2009 Eylül Anneleri

selam hanımlaarrr...
offf kızım uyandı bir sürü şey yazacaktım yaaaa ((((((((

slm ben geldim yine kimseler yok inşallah bebişlerin yeme düzeni otursun burası yine eski haline döner :))

hamile değilmişim bugun dr gittim kan testi yaptırdım hemde bi rahim kontrolü yaptırıyım dedim çok şükür rahim kendini güzelce toparlamış hastalanmamın sebebide bu ay süt kızımı emzirmiştim ve o gittikten sonra aşırı sütüm olmuştu ilk zamanlardaki gibi o yüzden sütün çokluğundan dolayı prolaktin hormonu da fazla salgılandığundan adetime böle bi etkisi olmuş kısacası vucudum sapıtmış :)) şimdi hastalandım zaten ama öncekiler gibi değil az az oluyorum bu sefer bi dahaki aya takip edicez :))

slm canım nabersin..

hadi gözün aydın bakalım..

iyiyiz hüsniyem iyi diyelim iyi olalım..benm kız çok mız mız bugunlerdeeeee offff offf...siz ne alemdesiniz..bakıcından memnunmusun.

iyiyiz hüsniyem iyi diyelim iyi olalım..benm kız çok mız mız bugunlerdeeeee offff offf...siz ne alemdesiniz..bakıcından memnunmusun.

bizde aynıyız be güzelim ağlamayan kız herşeye ağlar oldu artık huyu mu değişiyo ne.. iki dakika yalnız kaalamıyo.. bakıcımdan çok memnunum canım.. inşallah sende memnun kalırsın .. seninde az kaldı dimi başlamana

sağolun kızlar :))

bu arada biz dün dr gittik gökşen için cildinde de egzema vardı krem verdi ayrıca nemlendirici verdi geçmezse cildiyeye gidin dedi kilosu 7830 gr olmuş boyda 67 cm herşeyi ii dedi desteksiz oturuyo dedik hatta tartılırkende otururarak tartıldı hanfendi :) 7. ay bititminde oturur genelde dedi ayrıca 9. ayda bi aşı daha var o da kızamık aşısı yani 1 yaşına kadar bir daha aşısı varmış rotayı saymıyorum aşıdan :)

maşallah gökşene..yalnız 9.ayda niye aşı varki onu anlamadım özel aşı mı?
mehtap daha vaktin var ne güzel eylülde bayağı büyümüş olacak o vakte kadar..

allah allah netten şimdi tekrar baktım 9 aydaki aşı kaldırılmış 12. aydakilerle beraber yapılıcakmış ama dr baan verdiği aşı defterinde var ayrıca sağlık ocağı hazıranda çağırdı tekrar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…