slm herkese nasılsınız
ben de dün spora başladım.artık zayıflamalıyım.çok az yiyemiyorum ama dikkat etmeye calışıyorum.
salı günü eylülün aşısı vardı.ateşi çıkmadı çok şükür.ama hala kabızlığımız devam ediyor.esleminönerdiği listeyi uygulamaya calışıyorum gerci benim kız armutu hiç sevmedi.ayrıca poposu catlamış sanırım.dr fitil verdi arada kullanıcaz.
sağol canım.sen nasılsın ali efe neler yapıyor.babannen hala yanınızdamı.yoksa çok zor olur senin için.ben şimdiden seneye ne yaparım diye düşünüyorum.nasılsın tatlım?
geçmiş olsun kuzuya.
canım iyiyiz biz de. babanem bizimle şükürler olsun. gül gibi bakıyor oğluma. Allahın lütfu o bana. mayısta birkaç hafta gidecek evine. sonra yine bizimle. gidip gelcek arada ama bizle olcak genelde. yazın gezcez bolbol onunla.sağol canım.sen nasılsın ali efe neler yapıyor.babannen hala yanınızdamı.yoksa çok zor olur senin için.ben şimdiden seneye ne yaparım diye düşünüyorum.
maşallah kuzuyaaaa.. nice 6lara inşallahselam kızlar..biz bugün 6. ayımızı doldurduk sabah dr kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda..ayy buralar böyle tenhamı kalacaktı..
bu arada Zeynep nerelerde gebelik testi yapıcaktı uğramadı bir daha buralara merak ettim..
selam kızlar..biz bugün 6. ayımızı doldurduk sabah dr kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda..ayy buralar böyle tenhamı kalacaktı..
bu arada Zeynep nerelerde gebelik testi yapıcaktı uğramadı bir daha buralara merak ettim..
canım 6. ayınız kutlu olsun.iyi olmasına da sevindim.
teşekkür ederiz Bahar teyzesi..Ali Efe nasıl kaşığa alışabildimi bizimkide ne biberon ne de emzik alıyor..biberonu verince öğürüyor zilli..NUK marka 6. aydan itibaren kaşık var canım bizimki onla yiyiyor bir dene istersen..
eh azcık alıyor kaşığı canım. biberon alıyor ama tek bir başlığımız var değiştirdim mi almıyor. 6 aydır aynı başlığı kullanıyorzemzik zaten almazdı şimdi arada tutuyo ağzında sonra kendi çıkartıp atıyo. silikon kaşıkla veriyom ben de.
canım bu 6. ay kaşıkları tam silikon değil daha rahat yediriliyor..önceki kaşığı silikondu çok zor yediriyordum bu biraz daha sert daha iyi kavrıyor..ama nasıl özeniyorum emzik ve biberon emenlere..bu ara emzikle uyuyor ama emziğin arkasını emiyor diş kaşıyıcı gibi anası gibi antika benim kızım..aman iyi olsunlarda..
hahahah emziğin arkasıyla mı uyuyor zilliye bak :) bakıyım canım ben de o kaşıktan. ama silikonla ağzını acıtmazmışım gibi geliyor.
bende hep öyle düşünüyordum..ama maması iki saatte bitmiyordu küçücük ucu satıcı kız söyledi doğumdan 6. aya kadar tam silikon 6. aydan itibaren sert silikon diye annem de diyorki tabi ben hep sizi özel silikon kaşıklarla besledim anne diyorum şimdi öyle değil diyor doğru bizim zamanımızda doktorlar salakmış diyor..bazen hak vermiyor da değilim..
ya ona bakarsan ben pirinç unu ile büyümüşüm. o zamanlar imkanlar kısıtlıymış. şimdi şükür herşey var alım gücümüz de var onlar için debeleniyoruz.
doğru söylüyorsun baharcım bizim çocuklarımız inanki çok şanslı çocuklar şükür yetebildiğimiz kadar almaya çalışıyoruz..ya bu arada duru 14.30 dan beri uyuyor uyandırsam mı :sm_confused:
maşallah iyi uyumuş kuzucuk . bizim uyku saatlerimiz belli canım. şimdi uyanıktır büyük ihtimalle. sonra 6,30 7 gibi uyur 8 de kalkar 10 gibi tekrar yatar. ama sen uyandırma canım ya yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?