2009 Eylül Anneleri

bugün gülayın doğum günü... ama facedeki duvarı kapalı yazamadımm .. nice yıllara inşallahh...

kızlar kuzuların camaşırlarındaki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz...
ben herşeyi denedim bişey çıkarmadı arielin leke çıkarıcısını aldımm anca o çıkardı...

ayse bende cıkaramadıklarımı ya camasır suyuyla yada leke cıkarıcı ıle cıkarıyorum. kuruduktan sonrta tekrar kendı camasır detarjanı ıle yıkıyorum

selamssss
herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inş.
bizde kahv ettik..babamı uğurladım geldimmmmmm

hoşgeldin tülay sanada hayırlı cumalar :)

babanı nereye uğurladın canım ??

cnm babam köyde yanlız yaşıyo
2 gündür bendeydi kahv.ettik
gitti bilmiyorum köye mi gider abim burda oturuo belki ona gider bu akşamda onda
kalır
yanlızlık işteee Allah kimseyi yanlız bırakmasın

herkese merhaba şekerler, nasılsınız kızlar
gülaycım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara.

dişi çıkmayan kaldımı kızlar bizim çıkmadı hala.

yalnızlık kötü yaa.. işte evlatlar iyki var..
aynen havuç çıkmıyo ama arielin leke çıkarıcısını tavsiye ederim gerçekten.. leke döküp bekletiyorum sonra makineye ve makineyede ilave ediyorumm..
herkese hayırlı cumalar ben .... motoru takıyımm ev havada banyo desen öyle... öğlenden sonra cezmeyede gitcez herkesi öptükk...

amin tülaycım gerçketen zor yalnızlık benimde dedem tek başına yaşıyo daha doğrusu tek yaşamak istiyo yengemlerde yemeğini götürüyolar bide hasta kendisi siroz bzimle kalmıştı ama artık kalmak istemiyo

herkese merhaba şekerler, nasılsınız kızlar
gülaycım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara.

dişi çıkmayan kaldımı kızlar bizim çıkmadı hala.

selam cvanim benim 0glanin 5 dis geliokafamçokkarıştıcok huysuz ve istahsiz
2ustte3altta olacakkkkkkkk :lepi:

kızlar morelim çok bozuk sinirlerim laçka eşimde bende artık kızıma neo luyo demekten kendinimi alamaz olduk yavrum 10gün igne yedi hiç fayda etmemiş igneler kan degerleri hızla düşüyo
vakıf gureba hastanes yatış verdi araştırmıyoz dediimzayla çıkardım boşuna felik deşik edicekler yine die çapaya gittik 1haftadır 4günde 15kere kan alındı kolları mosmor şişti cumaya sonuçlar çıkcak ama zeyneb hep aglıyo kucagımdan inse kararıyo ben harici kimsede durmuyo annemde çalışıyo bütün yük omzumda eşimin işleri yogun birgün izin aabildi bütün gün kızımla tekim hastanede hç bişi yemiyo tel sag gögsümden süt geldigi için onla günü tamamlıyo uyumuyo uykusundan aglıyarak sıçrıyo

kusuyo ishal ve lanet olası doktorlar ilaç dahi vermiyo tekirdagdan gelyom dememe ragmen kimse yardımcı olmuyo özelde yaptırdım çogu testini yinede birçok şey araştırıldıgı için geç çıkcak sonuçlar yalvar yakar aglıyarak kavga ederek sonuçları öne aldırdım biraz
bitkinim ruhum stresli kalbim yorgun kızım eridi gözümün önünde ve ben bişi yapamıyom bi boynu kaldı incecik 6.yına girdi ek gıdayı hç istemiyo deli gibi yerdi yogurt mama meyve püresiagzını kitliyo açmıyo aglıyo yedirirsem zorla çıkarıyo ikigünlük yedigini çok ishal napcam ben ya profösörmü bulsam yavruma şaşırdım kaldım kahretsin bu parayı bütün kapıları açan o özelde yaptırıyom testler koca çapada yok kızıma şifa olsun yeterki iyileşsin die ama yok doktor sonuçlara bile yalvar yakar bakıyoı ricayla allahım kızımdan al agrısını bana ver demekten başka bişi gelmiyo elimden çok morelim bozuk bugüne kadar tuttum kendimi ama hasta oldum burnum 3gündür kanıyo sürekli kusuyom allah kmseyi yavrusuyla sınamasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…