2009 Eylül Anneleri

biz artık okadar çok kusmuyoruz allahtan altına bi battaniye seriyorum onun üstünde oynuyo zaten ama eline bişi verirsem çok batıyo :)

canım benim yaa kıyamam ben size yemin ederim ağlayarak okudum tüylerim diken diken
Allah ım şu mübarek cuma günü yavruna sağlık sıhhat versinn inşallahhh
o minicik bedeni için çok zor yaşadıkları senin anne olarak yaşadıklarınsa kabus gibi biliyorum ama ne olur sen dirayetli ol ki kızında iyi olsun üzülme diyemeyiz böyle durumda ama ayakta kal sen iyi ol nolurr canımm
bebekler için her şehirde özel bi klinik olsa keşke prof.lar baksa canları yanmadan kanları alınsa gereken herşey özenle yapılsa ama yok yok ne yazık ki
Rabbim inşallahh tez zamanda şifa versinn tüm dualarımız seninle kızınla ve dedigin gibi yüce Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın onlara gelecek olan herşey bize gelsin
tekrar tekrar geçmiş olsun canımm inşallahhhh ikinizde iyi olacaksınızz

yemeğini yiyen gökşenin üstünü başını değiştirir annesi ve annesinden tatlısını yerken uyuya kalır minik gökşen :)

biz artık okadar çok kusmuyoruz allahtan altına bi battaniye seriyorum onun üstünde oynuyo zaten ama eline bişi verirsem çok batıyo :)

valla bade yemek yerken her yeri dağıtıyo.. elini ağzına sokuyo ağzını kafasına götürüyo kaşık istiyo onu fırlatıyo derken her yer yemek oluyo.. am çok tatlı gözüküyo.. yeni numarasıda yemek yememek için uyku numarası yapıyo..

güle güle bahar :)

valal gökşende yeni öğenmiş onu herhalde yemek yerken ağzında ne var ne yoksa kafasına yüzünün heryerine sürüyo bazen her yemek ten sonra banya yaptırsam ne olur diye düşünüyorum yani :))

vallahi aynı şekilde yoğurt yiyo sonra elini ağzına götürp gözlerini ovalıyo budurmda bi bakınıyorum heryeri yoğurt bide bizimki konuşmaya başladı kızlar sizinkilerde konuşuyomu del del diyo bide abba diyo zill:))

bizim abba diyo sonra bababa diye uzatıyo bede del del diyo allahım onları sölerken bi tatlı oluyo bide bana bi kızışı var kaşları çatıyo ıh diyo kendinide kasıyo:))))

bzimkide ağlıyo ağlıyo ben bakmassam son çare öksürük numarası yapıyo yada boğuluyomuş numarası yapıo :))

biz mama ve baba diyoruz şimdilik :)

oo maşşallah minişller konuşmaya başlamış...biizmkide anne ye benzer ses çıkarıyo ama benim benzetmemde olabilir tabiiikaydirigubbakcemile3

bende anca gırebıldım topiğe bızımkıde ateslendı ama asıdan bızımkı gece 3lere kadr ayaktayım..doktora goturdun mu tatlım fazla atesten korkarım ben allah yardımcımız olsun sımdı ıyıdır ıns ..:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.. çok şükür biz bütün aşılarını ateşsiz hallettik..

saol tatlımm ne guzel atessız atlasmıssınız bızım oglan çok huysuzlandı artık hayalet gıbı gezıyom ortada:) sızın asılar bıttımı 9 ayda asınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…