2009 Eylül Anneleri

günaydınlar
çok kötüyüm oğlum hep ağlıyorrr ve yemiyorrrrr
sinirlerim feci bozulduuuuu

canım benim inan aynı durumdayız ama biraz sabret yemek yemiyor benimkiside ağzını kilitliyor bir uyurken oda üzerinde 8 oluyorum öyle kucağa aldığım gibi hemen uyanıyor(((
yanaklarındaki kırmızılık bende de oldu ama benimkinde ki Allah a şükür fazla olmadı bir yanaklarda elbiselerini roxy matik sabun tozu ile yıka dedi bepantenin benzeri bir krem verdi işe pek yaramıyor ama kuruluğunu alıyor bide vücüdunu kuru tutma sürekli nemlendir dedi dr.bebeklerin yüzde 80ninde oluyormuş maalesef...

benimkinin cildide çok kuru yağlıyom 1 saat sonra pul pul

benimkinin cildide çok kuru yağlıyom 1 saat sonra pul pul

aynen bebek yağı ile avuç avuç yağlıyorum ve iyice yediriyorum ama yok fayda etmiyor kuru sanırım tenleri aşırı hassasboshayallersmileaslında sırma zeytinyağı sürmek en faydalısı ama elim gitmiyor vıcık vıcıkaslında normal bebek yağıda öyle ama sanki sürünce rahatsız olucakmış gibi geliyor

ben sürmedim hiç ama zeytin yağını emiyomuş bebek cildi ben kirletiyomuşum gibi geliyo çocuğu bizde babasıyla banyo yaptırıyoz yağlamaya gelince babası bakamıyo ben temizledim sen kirlettin çocuğu diyo bana kaydirigubbakcemile3

eşlerimiz bu yönden birbirine benziyor bende mecburen tek yıkıyorum :)))kıyamıyorlar sanki yağlarken kirletiyoruz -tatlicadiarzu-zeytinyağı gerçekten iyi yarın deniycem sana söylerim etkisini ama nasıl yapıcam bilmiyorum sempatiksalakcinniiyk

herkese merhaba arkadaşlar,
nasılsınız ne var ne yok, tülaycım, huysuzluğu dişlerdendir, ek gıdaya geçişte var tabi, atlatıcaklar merak etme canım.

selam hatunlar ancak yazabildim fırsat bulup ama bugün hepten tenha olmuş buralar.. sanırım herkes işiyle yada bebişiyle çok yoğun .. eehh malum dişti ek gıdaydı derken bebişler iyice huysuzlanıyo..zeytinyağı bahsi açılmış ben her yıkamadan sonra zeytinyağı sürüyom masaj yapıyom dr ada sordum ıda iyi yapıyosun dedi.. bebe yağı kullnmaktan iyidir.. yaza kadar yapmayı düşünüyom..
bu arada benim kız artık oturabiliyo.. dün oturarak oyuncaklarıyla bir güzel oynadı meğer yatmaktan pek sıkılmış balkuşum.. eee sizde ne var ne yokk

herkese merhaba arkadaşlar,
nasılsınız ne var ne yok, tülaycım, huysuzluğu dişlerdendir, ek gıdaya geçişte var tabi, atlatıcaklar merak etme canım.
merhaba canım ben kendi adıma konuşayımiyiym ya sen nasılsın...

haklısın zeytinyağı gerçektende iyi ama vücudu emermi eşyalarına bulaşırmı vs vs diye düşünüyordum ama yarın kesin yapıcam senin bebişte vücudu hemen emiyormu?
bu arada Maşallah bebişine kıyamam ben yerim onu...benimkide göbek üstü durduğunda popişi kaldırp ileri atıyor kendini 4 - 5 kez dün yaptı benle babası şoka girdik birde sürekli dönüyor daire çiziyor :)))Maşallah diyim

BEN DE SAF ZEYTİNYAĞI KULLANIYORUM
ZATEN SÜRER SÜRMEZ EMİYO VÜCUTLARI
benim kızım da oturuyo ama ouncağı almaya çalıştığında ya da heyecanlandığında dengesini kaybedip yıkılıyo kaydirigubbakcemile3

hemen emiyo cildi öyle bulaşmıyo hiçbir yere hemde en sağlıklısı bu nimetten faydalanmak lazım..benimkide bazen tutamıyo kendini pattt yana yada öne devriliyo çok komik oluyo o zaman yaa

çocuklar pek bi huysuz sanırım kimsecikler gelemiyor
gelen de hemencecik selamlayıp gidiveriyor :))))

benim kızın da ağzının etrafı kızarık oluyor arada bi isilik gibi hafiften hafiften, ağzının suyundan diye tahmin ediyorum...
zeytinyağını tavsiye ederim, bebeyağı hiç kullanmadım almadım bile...
evi hamam gibi ısıtıyorum ve kızımı soyuyorum bi güzel yağlıyorum bi süre öyle oynuyor, hem cildi nefes alıyor :)))
sonra güzeel bi banyo, süper oluyor pamuk gibi :))
ilk günlerdeki soyulmaları falan çok güzel atlattık bu sayede :)) tavsiye ederim :))))

bu arada hala ateşi çıkıyor ve burnu tıkalı olduğu için ememiyor, sonra da bana kızıyor :roflol:
kıyamıyorum yaa içim acıyor halsiz halsiz görünce (((

selam kızlar ..hislerime tercüman oldunuzz bende aynen sızın gıbı hıssedıyorum.Evi topla,yemek yap,bebişi doyur,gazını çıkart, 3 saat salla 15 dk snra uyansın off off..rüzgar geceleri sürekli uyanıyo ek gıdaya gectıgımız halde arkasından emmek ıstıyo:) tüketti beni velett..sinir sistemim harap oldu sınırden aglıyorum artık 1gece deliksiz uyusam yeter bea:) kocamın hakkını yemıyım bakmaya calsıyo ama bızım oglumuz benı ıstıyo babasıda kızıyo bu cocuk bende nıye durmuyo dıyoo:sempatiksalakcinni bu seferde ben ona kızıyorum bana yardımcı olmuyosun dıyorum sonra uzuluyorum aslında yardımcı olmaya calıstıgını bılıyorum psıkolojımız bozuldu o yuzden galıba kızlar ne zman uyuycaz acaba kızlar bızde ya :emir_bebek

sakura slm cnm ısmını bılmedıgım ıcn nıck yazıyım dedım:) eylul bebişlerinin hepsi huysuz baksana uykusuz halsız dolasıyoz hepımızD bıde bız dun karma asımızı olduk o yuzden sabahı sabah ettık sımdı uyudu kuzum ama 10 snra gene uyanır pasam uyuyupta dınlenıyım annemde dınlensın demıyo pasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…