kızamık aşısı 9. ayda yapılıyomuş aşı takviminde okudum netten bi bak istersen
selam kızlar :)) uyutuyorum yatırıyorum patlatıyo gözlerini cadı :)))
doktora gittik bugün geçmeyen ateş yüzünden...
iki doktor gördü hastanede çalışan arkadaş sağolsun onun sayesinde ama kafam allak bullak oldu -tatlicadiarzu-
birinci doktora boğaz enfeksiyonu denildiğini ve ilaçlarını anlattım, 4 gündür ateşlendiğini de...
boğazı çok kötü değil, ciğerler tertemiz, kulaklarda sorun yok...
öksürük ishal kusma_? dedi, yok dedim...
kilosunu sordu 7,5 dedim... antibiyotiği ne kadar kullandın dedi 12 saatte yarım ölçek dedim (öyle demişlerdi eczanede)
antibiyotiğin miktarı az gelmiştir muhtemelen dedi...
idrar yolları iltihabı olmuş muydu dedi, hiç olmadı dedim..
kan testi ve tit istedi iltihap var mı diye, bunları onaylatn yaptırın dedi...
onaylamaya gittik, başka bi çocuk doktorunun odasından onaylatılacakmış (uzun hikaye işte)
o doktor da çocuk cerrahıymış, normalde muayene etmiyor ama arkadaşın hatrına vs vs işte klasik :roflol:
o da antibiyotiği boşuna kullanıyorsunuz dedi boğazda birşey yok...
ciğerler temiz aynı şekilde, kasıklarına elle muayene yaptı, diğer doktorun istediği tahlilleri söyledik yaptırın bakalım dedi..
grip olmuş annesi ciddi bişey yok dedi...
kilosunu falan sordu ayını sordu, bi dahaki ay sebze çorbaları püreleri meyve püreleri vs vs anlattı.... muayenesi ve ilgisi iyiydi yani...
biri ilacın dozu az gelmiş diyor öbürü boşuna kullanmışsın...
neye inanayım ben...
ayrıca saat 11'den 1'e çiş bekledik :roflol: çok zor idrar almak bebeklerden :roflol: :roflol:
geçmiş olsun canım ya evet çok zor biz 4 aylıkken yaptırdık eylüle yaklaşık2.5 saat hastanede bekledik daha sonra dayanamayıp eve geldik yaparsa götürürüz hemen diye eve gelişrgelmez çişini yapmışdı sanki bizle oyun oynadı çok zilli bunlar ya
ay evet yaa, idrar torbası yapıştırıp bezini kapattık hemen o sırada yapmş çişini ama o torbalar nasıl işe yaramazmış öğrendm..
annem hastaneye çok yakın ona gitmiştim, uyurken altı açık ayaklarına yatırdı kukuşuna da çiş kutusunu koydu, uyanır uyanmaz çişini yapar diye...
reyyan hanım uyandı vee pıııııııırrrrrrrrrttt :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Allahtan bezi seriliydi altına ama annem komediydi :roflol:
çok şükür ki sonrasında hemen yaptı çişini de yetiştirdik hemen :)))
ben şimdi hangi doktora inanayım peki_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?