı meğer yatmaktan pek sıkılmış balkuşum.. eee sizde ne var ne yokk
selam hatunlar ancak yazabildim fırsat bulup ama bugün hepten tenha olmuş buralar.. sanırım herkes işiyle yada bebişiyle çok yoğun .. eehh malum dişti ek gıdaydı derken bebişler iyice huysuzlanıyo..zeytinyağı bahsi açılmış ben her yıkamadan sonra zeytinyağı sürüyom masaj yapıyom dr ada sordum ıda iyi yapıyosun dedi.. bebe yağı kullnmaktan iyidir.. yaza kadar yapmayı düşünüyom..
bu arada benim kız artık oturabiliyo.. dün oturarak oyuncaklarıyla bir güzel oynadı meğer yatmaktan pek sıkılmış balkuşum.. eee sizde ne var ne yokk
akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum..sohbet ederiz falan diye..ama bana karşı cok ilgisiz olduğunu düşünüyorum..ona bakarsan da çok yorgunmuş..ama bilgisayar başında oyun oynayabiliyor o yorgunlukla..bende kendimi cocuğuna bakan hizmetçilik yapan yemeğini vs. eksik etmeyen kişi gibi görüyorum...benden çok şey bekliyor ama bebıege sadece 10 dakika bakabiliyor..hiç anlamıyor beni...
çocuklar pek bi huysuz sanırım kimsecikler gelemiyor
gelen de hemencecik selamlayıp gidiveriyor :))))
benim kızın da ağzının etrafı kızarık oluyor arada bi isilik gibi hafiften hafiften, ağzının suyundan diye tahmin ediyorum...
zeytinyağını tavsiye ederim, bebeyağı hiç kullanmadım almadım bile...
evi hamam gibi ısıtıyorum ve kızımı soyuyorum bi güzel yağlıyorum bi süre öyle oynuyor, hem cildi nefes alıyor :)))
sonra güzeel bi banyo, süper oluyor pamuk gibi :))
ilk günlerdeki soyulmaları falan çok güzel atlattık bu sayede :)) tavsiye ederim :))))
bu arada hala ateşi çıkıyor ve burnu tıkalı olduğu için ememiyor, sonra da bana kızıyor :roflol:
kıyamıyorum yaa içim acıyor halsiz halsiz görünce(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?